Kizlar eşleriniz size karsi nasil ben esimin bana karai hallerinden pek memnun degilim surekli tartisiyoruz üstelik yeni evliyim ve hamileyim zaman zaman hamile kaldigim icin bile pisman oluyorum gerci o benim elimde olan birsey degil Rabbim nasil etti ol dedi ve oldu ama esimle böyleyken hamile olmasam en azindan calisirdim kafami dagitirdim diye dusunuyorum
Allah a şükür iyiyiz ilk gunki gibi seviyorum eşimi hemde çok. O biraz çocuk ruhlu sürekli saçını oksucan çocuk gibi sevcen ben kırılgan o benden daha kırılgan başlarda zorluk çektik ama yıllar geçtikçe aile kavramıni daha anlıyorsunuz. Şimdi bebekte gelince düşünemiyorum onu mu pispislicam bebeği mi bilmiyorum =D sende üzülme canım hemen çocuk olunca evliliğini eşini pek tanıma şansı olmuyor hepimiz mutlaka yaşadık kac yıl sonra bebeğimiz olcak Allah in izniyle.yani rahat bi 5 yıl dolması şart oturması için
Böyle bir başlık açmışsınız ama gelecek her olumlu yorum sizin modunuzu daha çok aşağı çekecektir herkesin yaşantısı farklı işte, çünkü hepimiz birbirimizden farklıyız. Eşlerimiz de. Kendinizi, evliliğinizi, eşinizi daha kötü hissedebilirsiniz demem o ki. Sormayın boşverin :) Allah sakinlik huzur versin evinize. Sakinleşmeyi öğrenmek lazım evlilikte
Cok skr bizde hic bi sikinti yok eşim cok iyi fakat o düşünce bende de var calisma cunku 9 aydr calismyrm ewde bunaldim
Allaha sukur bi sikayetim yok cok iyidir Allah razi olsun. Bizde cok tartisrz ama sevgmzi belli ederiz hep .
Bu dönem en zor dönem cnm dua et onada hak ver bebek geliyor bebeğin ihtiyaçları sizin ihtiyaçların faturalardı ve mutfak alışverişi derken ondada kafa kalmaz cnm sen şimdi ne hayaller kuruyorsun söyle şunu alırız bunu alırız oda nasıl yaparizki gibi düşünür illa buda onu gerer tabi bide söyle diyim her evlilikte ilk zamanlar 1 yıl kadar eşler anlaşmakta zorlanıyor çıkmaya nisanliliga benzemiyor tabiki oyuzden eşler daha çok zorluk çekiyor alışmakta ben bile 1 yıl sürekli kavga ettiğimi biliyorum sonra baktık olcak gibi değil birbirimizin suyuna gitmeye çalıştık açıkçası 4 buçuk yıllık evliyim şuan çok uyumlu bi,hayatımız var bu noktaya gelinceye kadar tabiki bizde anlaşmadık kavga ettik şimdi 4 buçuk aylık kızım var yorgunluk sitres derken sinirimi eşimden çıkartıyorum çok sesini çıkartmaz sonra sen bi sakın ol der ben içimi boşaltınca tabi anlat bakalım ne oldu der,anlatırım yine senden cikartim diye oda güler geçer oda bana yapar sitresliyken veya kafasına bişey takılan bende alttan alırım öyle yani pek sen takılma zamanla duzeliyor dua et
1,496,471 soru
24,445,699 cevap
353,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın