+1 oy
2,186 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar aranızdan biriyim kendi hesabımla yazmaya çekindim. Eşimle 2 3 haftadır ilişkimiz yoktu bende adam beni mi aldatıyor acaba felan düşündüm çünkü biz 2 3 günde bir oldu her neyse aldım karşıma neden böyle diye sordum bana dedikleri çıldırttı beni ben kendime bakmıyor muşum kızlar ben her gün makyaj ve temizliğime özen gösteren insanım bende yapıyorum bunları zaten dedim adam benden farklı farklı kıyafetler giymemi istiyormuş söylemeye burda dilim varmıyor ve sinir oldum yani asla ben öyle şeyler giyemem beni olduğum gibi kabul etse ne olur yani yada kızlar ben çok mu abartıyorum bu durumu kafam çatlıycak

24 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Eee normal sen eşinle şey olmak istiyorsan oda senden farklı bi fantezi istiyor hep aynı şey olması demeki hoşuna gitmiyor esin sonuçta niye dilin varmıyor söylemeye onu giyenler hayat kadinimi oluyor anlamadım sanki kötü bisymis gibi dilim varmıyor demişsin 
(454 puan) tarafından
Ahaha hem guldum hem dogru boyle seyleri anormal bisey gibi algiladikca zaten bu erkekler aziyor
tarafından
Valla ben yazacaktm dogru soylemissiniz tebrik ediyorm sizi yazmak istediklerimi tek tek yazmissiniz :)
(650 puan) tarafından
Ya evde çocuk varsa nasıl olacak çocuklu evde öyle giyimemezsin yani
tarafından
Tamamda her dakikami.giyincek ? Iliskiden 15 20 dk önce giyinebilir cocugu uyurken . Hangimiz cicugumuz uyqnikken ywpiyorz
(6,187 puan) tarafından
Cocuk uyumuyor mu bacim baykus gorevini ustlenmiyodur diye dusunuyorum
(2 puan) tarafından
Hayır canım beni sinir eden benim eşim o tarz kıyafet giyenlere kötü kadın derken kendi karısından böyle giyinmesini istemesi
(454 puan) tarafından
Evlilikte ters iliski haric her sey helal ve birde sevabi var esin boyle seyleri istiyosa giycen makyaji parfumu ziynetleri zaten evde yapmak gerekiyo bizde aksine disari cikarken hazirlaniyoruz :))
(6,187 puan) tarafından
Senin esin disarda nerde gecelikle ya da fantazi kiyafeti giyen kadinla karsilasmis da kotu kadin dmeis bu bir ikincisi de sen karisisin
tarafından
Çocuğun yanında transparan giyin demiyorum adam ilişki sırasında fantezi istiyor bu çok normal bisey kadın afedersin eşiyle şey olmak istiyorsa adamda benim için az süslen demeye haki var çocuğun yanında kıçın başın açık gez demiyorum zaten
(650 puan) tarafından
Arkadaşın dediği gibi adam heyecan arıyor kimisi evde öyle gez diyorda o yüzden cevap verdim bende hiç sevmem hafif etli olduğum için hiç yakistirmamda ama eşin istiyorsa arada sınırlarini zorlayabilirsin rutin haline getirme yinede
tarafından
Ne demek kötü kadin ya bu yorumu buraya yazarken 2 kez düsünm3niz lazm oyl4 d3gilmi ? Ben giyiniyorm ben neyim hayat kadinimiyim kötü kadinmiyim sacma sapan yorm yaziyosunuz kendinize gelin lütfrn
(454 puan) tarafından
Kizlar bisey diycem bence bunu yazan erkek :)))) bizi gaza getiriyo habire
(6,187 puan) tarafından
Ben simdi orispi miyem :D Niye beyle seyler yazisiniz ayip ama :DD
(454 puan) tarafından
Demekki canimm ;))))
(650 puan) tarafından
Erkek olduğunu düşünmemiştim postu terk edelim kızlar :dd
tarafından
Valla bnde kiloluyum bacım 85 kg iken bile giyindm :))))
tarafından
Ayyy ben şeyim ozman neyse :D
(650 puan) tarafından
Yakistiryonmu kız ya ben sanki eşim begenmicek gibi hissediyorum 70 kiloyum suan çok olmasada var yani doğum göbeği falan sıkıntı yapıyorum
(454 puan) tarafından
Nende ayniyim gobeyim var cok yirtigiim var yinede giyiyorum afedersiniz yirtik taaa mahrem bolgeme kadar napim yani ben kendimden vazgecersem esimde gecer giyyom arada tangali mangali
tarafından
BETHUS ---Kiz ilahi sen takilma boyle seylere yaaa :))) sal kendini yakisip yakismadigna bakma
tarafından
Kenenvennesi tangali mangalı koptum :D
(650 puan) tarafından
Demekki özgüven eksikliği var bende açık seçik giyinemiyorum işte kocada bosluyo beni umruma takmamaya çalışıyorum :dd
(454 puan) tarafından
Ahahaha napiim rahatsiz ediyor apis arasinda ama esim mutlu olcaksa giyerim :))))
tarafından
Kenanveailesi --- aaaa olurmu simdi post sahibi bize farkli gözle bakicak konusmayalim gecelikten tangadan :))))))
(650 puan) tarafından
Kız kenarlarda fırtlamiyormu benim öyle oluyor iğrenç duruyor e ben begenmezsem eşim nasıl begenecek allasen
(454 puan) tarafından
Tmm sustum canim :)))
tarafından
Kiz sende fırlamayanini al buyuk al bisey olmaz ::)
tarafından
Afedersiniz beni şey yapmıyorsun demesi normal ama adam gecelik giy demesi kötü:D
(454 puan) tarafından
Fitlamak ne kelime adeta fiskiriyor :)))
tarafından
Kenan ve annesi :))))
(454 puan) tarafından
Buyrun benim :))
tarafından
Kenanin annesi sustm dedin ya ona güldm kızzz :))
(2 puan) tarafından
Canım ya sen beni yanlış anladın ya da ben sana yanlış izah ettim ben akdeniz bölgesinde oturuyorum ve burda da denize gittiğimizde bikinili insan görünce bunların kocası da mı yok giydiriyor felan diyiyor ya da açık bir insan görünce şuna bak utanmadan geziyorlar diyor yani ben yadırgıyorum herkes özgür giyer istediğini benim eşim dışarıda insanlara öyle derken karısından durduk yere uzaklaşarak demesi canım sıktı hepsi bu
tarafından
Dilnaz -- birak yavrum ne yazmis gormuynmu eşi oyle giyenenlere kötü kadin diyomus lafa bak ya üsttede yazdm buraya bu yorumi yazarken 2 kez dusunmesi lazm
tarafından
Htnnnn74 --- cok gereksiz bi aciklama yapiyosnz hala acik sacik giyinen her insan hayat kadınımü ? Lütfen ya gercekten cok sinirleniyorm simdi dersinizde siz sen acik sacikmi giyiniuosn hayr giyinmiyorm normal bi sekilde tsört ve kot pantolon giyinirim beni sinirlendiren insan ayirmaniz kim ne isterse onu giyinir ve giyin4nlerde kötü kadin olmayasa bilir
(454 puan) tarafından
Canim o icindeki duygularini bastirmaya calisiyor belliki hosuna gidiyor bakiyor sen kizma diyede anormal biseymis gibi soyluyor sana post sahibi ben boyle anladim
(2 puan) tarafından
Sonunda beni anlayan biri çıktı şükür evet tam olarak böyle
tarafından
Eşinin tam bir neyse ama seninde öyle düşüncede olman normalmi dilim varmıyor demek hayat kadınların giydiği kıyafet demeye getiriyorsun ve burdaki çoğu kadına hakaret etmiş oluyorsun esin demeki fanatezi istiyor içi geçmiş insanlar gibi şey yapmaktan sıkılmış demek az seks hayatına renk katmak istiyor esin dışarıda giyenlere laf atıyor kocasına giyenlere degil ama eşinin başkasının ne giydiğine karışmaz gözüne sahip çıkacak onuda söyle eşine
tarafından
Kenan ve annesi -- yorumu güncrlledm cok sinirlendm ya gereksiz bi konusma
(454 puan) tarafından
Yanii... :)))
(454 puan) tarafından
10082012 Aynen bencede
tarafından
10082012 kadın kocası gibi düşünüyor yani öyle giyen insanlar kötü bende sinirlendim :@
(2 puan) tarafından
Offf kızlar abarttınız ben anlatamıyorum ben size eşimin dediğini söylüyorum ben size kötü kadın felan demiyorum öyle giyenenlere eşim kötü kadın dediğini söylüyorum siz nereye çekiyorsunuz konuyu yukarıda da dedim herkes özgür istediğini giyer kimse karışamaz bunu diyorum yukarıda yorum da zaten ben size eşim böyle dedi dedim benm düşüncem bu demedim.
(2 puan) tarafından
Ben size kötü kadın felan demiyorum.
tarafından
benden farklı farklı kıyafetler giymemi istiyormuş söylemeye burda dilim varmıyor

Senin yazdın şeyi yazdım bu ne demek oluyor ozman dilim varmıyor fln
tarafından
Htnnn74 bence siz abarttiniz bndr size diyormki eşiniz boyo3 bisey size soyl3s3 bile burada bunu paylasmaniz cok.gereksiz . Burqda acik olan insanlar ne yani hayat kadinimi ? Bu sayfada acıkta var kapalida var oýle degilmi siz aciklarq hayat kadini olarak nitelendiriyosunuz
(2 puan) tarafından
Ya kızlar ben zaten gecelik felan fantezi kıyafeti giyen insanım benm kocam açıkca söyliyim hemşire lisesi vb kıyafetlerdn bahsetti bunu diyorum altaki yorum da bahsettm
(454 puan) tarafından
Hani bi sarki varya oyku gurman soyluyor soylemeye dilim varmiyooorrr soylediler yandim kul oldummm sarkisi geldi aklima sen iyle diyincee :)))
(2 puan) tarafından
Sen bence fazla abrttn ben açıklarsa kötü kadın mı dedm ya sen bence okumayı bilmiyorsun burda konuları farklı yere çekiyorsun sinirleniyorsun terkedebilrsin postu
tarafından
Eger liseli , hizmetci kiyafeti gibi seylerse istedigi bence hic normal degil.Sapiklik.Evde seni oyle istiyorsa ,demek ki liseli kizlardan etkileniyor .Bu cok kotu bir durum .Normal hayatina da yansir maalesef .Onlar daha cok dikkatini cekmeye baslar .Uyarici genellemesi yani .Ama biraz daha sexy seyler giymeni istiyorsa bu da cok normal .Aradaki ayrimi senin yapman lazim .
tarafından
Kenan ve annesi :)))) canımsın yaaaa
tarafından
Canım bak giymek istemeye bilirsin bunun için seni kimse yargılayamaz ama onu giyen kadınlar var eşini mutlu etmek için oda aynj gecelik sayılır ama fantaze bunun içi dilim varmıyor fln hiç hoş değil
(454 puan) tarafından
Ayyy sendee beniimm canoom.
tarafından
Ben bişeyi fazla abartmadm abartan sizsiniz hqnimefendi . Bunu herkeze açik olqrak sormussunuz öyl3 degilmi sorunuza herkez cevap veriyo başlikta gözde kişisi cevap vermesin yazmamissiniz. Ben nereye yorum yapicagimi size sorucak degilim . Siz sıradan bi soru sormamissiniz acik olan insanlari hayat kadini sıfatına koymussunuz ve benim cevaplaromda sizin hic işinize gelmedi
tarafından
Tovbe ya hemşire kıyafetimi esin film izliyor galiba galiba istemeden karşıma cikmisti oyle liseli hemşirelik videolar bu Facebook watc diye birsey cikmis arkadaşlardan kim ne izliyorsa onune dusuyo esimde bende sok olmustuk
(2 puan) tarafından
Ya bak canım ben açıklar hayat kadını demedim lütfen çık tekrar oku yukarıdan baştan sona kadar ben o düşünceye sahip insan değilim zaten.
tarafından
Sanirim oyle seyler istiyormus @ensarbebek. Bir yoruma oyle cevap vermis arkadas .
tarafından
Benim eşim öyle giyinen insanlara kötü insan derken benden bunu istemesine sinir oluyo4m dediniz bu 1. Yorumunuz . 2. Yorumunuzdada denize girdigimizdr bikinili insan gördugunde bunlarin kocasi yokmu utanmadan geziyolar die belirttiniz . Ben sorunuzuda yorumlarinizida gayet iyi okudum canm beni sinirlendiren bu sekilde kapali.acik ayrimi yapmaniz ve eşinizin size soylerini 1. Ve 2. Yorumda paylasmaniz
(6 puan) tarafından
10082012 tatlım sen kızı anlamamışsın yukarıda kız ben demiyorum, eşimin düşüncesi bu diye ifade etmiş.
tarafından
Mlsss07 canm benim ben anladm onun soylemedigini . Ben zaten post sahibine eşinin söyledigini burda paylasip sınıf ayrimi yapmasina bozuldm.kapali acik bikinili felan die . Benim esim boyle bisey soylese ben buraya yazmam
(2 puan) tarafından
Tamam canım senin dediğin olsun fazla uzatmaya gerek yok kırdıysam da özürdilerim daha fazla uzatmayalım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gayet normal istekleri ne var bunda anlamadım cinsellikte böyle değişiklikler iyidir böyle şeyleri ayıp günah görür laf ederseniz adamda böyle görmeyen birine gider
0 oy
tarafından
Giymeye çalış en azından açık açık konuşmuş sende ona de sende bakımlı ol diye
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Bu yuzden mi uzaklasmis yani 
(2 puan) tarafından
Evet adam sıkılmış standartların dışına çıkmak istiyormuş yani böyle bişey olabilir mi ya bence daha önce bana söyle bilirdi uzak durmak yerine
(5,269 puan) tarafından
Evet haklısın uzak durucagına bunu giysen cok yakisir gibisinden bnce sende kirmazdn giyerdin yani
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Orta yolu bulmaya çalısin canım . İçinde kendini huzursuz hissedeceğin şeyleri giymek zorunda değilsin ama ona yakın kocani da hoş edecek kıyafetler bulabilirsin.  Hepten kestirip atma bence. Bende sevmem öyle şeyleri :/
0 oy
tarafından

Senin koca aksiyon ariyor:D

0 oy
tarafından
Madem çok istiyor, al giyerim de nolcak
0 oy
(3,871 puan) tarafından
Kocana giycen ne olacak gecelik demiyomu giy  diyee
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Cok avartiyosun adam cok normal bir sey soylemis flortun ya da sevgilin degil sonucta 
0 oy
tarafından
Ben karsilikli isteklerinizi soyleyin birbirinizi memnun edin
0 oy
(150 puan) tarafından
Bence  senden istediği şeyleri sende ondan iş Te anlasin
0 oy
(848 puan) tarafından
Eşinizin uçkuruna olan saygı ve sevgisi size olan saygı ve sevgisinden fazla demek ki. Kendinizi iyi hissetmeyeceğiniz hiçbir şeyi yapmayın, sirk maymunu değilsiniz. 
tarafından
Hahahahah aradigim yorum ❤️
0 oy
(135,948 puan) tarafından
eee ne varki esin istiyosa giy nolcak 
0 oy
(7,790 puan) tarafından
Giyme ztn sonra dışarda o kıyafetleri giyene zaafı artar burda yine bir soru görmüştüm yk hemşire yk liseli vs gibi 
(2 puan) tarafından
Evet benm eşimde o tarz kıyafetlerdn istiyor sinirlerimi zıplattı
(7,790 puan) tarafından
Kuzum sen bunu sorunada yaz millet gecelik zannedip sna suç buluyo bu normal birşey değil sakın taviz verme
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Hmm valla sinirlenmekte haklsın ama şunu merak ederdim ben neden bir anda böyle şeylere merak sardı nerden aklına girdide bende bunları istiyor diye altında birşey ararım ama aslında sende inatlaşmak yerine yapmaya çalışsan  giyi bakalım o zaman ne yapacak
(2 puan) tarafından
Aslında haklısın bunca 5 yıllık evliliğimizde öyle şeyler giymeden de olurken durduk yere nerden çıktı
0 oy
(596 puan) tarafından

İlk başta söyleseydin sana niye uzaklaşıyor ki sen de giyeceksin ne olacak ya eşin sonuçta ben çok isterim böyle şeyler ama benim eşini sevmiyor sen de hem kendine hem ona al0 değişik değişik fantaziler kırbaş da al bir tane:D:D

tarafından
Fanteziye gel kirbas ☺☺☺
0 oy
tarafından
O senin Helalin ne istiyorsa yapmak zorundasın yani öyle dünyamı var ya ondan sonra Adam bana bakmıyor bakmazsa bu adamın dediğini yapmazsan böyle yazarsın buraya ben kusura bakma sert değilim ama gerçek yani
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Eşin istiyorsa yapacaksın ne var ki bunda
0 oy
tarafından
Abartiyorsun o senin eşin oda sana isteklerini söylemiş ne var ki bunda yani afedersin ama yatağa giriyorsun kıyafetten ne olacak canım
0 oy
tarafından
Ee normal bence. Eşin hayatınızda faklı bişey istiyor. Hem eşin sana herkese giyin mi demiş ki dilin varmıyor sinirleniyorsun. Sadece eşine giyineceksin. Benim kızım olmasaydı kendi evimde olsaydı ben de sadece eşim için mini etekler mini elbiseler giyinirdim bunda kötü bişey yok ki. Bence sen çok abartmışsın
(2 puan) tarafından
Canım kusura bakma ben yazmadım belirtmedim yukarıda benm hatam ben evde gecelikti mini etek de giyen bir insanım benm eşim benden liseli hemşire vs kıyafetlerdn bahsediyor
tarafından
Hımm. Olsun yine de sen eşin için giyin. Eşinin gözü dışarıya kaymasın. Sen eşinin isteklerini yerine getirmezsen gözü dışarı kayar seni aldatır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 565 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,343 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Alevimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.