0 oy
501 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Kızlar artık delirmek üzereyim aglayarak yazıyorum bu yazıyı ilgisiz sevgisiz bir kocam var 3 aylık oglum var ve zor bir çocuk sabah 6 da kalkıyor akşam 7 8 gibi zar zor uyutuyorım sürekli ayakta gezmek istiyor  onunla ilgilen evi temizle yemek yap artık yorgun düşüyorum ve dinlenmediğim için sütüm gelmiyor.  Eşim olacak adamda öglen 12 1 e kadar uyuyor sonra uyanıp arkadaşlarının yanına gidiyor  iftara doğru geliyor yemegii yeyip hemen geri arkadaşlarının yanına gidiyor gece 2 2 bucuk gibi geliyor sahurunu yapıyor  doğru düzgün yüzünü bile görmüyorum benim de dinlenmeye ihtiyacım var duş almaya uyumaya ilgiye sevgiye sanki ben evde sadece oturuyorum gibi konuşuyor Bi baktığım çocukmuş onu görünce hemen cocugu ona veriyormuş um  çocuga bakmak zoruma gidiyormuş eger ben bakmak istemezsem o oğluma anne bulurmuş bugun benim ilk anneler günüm ve duymak isteyeceğim sözler bunlar değildi kavga ettik ve çekti gitti ne yapacağımı şaşırmış durumdayım o kadar çok yoruldum ki intihar etmeyi bile düşündüm ama oğlum bensiz napar sadece onun için yapamıyorum 

14 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Ayyy okurken sinirlendim hic konustun mu kuzum yardim etmesi gerektigini soyluyp musun  cevabi ne oluyo
(12 puan) tarafından
Söylemez miyim yetişemiyorum eve erken gelde az bak çocuga diyorum Bi tek senmi çocuk bakıyorsun yaptığında ne var diyor annesi 4 tane büyütmüş onu söylüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Intihari dusunme canim sakın bebegin sana ihtiyaci vaar esinin bu yaptiklarina ragmen ona dahada saril sevgiyle boyle adamlada omur gecmez cekmek zorunda degilsin o adami 
(12 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama çocuk var arada
tarafından
Canim benim kocamda ayni yoruldum diyorum bende calisip geldim diyor valla ev isini yapamiyorum yemegide o gelince yapiyorum cocugu esime birakiyorum bisey deyince cocuk durmuyo diyorum cunku kizim elektrik supurgesinden bile korkuyo mecbur bakiyo balkona cikarip bakiyo sende oyle dene hicbisey yapma evde kalan kalsin esin gelince yap yemegini neden dediginde durmuyo yaptirmiyo bana hic bisey destek ol de
(12 puan) tarafından
Durmuyor yapamadım dediğimde baktığın bir çocuk diyor yemek yetişmediği zaman da çocugu bahane ediyon diyor
tarafından
Herseye bi cevaplari var sende insansin sonucta senide ana dogurdu hala bunun farkinda degiller ama elinden gidince degerini bilir
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Rabbim yardımcı olsun inşallah   Allah eşine ev aşkı eş aşkı evlat aşkı nasip etsin inşallah 
(12 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canım eşinin dengesizliğini ne kendinden ne yavrundan çıkar yapma canım ya ev pis kalsın ütü yapma yemek hemen ufak şeyler hazırla yetisemdigini göster herşeye yetişmeye çalışma bebekle çok zor 
(12 puan) tarafından
İnanmıyor ki dalga geçiyor fırsatım olmadı diyorum hiçbişeyd3 yardımcı olmuyor çorapların7 bile mutfakta çıkarmış çok yoruldum çok
tarafından
Çok haklısın biraz gidip annenlerde falan kalsan hem senin için iyi olur ben öyle yapmıştım
0 oy
tarafından
O cocugu yaparken neden zoruna gitmemeis soyle adamlara niye cocuk yapip adam yerine koyuyorsunuz canm.ailen ne diyor bu duruma madem zoruna gidiyi cocuk al cocugunu git ailene rahatlasin arkadaslariyla gece gunduz otursun
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Bisaa ama işi ciddiye bindir geri adım atacaktır inslalwh yola gelir
0 oy
(595 puan) tarafından
Ona deki çocuğunla ilgilenmek bana yardımın değil yaptığın babaliktir hayır babalık yapamayacaksan niye çocuk yaptın tabikide bakacak ilgilenecek sen tek başına yapmadın çocuğu sonuçta 
(12 puan) tarafından
O kadar haklısın ki
0 oy
tarafından
Allah in cezasi ya sen anneysen o da baba bakmak zorunda sana yardim etmek zorunda annesi 4 cocuk bakmis olabilir eskinin cocuklariyla simdikiler bir mi eskiden emzirir besige yatirip is yaparlarmis ilgi sevgi mi varmis benim de 2 aylik oglum var ve uyumadigi her an kucakta olmak istiyo o da oturarak degil gezmem lazim duruyum dinleniyim dedigim an ciglik cigliga agliyo ne is yapabiliyorum ne yemek umrumda da degil isterse evimi b.k gotursun hicbisey evladimdan daha kiymetli degil. Ama ben esim isten gelince esime veriyorum basta o da bana ben calisiyorum sen annesin mecbursun diyodu ama zorlugunu gordu bana hak verdi sen ben isteyken tek basina nasil baş ediyosn dedi simdi sagolsun isten gelince bakiyo bebegim 6 bucukta kalkiyo esim haftasonlari ise gitmiyo o zaman odadan alip goturuyo ben bi kac saat uyuyorum o bile yetiyo dedigin gibi vucut dinlenmeyince süt uretimi de zayif kaliyo bi kac gun yemek yapmasan esinin tepkisi nasil olur bilmiyorm ki seni yanlis da yonlendirmek istemiyorum benim esim erken gelirse cocuga bakiyo ben yemek yapiyorm fazla vaktim yoksa makarna yapiyorum yapacak bisey yok
(12 puan) tarafından
Benim eşim öglen 1 e kadar uyuyor sonra gidiyor iftara doğru geliyor oruçmuş o çocuk enerjisini alıyormuş sonra makarna yapınca hep makarna yiyorum diyor
tarafından
Senin super guclerin mi var onca seyi tek basina nasil yapacaksin yardim etsin de makarna yemesin o zaman
(12 puan) tarafından
İşte Bi tane karaktersiz var başımda Allah sorsun elimden başka bir şey gelmiyor maalesef
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Allh yardımcı n olsun cnm kim olsa üzülür ama erkek milleti kadının morelini bozup kenara çekiliyor hep sakin ol gelince konuş bence
(12 puan) tarafından
Allah sorsun o beni üzüp stres ettikçe sütüm kesiliyor konuşmaya gelmiyor ki kestirip atıyor
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Ayy canm üzülme :( Allah o kocana akıl fikir versin bu mübarek günlerde cidden ne yapmaya çalışıyor yazık günah ya çocuk yaparken hoş tabi insan biraz destek olur eşine.. çok sinir oldum şuan . 

Sen sakın aklına öyle kötü şeyler getirme bebeğin için ayakta durmaya çalış onun sana ihtiyacı var yazık değil mi bebeğine oda bu tartışmalardan etkileniyor canm benim :( Allah hayırlı bir kapi açsın sana tez vakitte eşin de inşallah anlar neyin ne olduğunu hatasını falan
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Aynı dengesizden bende de var analarının eğitemeyip adam edemediği ruh hastalarıyla biz uğraşıyoruz allah bildiği gibi yapsın pis.likleri 
(12 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Aman o meymenetsiz kocan yuzunden intihar etme obur dunyani yakma bebegini annesizmi birakacaksin kocan onemli deyil bebeyin onemli onun icin yasamalisin.ne durumda olan insanlar bacim bi lokma ekmeye muhtac bu sorunlar onlara cerez gibi geliyor.ayetel kursi oku gun icinde ALLAHIMA DUA ET DUZELIR merak etme kuzum.3 aydan sonra bebeklerrde duzene giriyor bozma deymeyen insankar icin moralini bebegine yansimasin...
0 oy
(98 puan) tarafından
Babalık bilincine varamamis yazık.Es desteği çok önemli bebek bakımı çok zor canm benm kızım bir yaşında ben bazen baygınlık geçirme noktasına geliyorum hayatmda hiç bu seneki kadar yorulmadm.Benim eşim de baslard öyleydi elinden telefon düşmezdi zamanla biraz daha iyi oldu kavga dövüş.simdi bakıyor iyi kötü mama yediriyor alt değişiyor geceleri saat başı uyanır emer.Biz sanki yalnz yaptık ya bu çocukları.cocuk sahibi olmak için yıllarca bekleyen insan var.kiymet bilmez insanla uğraşmak bir zorsa bebekler küçükken iki zor
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Eşim 2 gün gece 1 e kadar arkadaşlarıyla kaldı 3.gün kıyameti kopardım bu ev sadece benim değil bu cocukta sadece benim değil kızım sabah 7 de uyanıyor 9 a kadar eşim bakıyor valla dişini göstermesen böyle oluyorlar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 410 göst.
0 oy
7 cevap 579 göst.
0 oy
23 cevap 691 göst.
9 Haziran 2022 Aile kategorisinde 16.08.2021 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 503 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu

405,543 soru