Canım benim seni o kadar anlıyorum ki senin en azından bir resmin var bende o bile yok. Hiç görmedim yüzünü ben 6 aylıkken ölmüş annem. Babaannemi anne bildim ben taa 11 12 yaşına kadar, babamı da abim sanıyormuşum dedemi baba... iki kere annesiz kaldım ben ,dün babaannemin ölüm yıldönümüydü. Zor çok zor biliyorum ama alışman lazım. Benim kızım 16 aylık biran önce büyüsede benim kutlayamadigim anneler gününü kutlasa diye dört gözle bekliyorum. Ben kutlayamadım bari kızım kutlasın. Annemden öğrenemedim nasip değilmiş ama kendim tatmadığım anneliği kızıma yaşayarak en güzel şekilde ogretecegime dair kendime sözüm var. Kendim hangi duygudan mahrum kaldıysam kızıma asla o eksikliği yaşatmamaya calısıcam. Bencilce gelebilir ama hep dua ederdim kızım doğmadan önce hamileyken, Allahim bana birşey olacaksa eğer kızımla ikimize olsun ki onu bensiz bırakma. Diye dua ederdim. Çünkü bilirim annesizligi ben yaşadım kızım yaşamasın isterdim. Allah hicbir evladı annesiz,hicbir anneyi de evlatsiz bırakmasın inşallah. Evlatlarını düşün ve anneler gününü kutlamalarına izin ver canım. Asıl bizim Anneler günümüz kutlu olsun...