0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yarın sabah cinsiyet öğrenmeye gidiyorum ve aksam de eşimin ailesi gelecek surekli herkes soruo duruyor ben nazar felan olmasın diye sadece yakınım bir iki kişiye söylemeyi düşünüyorum korkuyom nazardan 

Siz benimle ayni fikirde misiniz ne zaman paylaştıniz cinsiyet haberini eger benim düşündüğüm sacma ise bende söylemek istiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamileliği söylememek neyse de bebek karnında olduğu belli zaten cinsiyetin nesine nazar değecekk ki söyle bence
tarafından
Gebeliğimi de erken söylemedim onlar anladı aşırı bulantı hastane felan
Aslinda cinsiyeti söylemeyi çok istiyorum cevremde çok kişi nazardan doğuma kadar söylemiyor
tarafından
Yok ya gebeliğim ben de söylemedim şimdi ikinciye hamileyim sadece annem babam kız kardeşim biliyo kimseye söylemedim karnım büyüyene kadar da söylemicem kimseye ama cinsiyeti saklamak mantıksız tabi sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Niye cinsiyete nazar değsin ki diye düşünürüm ve paylaşırım
tarafından
Mesela kız bebek bekleyip de olmayan lar veya erkek bekleyip de olmayaanlar adina dedjm canm
0 oy
tarafından
Yakının olan kişiler zaten kendi ailen ve eşinin ailesi değil mi canım. İlk onlar öğrenmeli bence 
tarafından
Yok kendi ailem benim
Onun ailesi de yakin hissetmiyroum açıkçası daha doğrusu onlar çok saga sola yayar hemen
Yakin dedigin bir arkadas vs
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Bizde cinsiyet değilde bebeğin olacağını ilk 3 ay söylemezler cinsiyete nazar degermi bilmem 
0 oy
tarafından

Cinsiyetten nasıl nazar değecek onu anlamadim hadi hamileliği hemen demicem desen anlarimda:DBen öğrendiğim gün soyledim

tarafından
Canm benm kiz bekleyip olmayan erkek bekleyip doguramayan kadinlarimiz adina dedim
tarafından
He valla çevreni sen biliyon hasetlik edecek var diyorsan sen.bilirsin tabi
tarafından
Var valla :(
tarafından
Bisey diyemem o zaman ama sonunda öğrenecekler yine
tarafından
Aynen doğru oda
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Ben kaynanayla muayeneye gittiğim için o hemen öğrendi zaten aileme de söyledim hemen 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Daha hastaneden çıkmadan söyledik hepsine bebek olmuş zaten cinsiyete nazar değmez canım söyle bence
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Hamileligini bildikden spnra cinsiyetin ne yine nazar degsin canım 
0 oy
tarafından
Doktorun odasından çıktım eşime söyledim o da sağolsun herkese ilan etti :) hiç aklıma bile gelmedi nazar değeceği falan.
0 oy
(601 puan) tarafından
daha hastanedeyken herkes arar msj atar ne yaptin ogrendin mi diye bende kim sorarsa hemen söylerim 3 ünde de soyledim hemen
tarafından
Evet işte rahat bırakmıyorlar ki
0 oy
(711 puan) tarafından
Eşimin annesi doktora bizimle gelmişti öğrendiğimiz gün zaten herkese soyledik
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bizim muayeneye giderken kendi tarafım eşimin tarafı telefon başında beklerdi her seferinde herkes kendi ailesini bilgilendirirdi. Eve gitmeyi bırak doktor odasından çıktığımız gibi söyledik. Ama ben pandemi de girince araya ilk bebek de düşük olunca neredeyse cinsiyeti öğrenene kadar kimseye söylemedim. 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Öğrenir öğrenmez paylaştım  cinsiyete nazar  nasıl deysin ki canım  söyle gitsin 
0 oy
(14,482 puan) tarafından

Öğrendim.

2 hafta sakladım.

Cinsiyet partisinde öğrendi herkes :D

Eşim bile :D

0 oy
(3,081 puan) tarafından
Gebeliği bildikten sonra cinsiyeti öğrenmeleri çok da nazarlık bir durum değil yani sonuçta bu çocuğun bir cinsiyeti var kiz yada erkek :) ben hastaneden çıkınca annemi aramıştım eşim de annesini aramıştı cinsiyeti için. Hamile olduğumu da sadece ailemizle paylaşmıştık

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,473 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde TfrtnA (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
2 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 683 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 2,163 göst.

408,818 soru

12,287,240 cevap

38,096 kullanıcı

Kategoriler

...