0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar pttye param yatacak fakat izin belgem yok bu durumda dışarı çıkarsam para cezası yiyormuşum. İzin belgesi olmayan arkadaşlar 112 yi arayıp durumunuzu anlatın para çekmeye gideceğinizi söyleyin TC ve telefon numarası alıp vefa destek grubuna veriyorlar oradan size kayıt oluşturulup öyle çıkıyormussunuz dışarı. Kimse boşuna ceza yemesin o yüzden paylaşmak istedim

11 Cevaplar

0 oy
(51,450 puan) tarafından
kiz herkes sokakta ya bu ceza korkusu bi bizde var
(22 puan) tarafından
Bizde şans yok ki olmaz olmaz bize olur valla
(51,450 puan) tarafından
bende esime yemek goturuyorum dönüşe markete ugruyorum ana baba günü gibi heryer manavlar falan
(22 puan) tarafından
İnsanlar çoluk çocuk hep sokaklarda nasıl oluyor bende anlamadım
(419 puan) tarafından
Dün kız kardeşimin de benim de hastane randevumuz vardı eve gelene kadar dört kez çevirmeye girdik hepsinde de randevu mesajını gösterip geçebildik tek tek bin tane soru soruyorlar vallahi ama etrafa baktım heryer insan kaynıyor nasıl bir düzen aklım almıyor
(51,450 puan) tarafından
suan dışardayim normal gün gibi
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
112 ambulans değil de 155 polis olabilir mi acaba 
(22 puan) tarafından
Hayır 112 yi arıyorsun ben orayı aradım da yönlendirdi
(1,517 puan) tarafından
Kız tum acil cagrilar 112 de toplandi ya o yüzden
(9,620 puan) tarafından
Hııı onu bilmiyodum bende diyorum izinle acil ne alaka
0 oy
tarafından
Bizde konutta ödeme yazıyor galiba parayı eve getirecekler
0 oy
(14,164 puan) tarafından
112 ne alaka
0 oy
tarafından

Valla ben dişaro ciksam yakalanı veririm :) millef sokaklarda gelir bunu bulur poliside zabıtqsida devlet.memuruda :)

0 oy
tarafından
Ben dün gittim pttye gerek yok bence lara çekmeye gidiyorum dedim gösterdim ekran resmini pttnin sayfasini gerek yok yani
(22 puan) tarafından
Bir şey demediler mi
tarafından
Yok sadece  yanimda geçerken durdular bende ekran almıştım onu gösterdim paraya ihtiyacım var çekmeye gidiyorum dedim tamam dediler
(22 puan) tarafından
Bende yarın gidecem de inşallah bir şey olmaz
tarafından
Bende gidecem ne olcak ya gene aldım ekran resmi :)
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Acelesi yoksa yasaklar bitince çek canim
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Yav zaten gariban bi yardim parasi çekmeye gidecek onda da burnundan geliyor yatanlarin kine otomatik bi kod gonderse ptt giderken bu kodu polise gosterin diye tek seferlige mahsus 
0 oy
tarafından
Yardım parası için değil de ben bir hafta önce kartı şifreyi yanlış girdim üç kere ATM yuttu eşim onun için bankaya gitti ceza yazmazlar inşallah 
0 oy
(924 puan) tarafından
Valla canım herkez dışarda cimere yazdım foto attım polisi aradım anlattım tamam kapatabilirsin dedi gelmedi tam kapanma bizlere var herkez işini layığıyla yapsa virüs biter hepimiz özgürce çıkardık dışarı 
0 oy
(703 puan) tarafından
Evlere dağıtılacak diye duydum ben

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
7 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Ysb (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
16 Mayıs 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Yyidmb73 (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde nergs (140 puan) tarafından soruldu

408,936 soru

12,290,831 cevap

38,207 kullanıcı

Kategoriler

...