0 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar sizden de fikir almak istedim ben amasyaya gelin geldim elazığdan 2 yıllık evliyim ama burda hiç kimsem yok komsum arkadaşım falan hep evin içindeyim dışarı bile çıkamıyorum yalnız olduğum için 9 ay eşimin ailesinin yanında ev üstünde kaldım köyde 9 ay sonra ayrı eve merkeze geçtik köydeki evde 6 kişi yaşıyorlardı eşimin 2 erkek kardeşim babaannesi dedesi annesi ve babasi bu aralar iyice bunalıma girdim yalnız kaldığım için eşime köye ev yapalım dedim kayinvalidemlerin evlerinin yanına ama bir şeyden korkuyorum rahat edememekten çünkü eşimin annesi dedesi falan ev üstündeyken hiç rahat vermediler bana odama giyimime herseyime yani hiç özelim kalmamıştı şimdi de tek korkum o acaba ev yaparsak ailesi yine aynı şeyi yapar mı rahat birakirlar mı beni bi de çocuk olunca şimdiden diyolar biz çocuğu gelir alırız sen naparsan yap diyw ama bende hep bebegimle olmak isterim onu kendim büyütmek isterim siz ne diyosunuz onlara yakın ev yaptırmak pişman olacağım bir karar mı acaba
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,448 göst.
0 oy
16 cevap 1,206 göst.
0 oy
6 cevap 1,079 göst.
0 oy
9 cevap 495 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elvan00 (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,983 soru