0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya 1100 yardım gerçekten ihtiyaç sahiplerini bulduğunu düşünmüyorum kızlar, çünkü adamın üstüne ev varsa karısını yada çocuğuna başvuru yapmış yani üstlerinde bişey yok hani fakir gibi gösterip Apartmanda durumu iyi olanlar bile almış, benim görümce apartmanda oturuyor İstanbul gibi bir yerde ev satın aldı, evi muhteşem ama ona çıkmış, yada Sırf Bir istediği birşeyi almak için başvuru yapan var, Yok misal koltuk takımı, misal masa takımı çok duyup görüyoruz, Ama maalesef ki Anne Babası yok kuzenimin Dayım kötü yollarda dedemden para ister hala, anne desen başında yok o çocuk askere gidecek cebinde 1 kuruş parası yok dedemgil 20,30 ne verirse onla askere gidecek, ve o çocuk başvurdu hiçbirşeyi olmamasına rağmen çıkmadı, yani gerçekten Bazı insanlarımız çok kurnaz ve gerçek ihtiyacı olanlar alamıyor onlar sayesinde

11 Cevaplar

+1 oy
(1,886 puan) tarafından
Bence bu insanların kurnazlığı değil devletin vurdumduymazligi. Sonuçta herkes başvuruyor, değerlendirilip öyle veriliyor. Ama hangi kriterlere göre yapılıyor bu değerlendirme bunu belirleyen bu konuda hassas olması gereken devlet
tarafından
İnsanlarda kurnaz olmasa başvuru yapmaz kuzum durumu varken, başkaları nasiplensin der
(1,886 puan) tarafından
Canm onun ucu çok açık. Nüfus belli herkes aynı niyette olmaz. Biz babamlar abimler hiç başvuru bile yapmadık çıkar çıkmaz bilmem, ama o para bizi ne zengin eder ne yokluğu fakir eder ihtiyacı olan alsın dusuncesindeyiz. Dediğin gibi çok zenginler aldı o parayı ilk fazda, görenler o alıyor ben de alayım diye başvuru yaptı şansa çıkar diye. Bence en baştan iyice arastirilsa millet böyle birbirine düşmezdi. İnsanlar da bı yerde haklı benden iyisi alıyor ben niye almim diye düşünüp başvuruyor çünkü bu işin bı standarti yok gerçekten
(7,440 puan) tarafından
Sevgii çok haklısın neye göre kime göre değerlendirme yapılıyor teknoloji çağındayız bir tuşla kimin neyi var herşey ortaya dökülürken neden bu yardım parasında ihtiyacı olmayanlarda alabiliyor bu büyük sorumsuzluk veren adalet li davranmadigi için bunun günahını veren de çekecek ihtiyacı olmadığı halde yussuzluk yapan da çekecek böyle insanalarin rezilligini bu dünyada gormek istiyorum
tarafından
Aynen öyle kuzenim valla ayağında Bimin Bime gelen ayakkabı var çocuğa çıkmadı düşün
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Linç yiyeceğim ama tutamıyorum kendimi.. gün gelir hesap döner.. horoz dom...alır tavuk s......r ben ihtiyacım yok diye kapıya gelen 30 TL Lik koliyi bile kabul etmezken hakka girenleri görünce çıldırıyorum.. 
0 oy
tarafından
Şimdi sefasini sürsün oyle yapanlar ahireti var bu işin benim kaynbabm parasini ucu ucuna zor denk getryo adam almadı ihtiyaci olan alsn diye ihtiyaci varken insan var insan var
0 oy
tarafından
Bu yasakta çalışamayana vermeleri lazım çalışana değil
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Bıraz önce ki 144 postunda benım de bahsettiğim bu canım işte 
tarafından
Aynen kuzum hak verdim sana
0 oy
tarafından

Bu saatten sonra pek de umrumda değil çıkmasın susmayı tercih ediyorum şimdilik bari deseler şu kişilere yatacak şu tarihde bitecek diye yazık insanlar ümit ediyo 

tarafından
Senin 3 çocuk var bide dimi sana çıksaydı keşke
tarafından
Evet canım 3 tane ikisi bezli mama içiyorlar birde
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Adamin ustune mal varsa cocugunun ustune yapsa da çıkmaz. Babamın şirketi vardı battı bir sürü borç yanında icrada daireler var diye çıkmıyor ustelik anneme de çıkmıyor kardesime de ayrı olmalarına rağmen. İhtiyacı olanlara gitsin zaten 
tarafından
Benim Görümcenin evi var kocasının üstüne, bilerek görümce kendine başvurdu çıktı dikkat etmiyorlar, komşumuzun 4 oğlu da çalışıyor oğlu başvuru yaptı onada çıktı eve 4 maaş giriyor
(1,575 puan) tarafından
Bereketi de olmaz ki o paranın. Allaha şükür geçinip gidiyoruz dünya malı için bu kadar çabalayanları anlayamıyorum evin var iste ölünce ne getirebilcen yanina Allah sorar hesabinı…
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Çok haksız kişiler aldı 
tarafından
Aynen öyle kuzenim valla ayağında Bimin Bime gelen ayakkabısı var çocuğa çıkmadı düşün
(5,777 puan) tarafından
Kuzum valaha anlıyorum eşim 5 aydır 1 ay tek çalışmış ücretsiz izinde ve bizde almadık
0 oy
tarafından
Sabah da bi post gördüm ihtiyacı olmadığı halde cıkmış bi de paylaşmış kim olduğunu hatırlamıyorum. Birikimi vs varmış demek ki zor durumda değil. Bizim de maastan sorgusuz sualsiz pandemi yardımı diye kessinler anca. 
tarafından
Fakirden alıp zengine veriyorlar herhalde şimdiki dönemde böyle, kuzenim valla ayağında Bimin Bime gelen ayakkabısı var çocuğa çıkmadı düşün
tarafından
Ihtiyaç sahiplerine de gidiyo ama çoğunluk ihtiyacı olmayana sanırım bu dünyanın diğer tarafı da var bunu düşünmüyorlar
0 oy
tarafından
Oda biseymi oradan gelen 1000 TL ile çeyrek yapan yada bitcoin e yatıran var 
tarafından
Ayyyyyyy Allah'ım yaaa, bu insanlar sırf zarar için doğmuş

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 244 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 372 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu