0 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar özet gecicem 

Severek evlendim bi oglum var esimin ailesi cok sinsi onlar yüzünden cok huzurumuz bozuldu esimle ne sohbet ne muhabbet kalmadı en son beni aldattı hemde arkadaşımla başta affetmedim istemedim onu aileme söylemedim çünkü o zamanlar abimin de sıkıntıları vardi ailem cok uzuluyodu benim icin de uzulsunler istemedim neyse devam ettm evliligime şimdi şükür iyiyiz tabi arada esimin tlfna dalması hariç kizlar benim esim gece calisir gündüz gelir 1-2 saat uyanik kalır sonra yatar onuda anliyorum calisiyo simdi bakiyorum etrafimda bir tane bile arkadaşım yok hani boyle konusabilcegim bulusup iki lafın belini kirabilcegim gorumceler deseniz zaten yılan esimin ailesinden gorustugum kişiler vardı onlar bile artık aramaz msj atmaz ve ben gercekten bosluktayim içimi kimseye açamıyorum bu yanlizligimi nasil yencem bilmiyorum bunaliyorum artık

9 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından
Üzülme canım bizler varız. Yabamcı bazen tanıdıktan iyidir hiç değilse seni olduğu gibi kabullenir yargılamadan dinler.. yaz buraya rahatla tatlım eşinle de bu konuyu konul hiç değilse 1 saat oturup bi çay kahve içelim de
(4 puan) tarafından
Anlıyorum canım bazen benimkide yapıyo öyle bende bunalıyorum inan seni çok iyi anlıyorum ben yolumu buldum bende konuşmuyorum biraz duruyo ee muhabbetine doyum olmuyo diyo o zaman vuruyorum lafımı :)  sende iyi ki varsın kuzum
(1,106 puan) tarafından
Bende ayniyim canım esim sabaha kadar oyun oynar aksama kadar uyur. Bende bazen kendimi hizmetci gibi hissediyorum.. evde kendi kendime bi hayat yaşıyorum  bide 12 sene çocuğum olmadi benim tek basinaydim. Ama allahima binlerce kez şükürler olsun simdi 11 aylik bi kızım var onunla ilgileniyorum komşularım var onlarla konuşuyorum falan.... ahanda bak benim ki yine uyuyor
tarafından
Secil eda ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Zeberced benim de allahtan oglum var yoks ahic dayanamazdm
(4 puan) tarafından
Canım❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeni arkadaşlar bulmadan kendine alamazsın canım vlla bi ara bende öyle boşluktaydım şuan dha iyiyim en azndan konuştuğum arkadaşım var telefonda burdan tanıştığım iyi geliyo onlar bna
tarafından
Ama isteyerek olmadı çok günlerdi benim için
tarafından
Yok boşancam korkusu yetti herşey istediğim gibi değildi gibi olurlmca döndüm istediğim şeyler yedi yıldır görmediğim ailemle görüşmek telde yada normalde kayinnamla küsmek ti
tarafından
Ay cnm bnm hersy gönlünce olur insallah ❤️
tarafından
Aynen ya bi kerede bana gülsün şu hayat
tarafından
İnsallah cnm ❤️
0 oy
(3,836 puan) tarafından
bu açıdan bakarsan bende yalnızım. güzel arkadaşlıklarım vardi ama evlilik cocuk derken olmuyor eskisi gibi herkesin duzeni başka sonuçta. çevremde benzer yas grubu var ama artık yıldım insanlardan herkeste bi kıskançlık hic uğraşamam valla böylesi daha iyi 
tarafından
Ama cnm kocaman evin içinde hep tek hep tek nereye kadar
(3,836 puan) tarafından
haklısın bunalmakta bende bunalıyorum arada. ama bakıyorum yine bi fesatlar var etrafımda vazgeçiyorum hemen. yoksa arkadaşlık paylaşmak çok güzel ama insanına denk gelmek lazim
tarafından
Kesinlikle cnm inan herkes fırsatçı olmus iki yüzlü olmus herkes
0 oy
tarafından
Kiaaaazzz üzülme biz varız yaz buraya konyadaysan buyur gell ❤️
tarafından
Cnmmm cok tesekkur ederim iyi ki siz varsınız valla❤️❤️ insallah bigun yolum duserse gelirim❤️
tarafından
Sende bebekim ❤️ buyur gel bacım kapım hep açık ❤️❤️
tarafından
İnsallah sende gel ama beklerim bende diyarbakirdayim cnmmm❤️
tarafından
İnşallah cancağızım ❤️
0 oy
tarafından
Benim de fazla yok. Buraya takılıyorum. . Yabancı akraba dan iyi  valla 
tarafından
Kesinlikle cnm zaten iyi ki burası var
tarafından
Evet  valla burda can sıkıntı mi gideriyom
.
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Biz niye buradayız bacı ❤️❤️❤️❤️
tarafından
İyi ki varsınız ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(13,316 puan) tarafından
Sen de canım ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(198 puan) tarafından
Valla bnmde pek arkadasım yok evlendikten sonra herkes bi uzaklaştı bnde aramıyom sormuyom kimseyi bi yalnızlarştım buralarda takılıyom 
tarafından
Bende sadece burda takılıyorum cnm
(2 puan) tarafından
Canım benm de hiç arkadaşım yok burda kimsem yok bende çok bunalıyorum aylardır evdeyim insan guvenip dertleşeblcegi arayı sorablcegi arkadaş tabi ki istiyor boşver sıkma canını
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Aldatmadan sonra nasil affedebildin bi de arkaadsnla aldatmis guvenebiliyor musun simdi yanlis anlama yargilamiyorum sadece merak ettim istersen cevap vermeyebilirsin
tarafından
Cnm guven zaten olmuyo ama gözlerinde ki pişmanlığı gördüm bana ailesi yuzunden oldugunu söyledi cok zor donemler gecirdim gece yarıları sabaha kadar agladm kimse feryadımı duymadı en ağır olanı da gorumcelr bildigi halde birgün sormadı beni naslsn demediler ben herdeyi kendim atlattım ogluma sarildim agladm sizladim cok gitmk istedim ama ailem üzülür diye yapamadm gidemedim yoksa ailem duysaydi kesinlikle beni birakmazlardi ama yapamadim en kötüsü de biliyomusun esimin beni aldatmasina ragmen hala onu seviyorum çünkü ben ben cok baska sevdim gunler aylar yıllar gecti ve ben sadece allaha sığındım dua ettim ki hala da ediyorum ve inaniyorum ki bidaha böyle bişey yasarsm rabbim karşıma çıkarır tıpkı digerinde oldugu gibi qllah birbri önüme serdi
(1,673 puan) tarafından
Allah evinize huzur versin canm aynen guvenemezsin peki ailesiyle ne alakasi var ki aldatmasinin bir de yanlis anlama ama yine arkds ariyorsun ve obur arkdsin esinle aldatmis simdi baska bir arkdasa da guvenemzsinki benm de pek yakin oldgum arkdsm yok ama en iyi arkds aile tecrube ettim bunu arkds bir sure sonra kiskanmaya cekememezlige basliyo ama ailen her kosulda seviyor mesafe koydum ben insanlara gorumcelerin kotu insanlar mi
tarafından
Cnm nasıl analatam simdi ailesi aşırı baskıcı esimde cok aileci soyle bı örnek verim sana mesela ben bi defasnda şehir dışına çıktım annemle hasta ziyartnetabi esm annem ararsa annemelrdym de dedi tm dedm Kaynana aradi aksama msfr var gel yemek yap yiyelm dedi bende kardsm hasta gelemem dedm sinrasnda esimi arayp demski gitsn bi kac saat kalsn sonra gelsn buraya yani herseye karisiyolr babasi hala evinizde benim kurallarm gececek diyo ve esimi doldurup üstüme gonderiyolrdi hep tartisiyoduk arkadas hani derdimi anlatabilcgm beni kinamick anlayabilck biri gorumcelr yılan yılan valla
(1,673 puan) tarafından
Anladm canm simdi peki nasilsiniz esinle hala karisiyor mu ailesi size
tarafından
Yani ailesi karsimaya devam ediyo ama bana cok aysattilar ki yasasinalr aynısını ben resti cektm en son kaynana bana iftira atti bende bitirdm onları simdi esim sagolsun beni haklı buldu yani

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 346 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,776 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 370 göst.
27 Haziran 2024 Aile kategorisinde Mmkhngg (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
14 Nisan 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (438 puan) tarafından soruldu

403,968 soru

12,101,796 cevap

36,416 kullanıcı

...