+1 oy
1,440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ben annemi henüz daha çocuk iken kaybettim anne ne demek kayınvalidem de halam da hatta yetimhanede yatırıp kaldıran hastalaninca başımda bekleyen Züleyha annemden öğrendim anne ne dir nasıl olunur anne niye anne kafam da deli sorular beynim açıyor kalbim yanıyor nefesim daralıyor:( 

Kızım büyüdü önceden kutlamak nedir bilmiyorduk az önce sofrada baba anneme ne hediye alalım diyince yumruğumu ısırıp masadan kalktım yapamıyorum yanıyor içim yok olsun bugün sağır olsun kulağım kör olsun gözlerim görmiyim isyan asla etmiyorum ama annem i istiyorum ben ya annemi kimseye diyemiyorum koca kadın diyorlar yaşımın ne önemi var ya ben annemi istiyorum içim o kadar yaniyorki ah anam canm anam dünyalar güzeli anam ne bı resmimiz var ne bı anımız ortadaki kız çocuğu benim annem de beni kucağıma almis iki halalarim 

image

26 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Canım sevgim Allah sana sabır versin bu dünyada birlikte olamadınız ama cennette beraber olursunuz inşallah anneciğinle 

Üzme kendini bak seninde evlatların var onlara sıkı sıkı sarıl 
tarafından
Aysemmm Allahım razı olsun cnm arkadaşım içim öle buruk öle acı dolu ki hiç dinmiyor evlatlarım anne dedikçe agizim kuruyor yutkunamiyorum annem ya
(1,101 puan) tarafından
Canım benim ya çok zordur eminim
Üzülmezsen bişey söyleyebilir miyim annene çok benziyorsun ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim kimse acını bilemez ama çocuklarını mahrum bırakma onlar alsın hediyesini kutlasın anneler gününü bak ne güzel Rabbim seni böyle akıllı evlatlarla ödüllendirmiş 
tarafından
Allah'ıma çok şükür hamd olsun bu günüme evlatlarima ama içim öle kötü ki sanki coşkun bı deniz günden güne daha çok özlüyorum
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Anne özleminin büyüğü küçüğü olurmu  hiç ah o bambaşka bir histir Rabbim sana sabır versin inşallah   bende kutlamam kendi anneme gizliden kutlarım eşimin annesi yok üzülsün istemem     ama bırak evlatların yaşasın bu duyguyu  onların senin gibi bir anneleri var   sende anacina bol bol dua et  mekanı cennet olsun inşallah    ❤❤❤❤❤❤️
tarafından
İnşallah canm çok teşekkürler çok sağol sizinde basınız sağolsun.
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Ah benim can arkadaşım kıyamam sana ben allahım sabırlar versin bebeğin düşünemez kuzum onları kırma sende istemez annem de siz en guzel hediyesini de anneni özlersin ben seni şuan anlayamam ama yapma kuzum kendine yapma bunu seninde annene en güzel hediye bir duadır sende duanı et kızında sana anneligi tatilmiş daya doya yaşa inş yüzünü düşurme bacım kıyamam sna iyi ol sen koca yürekli bir insansın ❣️
tarafından
Allahım razı olsun cnm çok sağol ne güzel umut oldunuz dua oldunuz bana sanki kutlamak anneme haksızlık gibi geliyor du bana
(4,060 puan) tarafından
Yok kuzum seninde hakkın bu
0 oy
(670 puan) tarafından
Canim ne diyeyim. Sen anlatirken annemi özledim. Mekani cennet olsun insallah. 

Senin icinde kalmis. Kizinin icinde kalmasin. Onda da travma olmasin
tarafından
Haklısın canım moral oldunuz çok sağol ❤️
0 oy
(801 puan) tarafından
Canım benim seni o kadar anlıyorum ki senin en azından bir resmin var bende o bile yok. Hiç görmedim yüzünü ben 6 aylıkken ölmüş annem. Babaannemi anne bildim ben taa 11 12 yaşına kadar, babamı da abim sanıyormuşum dedemi baba... iki kere annesiz kaldım ben ,dün babaannemin ölüm yıldönümüydü. Zor çok zor biliyorum ama alışman lazım. Benim kızım 16  aylık biran önce büyüsede benim kutlayamadigim anneler gününü kutlasa diye dört gözle bekliyorum. Ben kutlayamadım bari kızım kutlasın. Annemden öğrenemedim nasip değilmiş ama kendim tatmadığım anneliği kızıma yaşayarak en güzel şekilde ogretecegime dair kendime sözüm var. Kendim hangi duygudan mahrum kaldıysam kızıma asla o eksikliği yaşatmamaya calısıcam. Bencilce gelebilir ama hep dua ederdim kızım doğmadan önce hamileyken, Allahim bana birşey olacaksa eğer kızımla ikimize olsun ki onu bensiz bırakma. Diye dua ederdim. Çünkü bilirim annesizligi ben yaşadım kızım yaşamasın isterdim. Allah hicbir evladı annesiz,hicbir anneyi de evlatsiz bırakmasın inşallah. Evlatlarını düşün ve anneler gününü kutlamalarına izin ver canım. Asıl bizim  Anneler günümüz kutlu olsun...
tarafından
Ya sen güzel bir insansın rabbim sağlık sıhhat mutluluk versin çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 823 göst.
3 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde SMelek (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 408 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde 4887691 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 695 göst.
5 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Ayşeefeali (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 627 göst.
30 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde 1kız1oğlan annesi:) (669 puan) tarafından soruldu

409,357 soru

12,303,506 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...