Yoo estağfurullah. Ama emin olun 10 erkekten 7 8'i sizin dediğiniz gibidir özellikle sürpriz hediye vs konusunda. Keşke olmasalar ama çevremde arkadaşlarımda da hep benzer problemler duyuyorum. Heyecan yok çaba yok emek yok vs. Burada göreceğiniz güzel örnekler maalesef o kadar az ki. Yada doğum günü atlamayan, özel yaşantısı çok iyi olan ama ailesine karşı çok ezdiren, gözü dışarıda olan nice kimseler vardır. Evlilik biraz da olduğu gibi kabullenme sanatı bence. Siz bana derseniz eşimin içkisi kumarı dayağı var, gözü dışarıda, haklısınız derim pişman olmakta. Fakat yapı itibariyle heyecansız, durgun olan biri için bebeğinizden de yuvanızdan da pişman olmayın lütfen. Biraz sizden törpü olur biraz çabanızı gördükçe eşinizden törpü olur bi bakarsınız orta noktada buluşmuşsunuz. Alışmışsınız. Siz sadece fazla bir beklenti ile evlenmişsiniz bana kalırsa onun boşluğu bu. Fazla dediğim de aslında her genç kızın isteği fakat eşiniz gibi birinden beklemeye fazla. Yinede bu eşinizin kötü biri olduğunu göstermez soğutmayın kendinizi 4 elle sarılın yuvanıza. Öyle günler gelir ki insanın başına, bir arada olsaydık da varsın o problemler olsaydı der insan...