Kızlar artık delirmek üzereyim aglayarak yazıyorum bu yazıyı ilgisiz sevgisiz bir kocam var 3 aylık oglum var ve zor bir çocuk sabah 6 da kalkıyor akşam 7 8 gibi zar zor uyutuyorım sürekli ayakta gezmek istiyor onunla ilgilen evi temizle yemek yap artık yorgun düşüyorum ve dinlenmediğim için sütüm gelmiyor. Eşim olacak adamda öglen 12 1 e kadar uyuyor sonra uyanıp arkadaşlarının yanına gidiyor iftara doğru geliyor yemegii yeyip hemen geri arkadaşlarının yanına gidiyor gece 2 2 bucuk gibi geliyor sahurunu yapıyor doğru düzgün yüzünü bile görmüyorum benim de dinlenmeye ihtiyacım var duş almaya uyumaya ilgiye sevgiye sanki ben evde sadece oturuyorum gibi konuşuyor Bi baktığım çocukmuş onu görünce hemen cocugu ona veriyormuş um çocuga bakmak zoruma gidiyormuş eger ben bakmak istemezsem o oğluma anne bulurmuş bugun benim ilk anneler günüm ve duymak isteyeceğim sözler bunlar değildi kavga ettik ve çekti gitti ne yapacağımı şaşırmış durumdayım o kadar çok yoruldum ki intihar etmeyi bile düşündüm ama oğlum bensiz napar sadece onun için yapamıyorum