Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kocanızın yanında eltiniz eygunsuz davranırsa ne yaparsınız
0
oy
2,055
göst.
7 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
FM
(
68
puan)
tarafından
soruldu
11 aylık evliyim şuan 29 haftalık hamileyim eşim bekarken 6 yıl abisiyle yaşamış aile baskısı yüzünden yani parasını yiyebilmek için bırakmamışlar diyeyim
eltim kocası varken normal ama kocası oda dan çıksını bacaklarını dikeip etegini altini gösteriyor eşime benim yanımdan kalkıp eşimin yanına oturuyor yada eşim yerde oturuyor yigenlerini seviyorken bir anda gidip cocukları alma bahanesine bacağına ayağını sürtüyor elinin degmelerini saymıyorum bile
eşimle konuştum bunlar ne hareketler başta inkar etti sonra bekarken eve sadece uyumaya gelmek için sürekli dışarıda oldugunu sağa sola gittigini yengesinin hiç dikkat etmedigini söyledi Allahtan bu konuda tartışmadı benimle ama o EDEPSİZE benim bir dur demem lazım direkt dersem olmiycak 7 köy duyar inanılmaz ağzı boş lütfen bana akıl verin cocuklarına ders çaliştirdim hasta oldu baktım yazıklar olsun ya
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
59
Cevaplar
+11
oy
7 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
cevaplandı
Siz bunları görüyorsunuz gözünüzle, yanlısı da anlatıyorsunuz..neden gördüğünüz an tepki vermiyorsunuz.. bı kadın gözümün önünde vücudunun bir uzuvunu Kocama degdircek yapılana tepkisiz kalcam. Kitaplar yazmaz
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
ah yeni evliliğin verdiği cahillik mi desem ben yanlış analadim mı acaba şüphesi vardı malesef ama canıma tak etti bundan sonra ne ağzım ne elimi tutmicam belki iyilikten anlar dedim başta birde geç tanıdım
7 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla kaynanama kaynatamda 7sulaleye rezil ederim onu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+2
oy
7 Mayıs 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
cevaplandı
O bacaklarını kırar eline veririm ne demek öyle etek altını göstermek ahlaksiz
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
ah onu yapacak potansiyel var bende de kanıtlamadan yaparsam benm başım yanar Allahtan kocamla konuşabildim bunu terslemedi beni gorünen köy klavuz istemeyecek kadar açıktı kocama dedim senden yana birşey anlarsam kırarım bacaklarinı 7 düvelede rezil ederim
7 Mayıs 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen aslında konuşurken Kocan seni dogrulasa en büyük kanıt o olur sana ama abisini düşündüğünden yapmaz..Allah kocani o şeytana uydurmasin insallaj
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
En buyuk kanitin eşin eşin inkâr mi edicek rahatsiz oldugunuz ne onun size ne sizin ona gitmek istemediginiz söyleyin kaynin gelirse gelsin ben gebertirim o karıyı sen iyi durmuşsun
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
en son gidemezsin evine abin gelirse gelsin dedim şümür dedigimi yaptı artik öyle yapcam bahane bularak yoksa olacak şey degil daha 1 yıllik evli değilim ne umdum ne buldum
7 Mayıs 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Allahin cezası yaa cok şey söyleyesim var da günaha girmek istemiyorum ne edep kalmış ne utanmak insan bi kere kocasından utanır bunu yaparken..benim 2 kaynim var ayni binada oturuyoruz kapıda gördüğüm de bile gözlerinin içine bakıp konuşamıyorum bide normalde çok cıvıl cıvıl biriyimdir ilk defa tanıştığım biriyle bile cok içten konuşurum yakinlasirim sanki yıllardır taniyomusum gibi ama herseyin de bi adabı var..Allah kimseyi şeytana uydurmasin ama aynisi onun başına gelse ne hisseder acaba..zaten empati yeteneği olsa bunu yapmaz
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
3 çocugu olan bir kadın bende beddua etmicema Allaha havale ediyorum kendinden ve yuvasindan bulsun
7 Mayıs 2021
Metehan'ın Annesi
(
9,625
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım insallah yani Allah çocuklardan değilde ondan çıkarsın inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Eteginin altina basini sokarim pissss edepsiz allah kotu insanlardan uzak tutsun hele icimize sokmasin
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
en son dayanamadım kapat o etegini dedim ap açık ortadaydı ama diger hareketleri aniden gizli yapıyor birşey diyemiyorum yazıklar olsun
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Eve düşen yıldırım ben ayni ortama cok sokmam esime guveniyorum ama karsi taraf tehlikeli baksana allah kolaylik versin canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
7 Mayıs 2021
Azamelia
(
12,776
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocanın tepki vermesi gerekiyor eteği açınca ne yapiyon yenge demesi lazım sonra sende kızmak lazım kocan susar ise hosuns gidiyo sanır
1 önceki yorum göster
7 Mayıs 2021
Azamelia
(
12,776
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani doğrusu o cnm kocası ses çıkartmaz ark çıkartır ise sen ne diyorsun bana ne ima ediyoesun be der ama kocası ne yapiyon yenge az düzgün dur sürtme su bacağı vs dese kadın yapamaz
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
utangaç eşim bende sinir oldum ama anladı birşey yapıyor başını kaldırmadı Allahtan gordüm yoksa paralardım eşimi
7 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir bakmaz iki bakmaz eşinin bakmasini demesini bekleme nefis bu he başkasına rezil etmek istemiyorsan çek kenara senin o surttugun bacağını alıp başka yerine tıpa yaparım de
7 Mayıs 2021
Azamelia
(
12,776
puan)
tarafından
yorumlandı
Utangaçi yok bu işin biri görse açan memnun bakam memnun derler kocana iftira bile atar kocan ya tepki vericek yada kocam böyle durumundan rahatsız kendine çeki düzen ver diyecen kaynanana vs söyleyecen eşinde arkadan duracak yok öyle utangaçlık olmaz namus bu
7 Mayıs 2021
Runya
(
5,727
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok doğru canım rezil ederim onu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
Yasemindyh
(
382
puan)
tarafından
cevaplandı
Yuhhh ya saka gbi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
_!!!!!!
(
45
puan)
tarafından
cevaplandı
Esınde bu konuda hem fıkırse en ıyısı mesafe koymak. Mecbur kalmadıkca görüşmemek. Allah ıslah etsın ne dıyelım
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah fikrine zihnine kalbine göre versin eşimde kaçiyor kadına 1 koca yetmemiş gibi yaa çok iğrenç ama insanın içine şuphe düşürüyor edepsiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
.._
(
1,270
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin senle evlenmeden önce belki aralarında biseyler geçmiştir yoksa eşinin tepkisini bilmeden böyle hareketler yapamaz elinden geldiğince uzak dur
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
yapmiş belli zaten bir anda bencede başlamaz bu hareketler ama eşime güvensemde yinede temkinliyim körü körüne kapatmam gözümü kulagimi
7 Mayıs 2021
.._
(
1,270
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyice göz kulak ol eşinin hareketlerine konuşmalarına bakışlarına bak çünkü onunkinden çok eşinin hareketleri önemli bence eğer ki eşinde karşılık veriyorsa işte o çok kötü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
Mira 34
(
97
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla eltin o kadar yıl sadece onu yaptıysa iyi . Yüz bulmasa yapamazdı bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Var bunda bi şey canm.p
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Bir anda oha dedim yani eşinin utangaç olduğunu söylemiş sin ne alaka edepsizlik karşisi nda da susuyor sa ohooooo işin var seninbu adamla.... Evine alma direk ilişkini kes ilerde çok sıkıntı olur benden demesi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
7 Mayıs 2021
ASENA40
(
20,203
puan)
tarafından
cevaplandı
O an saçından tutup sürükleyecektin bi güzel bak bida yapıyomu ***** karı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Direk mesafe koy gidip gelme gelmek isteyince bahane bul öyle bi insan uyarıda falan asla anlamaz daha seni suçlu çıkarır
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
gerçekten uyarıdan anlamaz mesafe koymak mantıklı daha anlatamadıklarım da var nasıl bir şeyin içine düştüm ben abileri gelir o kadar dikkat ederim ki abim gözüyle bakarım
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte insanın içinde olacak canım malesef ne yapsan boş ben de öyleyim eşimin kardeşleri abileri gelse oturup kalkmama dikkat ederim hatta çoğu zaman aynı odada bile oturmam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen baska sehire taşın anlattiklarin hic iyi seyler degil
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
hiç iyi degil sadece anneme anlattim iş geregi taşinamayiz midem bulandı ailemde böyle birşeyin zerresini gormedim şuan şoktayım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ohaa be kudurmuş mu o kadin evlerden irak
Esin niye tepki vermiyor
Sen neden bu kadar rahatsın be ben olsam sacindan tutar yere firlwtirim
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
eşim utangaç sadece dikkat etmeye çalısıyor ama kadım bir anlık dalgınlıkla yapıyor yapacagini yine haa bide kadının annesi yanımda kocana güvenme kaynjna güven dedi ben şok yani benm eşime güvenecekmiş
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle mesafe koy bak bunlar senin yuvanıza bozar
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
anlaşilan en iyi çözüm mesafe kimseyi yoksa terbiye edemeyiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
Ggyk
(
14,168
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy edepsizlik tövbe estağfurullah eşin onun kardeşi ya Allah'ım uzak tutsun böyle kadinlari evlerimizden
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
amin amin vallahi şaştım kaldım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
Selmaaa❤
(
4,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyy okurken gözlerim açıldı nasil insanlar var kani bozuk böyleleri iste adam öldurtyor
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
kadinin okuması yok ben cicuklarina eğitim verdim bir süre dedim iyilikten anlar yok artık caresiz kaldim buraya yazdim belki bi fikir olur diye içim doldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
Zhlfrk
(
7,638
puan)
tarafından
cevaplandı
Yuh artık eşin desin sen Niye diyorsun cümle aleme kocadan kıskandı eltisinimi dedircen
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
kocama dedim durdur şunu şimdi ben dersem yok öyle şey sen bana mı bakıyorsun der dedi anlaştık aramızda onun yanında beni sevdigini belli edeceksin belli ettikçe kadın eridi sus pus kaldı Allah şahit hiç sevmem bu harektleri ama mecbur biraktı beni
7 Mayıs 2021
Zhlfrk
(
7,638
puan)
tarafından
yorumlandı
Tobe tobe az edepli ol sevmiyom böyle yüz göz diyemiyormu eşin yanı tuaf valla hoyt dedinmi oturtururum onu ben erkek olacan abimin eşi böyle yapacak kaçacak yer arar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne pislik insanlar var yaa valla kocanı gönderme sakın onun evine
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
aala göndermiyorum çok şükür bu konuda bana sorun çıkarmıyor çünkü çok bariz ortada herşey ama bir yere kadar takib ediyor insanı yoruyor bu kontrol
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
Elem
(
71
puan)
tarafından
cevaplandı
Ohaa yaaa terbiyesz neden o hareketler direkt yüzüne konuşurum ben
7 Mayıs 2021
FM
(
68
puan)
tarafından
yorumlandı
yavaştan alıştım artık konuşcam ama işte ne diyeceğimi bilemiyorum belki burdan bir fikir olur bana direkt desem çok kötü olacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Mayıs 2021
Deniz. 01
(
2,247
puan)