0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (1,829 puan) tarafından

Yan apartmanda oturan bir adam var sabahın nurunda çıkıyor dışarı gece vaktine kadar sürekli bağırıyor oğullarina karısına komşulara çok yüksek sesle konuşuyor uyumak ne mümkün 32 haftalık hamileyim ev sıcak olduğu için cam açmadan uyuyamıyorum üst katımda da tadilat var oranın gürültüsünü bile bastırıyor adamın sesi bugün öyle küfürler ile uyandım ki anlatamam size daha fazla tahammülüm kalmadı evlenip bu mahalleye geldiğime pişman oldum kendi evim taşınmak da mümkün değil akıl verin artık mahallemizde huzur kalmadı. Adam sinir ilacı falan kullanıyor çalışmıyor hafif yitik diyip herkes susuyordu ama şu bir haftadır insanların da dayanma gücü kalmadı her gün kavga oluyor sokakta onun yüzünden :(

3 Cevaplar

0 oy
(12,022 puan) tarafından
Yılmadan polisi arıcaksınız 
(1,829 puan) tarafından
Artık gelmiyor polisler de bıraktı peşini adresi söylediğimiz zaman tamam diyip kapatıyorlar ama ne gelen var ne giden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcısı olsun ailesinin siz komşu olarak cekemiyorsunuz ya ailesi napsin lar laf anlamayan söz dinlemeyeni herkes için zor polis arasanız bile evsahibiyse yine bisey yapamazsınız 
(1,829 puan) tarafından
Ev sahibi o yüzden bişey yapamıyoruz ailesine diyecek bir şeyimiz yok onların da elinde olan bir şey değil ama gerçekten çekilmiyor canım artık. Bugün duyduğum küfürler öyle ağır ki benim de çoluğum çocuğum duyacak alışacak o laflara sonuçta onların da benim de taşınmaya niyetimiz yok polisi arıyoruz ama artık adamlar da gelmiyor onlar bile uğraşmak istemiyor
tarafından
Rabbım merhametiyle muamele etsin çözüm çözümsüz görünüyor. Kesinlikle haklısınız da keşke adam tedavi görse oylleeleri hastaneye gitmeyi de kabul etmez. Allah yardımcıniz olsun
(1,829 puan) tarafından
Amiin. Maalesef ilaçlarını kullanmayı bile reddediyormus o yüzden biz böyle çekiyoruz keşke en azından ilaçlarını içse belki biraz daha çekilir hale gelirdi
0 oy
tarafından
Polisi ara söyle canım. Esine dersen daha cok olay olur. Bende hamileyim balkonum açık yan tarafın sigara kokusu beni benden aldi uyarıda bulanmıyorum adam dengesizin tekii nedir bu komşulardan çektigimiz
(1,829 puan) tarafından
Eşim de biliyor canım o da çok rahatsız ev alıp gidelim diyorduk artık kiraya çıkalım demeye basladi eşim ama bende kendi evim varken bir adam yüzünden kiraya gitmek istemiyorum kalakaldım vallahi
tarafından
Cok zor durum valla. Allah yardimcin olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 469 göst.
15 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 244 göst.
0 oy
14 cevap 685 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.