ay benim ilk aşkım 6 sinifta turkce ogretmenimdi cok yakışıklıydı adanalidaki Maraz Aliye benziyodu
Ilk aşkım 7. Sınıftaydı ama ben platonik takilmadim sekerim
Abimin arkadaşı vardı Salih diye ona asikmisim aglarmisim hep bize gelip gittiği zaman Salih gitme diye halada gorusurler abim gil
Ilk aşkım 1. Sınıfta oldu oda 8 sınıfa gidiyordu ozamanlar ona mektup yazıyordum bide ozamanlar mektubun kenarını yakma modası vardı kenarını yakiyodum ablama diyodum abla versene sen diye sırf onu görmek için sürekli markete gidiyodum saçlarımı yapıp 2. Side 2 sınıfta oldu onada not defteri sildi kalem alıyordum ayy ne kadar çocukmusumD
Ilk okulda sapsari saçlari olan bi cocuktu ilk aşkım daha o yaşta onu görünce kalbim nasl atardi tabi bu cocukluk aşkı ama ilk aşk sonucta
asıl ciddi ciddi ilk aşkım eşim 15 yaşinda tanidim onu
Ilk aşkım ilhan mansiz di 5.sınıfta koca bir ajanda resimlerini biruktirmistim nerden getirdin aklıma
Bi alt komşumuzdu adam evli barklı biriydi ben daha 6 yasindayim karısına hep semi hiç sevmiyorum hayri benim olcak boşan ondan diyomusum seneler sonra karşılaştık annemle gezerken bana dedi diue diye boşattirdin beni kocamdan diye sonra 14 yaşında da eşime aşık oldum
1,488,906 soru
24,336,922 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın