0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (917 puan) tarafından
Güzel anneler oğlum 21 aylık yaklaşık 15 gündür altını alırken sorun yaşıyorum pişik kızarıklık vs hiç yok ama sildirmiyor pipisinin kenarlarını ve totosunu agliyor acıyormus gbi kndini geri çekiyor endişeliyim  varmı başına gelen lütfen yardımcı olun doktora mi götüreyim ne olabilir

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senden baska altini acan biri var mi ? Yanlislikla canini yakmostir falan korkmistur cocuk
(917 puan) tarafından
Eşim açıyor ama Cok dikkatli ama şöyle bişi var 4 aylıkken sünnet ettirdik doktorumuz derinin tekrar yapismamsi için arada bir yukarıya doğru gerdirin demişti duş sonraları onu yapiyordk ondan mı tik kapti acaba
tarafından
Benim kuzenlerimde kucukken banyodan korkuyordu mesela bakicilari cok sicak suyla yikamis. Yani nedensiz degildir muhakak cani yanmıştır  korkmustur.
(917 puan) tarafından
Anladım canım tşk ederim böyle devam ederse bı hekime danışicam
tarafından
Danis eger devam ederse gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Benimki de durmuyor altını değiştirirken 20 aylık kızım sevmiyor kaçmaya çalışıyor. Dönüyor sildirmiyor ıslak mendille.  Geçen karnıma tekme attı iki ayağıyla, hamileyim 11 haftalık  Bezi bıraktırmam lazım ona artık ama iki yaşından önce önermiyor asla doktorlar o iki yaşındayken de ben 7 aylık hamile olacam nasıl olacak bilmiyorum 
(917 puan) tarafından
Evet bnim oglanda öyle ama oyuna dönmus vaziyette değil sanki temizlerken canı yaniyormus gbi hem ağlamak istio hem sildirmio nedir bu ya canım sende dikkat et evet Allah yardımcin olsun
(926 puan) tarafından
Sünnet oldu mu canım oğlum götür bı doktora bak istersen seninki rahatsız oluyormuş
(917 puan) tarafından
4 aylıkken olduk sünnet evet götüreceğim böyle olmucak bişi yoksada içim rahat etsin
0 oy
(3,529 puan) tarafından
15 aylikk ti altını  değiştirmek  istememeye  başladı 

Şuan iki yaşında hala öyle bazen çok zor değiştiriyorum 
(917 puan) tarafından
İstememekten ziyade dediğim gibi canı yanıyor havası alıyorum ondan
0 oy
(1,849 puan) tarafından

Benimkide 21 aylik ayni o hareketleri yapiyor ve bu bezi birak artik anne işareti:D

(917 puan) tarafından
Anldim canım yani oyuna flan çevirmis olsa kabul etmezken güler eder ama yüzünde bı acıma hissi oluo daha farklı gbi blmiorum
0 oy
tarafından
Bende bunla ilgili post açacaktm eliyle tutuyor sildirmiyor duş aldırırken de tutuyor sabun felan sürdürmüyor
(917 puan) tarafından
Evet iste bak aynısı ama hani sonuçta sünnetli pipi ucuna bezden yada ıslak mendlden tüycukler birikiyor herşey çok hoş orayı temizlemeye gelince ağlamaya baslioruz yani ne yapicam bilmiorum
0 oy
tarafından
Belki bezi bırakmak istiyodur
(917 puan) tarafından
Öylede düşünmedim değil fakat ilgisi yok çünkü ne zaman silme işlemi bitip altını kapatmaya geçiyoruz rahatlıyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde pembesever (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 937 göst.
21 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde TomrisHatun (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,108 göst.
18 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 318 göst.

Kategoriler

1,497,128 soru

24,456,236 cevap

354,343 kullanıcı

...