+1 oy
1,145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,647 puan) tarafından
Gece gece bulaşıkları toplarken aklıma geldi :D ilk aşkınızı hatirliyormusunuz ? Ben anasinifinda sinifta ikizler vardi onlarin ikisine birden asik oldugumu sanar surekli yanaklarindan makas alirdim annesin yaninda sarkintilik ederdim :D sonra 1.ci sınıfta gene aynı sınıftaydık çocuklarla ama ba ktim tembeller dersleri kötü sinifin  çalışkan çocuğuna aşık olduğumu sandım ilk platonik aşk dalgalarım erken mi başladı bilmiyorum :)) babama herkese derdim anasinifindakileri  sonrada içim e kapanık biri oldum çıktım sanırım ozaman anlattiklarimdan aldığım tepkiler beni buna zorladı..  neyse yani kızlar ilk aşklarınızı merak ettim ;) 

13 Cevaplar

0 oy
(346 puan) tarafından

ay benim ilk aşkım 6 sinifta turkce ogretmenimdi cok yakışıklıydı adanalidaki Maraz Aliye benziyodu:D

(9,647 puan) tarafından
Kız bende kıskanmıştım eşimi oda ilk aşkını demişti bende baya baya kiskaniyodum:D
(346 puan) tarafından
gerci esimde sira arkadasina asıkmis 1. sınıfta anlatmisti bende kiskanmistim:))
(9,647 puan) tarafından
Insanlar doğası gereği aşık ve kıskanç oluyor sanırım :) suan da da çocuklarıma aşığım mesela eşimi sadece seviyorum çocuklarıma resmen asigimm :))
(346 puan) tarafından
bende ikisine de asigim onlar benim canimm Allah yokluklarini gostermesin insaAllah
(9,647 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah canım ❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
ilkokul ikinci siniftayken beden egitimi ogretmeninin ogluna bes alti sene asik yasadim :) hala haberi yok kimsenin icimden içimden sevdim :) 
(9,647 puan) tarafından
:D şunu yapıyosa oda beni seviyordur gibi şeylerde yaparmiydin :))
tarafından
hic konusmuyoduk ki :) uzaktan uzaktan o alt siniftaydi üstelik anam bire gidiyormuş bebeymis daha :)
(9,647 puan) tarafından
:D ozamanlar işte sempatik mi geliyomus nedendir öyle şeyler yasıyormuşuz:D
tarafından
platonik aşk vardı o zamanlar uzaktan sevme vardi herkesinde olurdu en yakin arkadaşı bilirdi :)
0 oy
tarafından
İlk aşkim kuzenim di onu sevdigimi sanıp devamlı onunla evlilik hayali kurardim ama onunla değil diğer kuzenimle evlendim ☺☺☺☺☺
tarafından
Onlarda pek tanımazlar birbirlerini uzaktalar onlar şuan zaten annemlerin orda oturyorlar çocuk bekar okuyor canm i daha ama biraz buyuyince kardeş gibi olduk zaten unutuldu onlar ☺☺ama ben ayran gönüllü ydum ondan sonra çok kişiyi seviyorum sandım ama yalanmış ☺☺☺☺☺☺
(9,647 puan) tarafından
Dimi içten bi seviyo gibi oluyo insan ama değilmiş:) bende çok platonik takilirdim :D sevdiğimi sanıyodum ama yok değilmiş işte sanırım ozamanlar güzellikten güçten falan mı etkileniyomusuz  nabiyomusuz :D
tarafından
Benmki hep guzellikten etkilendim hahahhaa nere gitsem birini degisik görsem onu severdim hahaha yazın kuran kursunda akın diye birini seviyordum okul başladı enesi sevmeye başladım sonra Mersin'e gittik 15 tatilde orda mustafayi sonra yazin yine kuran kursina gittim orda hasani kuran kursunu bıraktım kuzenimin amcasinin oğlu gelmişti Hamza onu sevmiştim ay var da var ☺☺☺☺☺☺
(9,647 puan) tarafından
:D kız en azından her limanda bi platonik oluyomuş ya unutamasaydın kara sevda olaydı bak ne de güzel unutuyomusun :D
tarafından
Ay iyiki de olmadı öyle tek birini sevmek ona bağımlı kalmak ama eşimi çok sevdim hala da seviyorum beni dovmez ama heralde dovse bile vazgeçemem ☺☺☺
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ilk aşkım 9 yaşındayken 13 yasindaki bakkalin cunartesi pazar gelen ciragiydi adıda fedayiydi:))))))))))) teklif etmiştim.kabul etmemişti *****;) sonra nefret etmiştim ondan .
(5,935 puan) tarafından
Bende nefret etmiştim çocuktan ***** şey sonra da 6 yil geçti o teklif etti kabul etmedim:) göztepe eğitim hastanesinde göz dr iyyy cok tipsiz olmuş büyüyünce;)))) giriliyor depresyona valla
(9,647 puan) tarafından
:D keşke gençliğimde bu kadar sacmalamasaymisim  diyorum bazen.. bazende lisa zamanlarında keşke daha çok cilgilik yapaymışım bi süre sonra bisicik yapamıyor insan :)) bide gerçekten bende eskiden hoşlandığım tüm kişiler büyüdüğünde cirkinlesmis ergenlik yaramıyo bu erkeklere
(5,935 puan) tarafından
Benim çok erkek arkadaşım olmadi ilki tam salakti 6 ay sürdü lisedeydi 2.de üniversite 1 de android akli kitaptan başka birsey görmezdi 2 ay sürdü 3.sude canin ciğerim ömrüm kocam oldu üniversite 3.sınıfta ❤❤❤
(9,647 puan) tarafından
Benimde öyle kuzum lisede arkadaşların ısrarıyla bi sevgilimde değil bi kere buluşmuştuk bi o var bide eşim işte:) ben hep platonik takilirdim:) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ❤❤❤
(5,935 puan) tarafından
Aminnn cümlemizin evliliğini huzurlu etsin rabbim.platonikte  cok komik oluyor ohh karşıdakinin haberi bile olmadan hayal kur dur güzel di valla :))))
0 oy
(83 puan) tarafından

Ilk aşkım 7. Sınıftaydı ama ben platonik takilmadim sekerim :D

(9,647 puan) tarafından
Vayy vayy vayy anasını:D ben hep platonik takildim esimlede mantıken sevgili oldum :D ama lisede birine çok fena platoniktim gittim seni seviyom dedim oda bacimsin dedi depresyona girdim :D
(83 puan) tarafından
Amaaan :)) bu kotu olmus iste kuzum senden daha iyisini mi bulacak :))) hic platonik ask yasamadim ama keske yasasaymisim en azindan nasil birsey gormus olurdum :))))
0 oy
tarafından

Abimin arkadaşı vardı Salih diye ona asikmisim aglarmisim hep bize gelip gittiği zaman Salih gitme diye :) halada gorusurler abim gil

(9,647 puan) tarafından
:D kız sen aşık değilmişin  ki ağlarmışım diyon :))
tarafından
He çocukluk işte anasınıfına gidiyormusum ben hatırlamam annemgil söyler :)
0 oy
tarafından

Ilk aşkım 1. Sınıfta oldu oda 8 sınıfa gidiyordu ozamanlar ona mektup yazıyordum bide ozamanlar mektubun kenarını yakma modası vardı kenarını yakiyodum ablama diyodum abla versene sen diye:D sırf onu görmek için sürekli markete gidiyodum saçlarımı yapıp:D 2. Side 2 sınıfta oldu onada not defteri sildi kalem alıyordum ayy ne kadar çocukmusum:DD

(9,647 puan) tarafından
:D sen bildiğin çocuklara yaziyomusun hediyeler mektuplar baya baya yürümüşsün he :D
tarafından
Öyle olmuş biraz çocukluk işte beni ablam hep gaza getiriyordu benim saf ve temiz duygularımla oynuyordu oda seni seviyor hadi markete git görürsün hem diyodu meğer beni kullanmak için öyle diyormuş ablam :D
(9,647 puan) tarafından
:D kaç yaş var aranizda
tarafından
Ablamlamiii:D
0 oy
(3,797 puan) tarafından

Ilk okulda sapsari saçlari olan bi cocuktu ilk aşkım daha o yaşta onu görünce kalbim nasl atardi tabi bu cocukluk aşkı ama ilk aşk sonucta :) 

asıl ciddi ciddi ilk aşkım eşim 15 yaşinda tanidim onu <3

(9,647 puan) tarafından
Rabbim daim etsin inşallah canım;) o çocukluk duygularında değişik bisi
(3,797 puan) tarafından
Amin canm hepimizi insallah❣
0 oy
tarafından

Ilk aşkım ilhan mansiz di 5.sınıfta koca bir ajanda resimlerini biruktirmistim nerden getirdin aklıma :D

0 oy
tarafından

Bi alt komşumuzdu adam evli barklı biriydi ben daha 6 yasindayim karısına hep semi hiç sevmiyorum hayri benim olcak boşan ondan diyomusum seneler sonra karşılaştık annemle gezerken bana dedi diue diye boşattirdin beni kocamdan diye :D sonra 14 yaşında da eşime aşık oldum 

0 oy
tarafından
Ilk askm esimdi çünkü ilkokul snf arkadasmdi❣
0 oy
(2,483 puan) tarafından
5.sinifa gidiyodum ayagimi kırdim ameliyat oldum ayni mahalledeydik eve kadar geldi elinde cicekle:ddDd

O gunden sonra asikk oldum :DdDd
(2,483 puan) tarafından
Haa ismide erol du :DdDdD
Halaa annemlerle ayni mahallede oturuyo daha evlenmemiş :dd
0 oy
tarafından
Ilk askim bizim koyden bi abiydi ben 11 yasindaydim oda 17 baya baya evlilik hayali kuruyordum bes sene falan boyle platonik sevdim sonra o zaten evlendi bende 18 yasinda esime aşık oldum  :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sena-55. (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 515 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 658 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Akifinannesii (1,049 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,594 soru

24,018,835 cevap

328,127 kullanıcı

...