0 oy
501 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esimin sorunlu ailesi yüzünden artık kopma noktasına geldik o kadar çok şey yaşadım ki yazamam gücüm dermabim yetnez olay henüz bir taze. Eşimin ailesi kisaca yediden yetmişe yiyo çalışan yok hep acindiriyorla eşim daflikta var neyse uzatmayayim eşim şimdi en son ozmirr deki ayyaş enistesine de para vermiş geri öde demiş elimde yok demiş bunu telde yakaladım sanane senin gibi kazancın dedi ileri geri derken tartakladi bende sinir krizi bebeğimde çok korktu iki kez sıçradı korkarak olan yavruma oldu ben çok aşağılık bir anneyim artık dayanamıyorum bu ne ilk vaka ne son bebeğim 7 aylık daha bebek arabası yok bir kez olsun bebi çarşıya indirmek istemez para harcamamak için ele gelince saciyo

6 Cevaplar

+1 oy
(94 puan) tarafından

:(benim eşim de öyle 7 aylık hamileyim herşeyim dapdar giydiğim sutyenlerde goguslerim ordan burdan fışkırır camasirlarim okadar darki geceleri kaç defa uyanırım açısından evin içinde gider onun tişörtlerini giyerim spor ayakkabım yırtılmış okadar eskimiski kapının önünde bırakmaya utanıyorum kimse görmesin diye içeri alıyorum, kışın ortasında bile ayakkabılarım su alıyor ayaklarım buz oldu eve gidelim dediğimde kızıp azarladigini bilirim, aileme gittim bir kuruş para vermedi en son gittiğimde yüzüslük yaptım 50 TL para verdi sadece ve insana en çok koyan durumu iyi bir aileden geliyorsun alışık değilsin ve ailenin bunlardan hiçbir şekilde haberi yok kimseye derdini anlatamaman kimse zanettmesinki parası yok diye öyle, kendisi memur annesine kardeşlerine harçlık verir sürekli namazıni kılar çok kitap okurfelan kurban bayramı gelir kurban kesmek ister camilere sürekli 20.30 TL para bırakır ramazanda ikişer koli alıp ihtiyaç sahiplerine verir ihtiyacı olmadı hâlde pantolunumun işte bilmem şu bu rengi yok o renkten de pantolon alcam der iş yerinde eve yakın olmasına rağmen dışarda arkadaşlarıyla beraber yemek içmek ister gezmeyi seven biri ama sıra bana geldi mi adamda merhamet duygusu bitiyor beni ailesi gibi görmez önceliği bana asla vermez şuan bütün yazdıklarımı göz yaşıyla yazıyorum ama bir insan acaba çocuğum oyuncaklari olacakmi diye endişe duyarmi korkarmi geleceğinden..bu gece gene dolu olduğum günlerden bir gün sanırım:'(

tarafından
Oy canım resmen birebir yaşamışsın duygularımın tercümanı olmuşsun benim yavrumda annemin aldığı bir iki oyuncakla idare ediyo o kadar hevesleniyorum ki eğitici oyuncaklara buraya bebek spasi açılmış içim gidiyo gündeme dahi getiremiyorum kıyafetlerim bekarliktan kalma kilo aldım olmuyo ama hapis hayatı yaşiyorum el icine çıkacak halim kalmadı benim esimde dilencilere para verir eve gelene kadar 150 lira en az geçen sene gurbete yeni taşındık param yok dedi hamile hamile tek başıma temizlik yaptım eşya yoktu kuru tahta ustunde yattım hamile hamile temizlige gttm önümüz kurbandi bayramdan sonra alcam dedi eşya param yok dedi geldi memlekete ailesine kurban kesti yetmedi bacisina koyun aldı bende öyle bakakaldm Rabbım ferahlığa cikarsin sağlıcakla yavruna kavuş bacım onun gününü göstersin Rabbım eslerimize hidayet versin
tarafından
Oyle memurun adı batsin. Bidr dinine duskun guya. Ilk once karısının ihtiyacini karsilasin. Bence ailene anlat cnm. Balık bastan kokar derler. Ailen mantikli bir cozum bulacaktir. En kotusu bosansan bile nafakanı alırsin. Duzelene kadar baska cocuk yapma cnm. Iyi olursunuz ins
tarafından
Allah razi olsun o bir annne çok çok haklı tespitler yapmışsınız bize kıyamayan ailesinin beni ve oğlumu "ortakci" olarak gördükleri ve aralarında aslan payı yarısı olan affınıza sığınarak söylüyorum yamyam çetesinin yarısında harcanan, üzülen, dökülen taraf olmaktan artık yoruldum
tarafından
Hakkınızda hayırlisi olsun cnm ins cok guzel gunleriniz olsun
tarafından
Nur... Yorumunuzu tekrar tekrar okuyorum ve çok üzüluyorum benimle durumunuz o kadar çok ortusuyor ki Rabbım evladinizin ve mübarek günün hürmetine eşinize size ve evladına karşı sıcaklık versin. İnsanı en çok acıtan şeyi öyle güzel tarif etmişsiniz ki durumu tek kelimeyle iliklerine kadar öyle güzel aktardıniz ki yüreğime dokundu "önceliği" ben değilim ailesi olarak görmuyor insanı en yaralayan tarafta tam olarak burası
-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından
Ağzının üstüne vurcaksin böyle adamların senin ailen evinin içinde ulann sen git önce kendi ailenin ihtiyacını karsila diğerlerinden sanane supermenmisin nesin bı iyilik yapcaksan evin içindeki ailene yap yahu 
tarafından
Çocuğumun bile huzuru kalmadı anlatsam sığmaz buralara anasından babasından da ayrı çektim sinir hastası oldum ya elimi kanatmodim haberim yok kınamayin nolur
(195 puan) tarafından
Canm bizde o dönemlerden geçtik geçiyoruz da benim esim de seninkide kadar olmasa da oda öyle huyu var neden riskimizi başkasına veriosun dediğim dede cevabı sen acmisin aciktamisin oluyor sinir bozucu seni anliyorum
tarafından
O laf zaten başucu lafımız beni bir kez olsun beş aydır gurbette hapis hayatı yaşıyorum koluna takıp çarşıya çıkarmadı masraf oluyo diye adama bak ya memlekete gitmedim masraf anası babası kardaslari isteyen isteyene bitmiyor bitip tukenecekleri yok. Yalvardım bir pikniğe götür ramazan dan önce öldü de götürmedi masraf benden kısıp oralara dağıtıyor
(195 puan) tarafından
Kız yasantilarimiz benziyor bende gurbeteyim bir senedir bende gitmedim 4 gözle bekliyorum ki gideyim ailemin yanına hem gurbet hem parasızlık hemde anlayışsız koca cekilcek çile varmış ama sen sıkı sıkı bebisine tutun o senin yavrun senin gurbeteki tek dayanagin inşallah düzelir kocan benimkisinin annasi babası yok kardeşleri var senin ki kadar deil ama benziyorlar birazck:/
tarafından
Allah korusun benimkilere kimse benzemesin kardeşleri buna güvenip nişanlandı lar ben gecem sene baba evinde durdum hamile olunca bir 750 lira gönderdi kalanı kardasin everdi. Babası o yaz çalışmadı yattı inşaatçı kaynatam anası ticari taksilerle memleketteki bütün mesire alanlarından çıkmadı. Yedirdi gi ailesi hamile eşini bir kez olsun arayip sormadılar bir penye gecirmediler ne ana babası ne de olsa kardaslari çocuğuma
(195 puan) tarafından
E kız bu adam daha evliliğin ne olduğunun farkında deil o zaman aklı başına erken gelir inşallah geç olmadan yoksa Allah yardım etsin çocuğunun riskini yiyenler utansın yağmacilar işte
tarafından
Onlar yuzunden ne evimde huzur var Allah sorsun koymasın şuan vicdan azabıyla yanıyorum oğlum korktu psikolojisini etkiledi yavrum çiçeğim Allah böyle nimet nasip etti onun bile kıymetini bilmedi düşünmedi varsa yoksa ailesi akrabasi
0 oy
(63 puan) tarafından
Aahhh kuzum çok iyi Anlıyorum Ne diyim bilemedim Nede Deseek zor bir Durum Ama 

Dilerim Mevlamdan Tez Zamanda eşini Hidayet eder Sanada Sabır Akıl Güç Kuvvet Versin SabRet Allah büyük Kerim.. Sen ve Senin Gibilere Bana Bizlere Rabbim Yardım Etsin. AMİN...:((
tarafından
Bebeğim de korktu bisi olur mu inanın bu anlattgm hiç bise kriz geçirdim nevrim döndü insanlıktan çıktım bütün apartmana mahalleye rezil oldum insan içine de çıkamam artık her turli hayatımı bitirdiler Allah sorsun
(63 puan) tarafından
Yok korkma 7 aylık daha su içir
tarafından
Yavruma çok üzülüyorum canım yavrum ben böyle hayal etmedim
(63 puan) tarafından
Fakat daha sakin ol canım biliyoru. Zor ama takma acıma sadece kendinle çoçuğunla evinle ilgilen o çalışsın yiyeeceğini vs üst başını getirsin naparsa yapsın düşe kalka ders alır o zaten. Sen üzülme çoçuğa bol bol du oku inşallah bişey olmaz üzül e sakın..
tarafından
Yasaklar kalksın baba evine gidecem daha böyle olmayacak bana olur fazladan bir lira harcamaz. Hep ağzından yok lafı üstüm kalkmadı benim de yok güne girdim diyip daha yeni zorla elinden 150 lira alabilmistim
0 oy
tarafından
Elaleme gelince saçar savurur eve gelince cebinde akrep var. Böyleleri düşman başına. Allah yardımcın olsun canım. Kocan olacağa da akıl fikir versin ne diyim. 
tarafından
Amin hem ağlıyorum hem size cvp yazıyorum elin gurbetinde mahvoldum
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Kocan sizi düşünse bunları zaten yapmaz canım ama sen de bebeğini düşün daha da sakın olmaya çalış bebisler herşeyin farkında emin ol ona bu psikolojik durumu yaşatma her gece korkarak uyanır sürekli oku bebeğine yanında olduğunu hissettir ne diyor du bı ayette "Kun fe Yekün " üzülme Allah sabredenlerle beraberdir 
tarafından
Ben kendimi öyle hissediyorum bugün sinir krizi gecirmeseydom bebeğim korlmauacakti yavrum benim yüzümden urktu
(3,743 puan) tarafından
Biz anneyiz evet ama robot değiliz sinirleniyoruz üzülüyoruz elbette
tarafından
Bu gece kararımı verdim az önce sirnasti odaya yastığımı almaya gidince sarılmaya çalıştı müsaade etmedim bayramdan sonra memlekete gidicem artık bir olayı daha kaldıramaz bünyem bize biseyini layık görmeyen biriyle daha fazla durmanın alemi yok
(3,743 puan) tarafından
Bazı kişileri yokluğunla terbiye edersin anca canım kararının arkasında dimdik dur
tarafından
Hangi iyiliğinin hürmetine evliliğimi devam ettiriyim koca olup koluna takıp çarşıya bile çıkarmayan bir adam en ufak gün yüzünü gostermemis bir insan ne çektin ki diyo hala kalkmış ac açıkta mi kaldın para bu kadar önemli mıymış. Paragoz ben oluyorum gününü gören ailesi
0 oy
(20,627 puan) tarafından
Para yedirme benim salaktada var acındırıyolar bu safta inanıyo bende senin gbi diyorum karışma diyor inşallah Allah öyle bşşey yaşatırki gerçekleri görürler ne diyim
tarafından
Ben artık pes ettim bana kiyamamasi da var sadece para yedirmede değil mevzu benden beri olsun artık yasak kalksın memlekete gidicem kimi besliyorsa beslesin ben ailenin fedaisiyim diyordu olsun benim bi vukuati kaldıracak kadar bünyem kalmadı çiçeğime yazık çiçeğim yok yere korktu ürktu iki kez cok pişmanım ama daha fazla durarak bebeğime zarar veremem
(20,627 puan) tarafından
Ailenin fedaisiymiş iyi bakalım olsun bizimkinde şiddet bağırma filan yok ama saolsun çocuklarımın rızkını yedirir benimde sabrım bitecek elbet kime ne yediriyosa yedirsin dualarım seninle kardeş
tarafından
Ya erkek olsun bir adam ya kendi özgür iradesiyle kurdugu yuvaya sahip çıkamayan adam erkwtim diye dolaşmasın. Baba yuvasına getirir yuvasına kol kanat olur böyle adamlara ise diyecek söz bulamıyorum Allah sizin de yuvaniza huzur mutluluk eşinize de akıl fikir versin
(20,627 puan) tarafından
Amin canım amin ben bi ayaklarım üstünde durayım o zaman kimseye eyvallahım olmayacak ALLAH büyük

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 540 göst.
0 oy
0 cevap 98 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 415 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 537 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (354 puan) tarafından soruldu