0 oy
584 göst.
Aile kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Bana yalan söyleyip yine evden kaçtı sabah annesigildeydik bsy yapmadm ona kizamadm akşama kadar agladm durdum gözlerim kan çanağı oruç halimle bekledm onu geldi o halimi gorunce itten pişman oldu mevzu gezmesi dil beni kandırıyor olması tamam gezsin ama banada vakit ayırdın biz aileyiz dedim beraber özgür olabiliriz tabiki arkadaşları olacak onlarla da vakit geçirecek ama hep onlara hep onlara olmaz şuan itten pişman özür diliyor sürekli akşam resmen baygınlık geçirdim çok zoruma gitti bide sürekli vücudumda yara çıkıyor sabah stresten karnimda çıktı şişti karnım öldürüyor ağrısı üstüne bide kızım tekme attı karnıma daha çok şişti morardı eczaneye gidip krem almış sağolsun sürdüm iyi geldi gbi smdi sahura kalktm diye yanıma geldi iyimisin falan diye soruyor ben pişman olmasına mutlu değilim istemiyorum pişman olacak bsy yapmasını inşallah farkındadır artk herseyin

5 Cevaplar

+2 oy
(759 puan) tarafından
Canim beni yanlış anlama ama çok abartı olsun gidip gezsin neden bu kadar sıkıyordum kendini bak gezdi eğlendi sen kendini ne durumlara soktun boşver takma bidaha olmazsın de tepkimi göster yeter yazık senin canına bide eşinin bu kadar üstüne gitmesen daha iyi bence buda bı yere kadar erkekler sıkmaya gelmiyor kuzum yapma boşver 
(2,349 puan) tarafından
Benimle beş dakika ilgilenmez yüzüme bakmaz işi düşünce canım cicim niye bırakayım onun hakkiysa benidme. Hakkim
(2,349 puan) tarafından
Canım inana dayanacak halim kalmadı beni yalan söylemesi delirtiriyor istediği zman istediği yere gidiyor yiyor içiyor ses etmiyorum gezsin ama tek derdim yalan ve haksızlık
(759 puan) tarafından
Kuzum takma boşver ben naptiysam olmadı bende senin gibiydim  okadar çok üstüne gidiyordum ki her defasında kavga tartışma hep kalk kırıklığı oluyor bak şuan hiç umrumda bile değil napıyor nereye gidiyor hiç sormam şuan okadar bı geziyor okadar koşuyor ki peşimden bı laf var kaçan kovalanır sende öyle yap bak görürsün
(2,349 puan) tarafından
Kaçan kovalanır evet haklsn ama zor işte çok zor bı durum
(759 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
-Reklam-
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Yara dedigin sey urtiker olabilir bunun icin bi doktora gidin ve eczanenin verdigi her kremi surmeyin icerisinde ki etken madde kana karişip,bebege gecebilir
(2,349 puan) tarafından
Hamile değilim canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Şuan o yaşadığı pişmanlığı iyice yaşat ona bi daha yapmasın çektirebildğin kadar vicdan azabı çektir 
(2,349 puan) tarafından
Cektircem itten pişman ne yersin ne alim açmışın bı görsen adam evrim gecirdi
0 oy
(6,682 puan) tarafından
Affediceksen ertesi günde aynını yapacaksa bırak sürünsün
(2,349 puan) tarafından
Sürünsün umrumda dil yeter ben sıkıntıdan hasta oluyorum
(6,682 puan) tarafından
İşte onu diyorum cnm bakacak yumuşadn tekrar devamke iyi valla
(2,349 puan) tarafından
Aynen öyle o yüzden devam edicem böyle burnu surtsun
0 oy
(677 puan) tarafından
Yanliş anlama ama sen hep bu tür post açıyorsun bence eşin pişman falan değil sadece öyle görünmeye çalışıyor.balik tutmasına gelince balık tutmaya hastalik derler yani bence onu arkadaşlarıyla balık tutmaya gitmesinden zor vazgecirirsin.uzuntuden stresten yaralar çıkmaya başlamış kendini bu kadar üzme Allah korusun daha farklı hastalıklara sebep olur biraz akışına birak sen biraz rahat bırak onu.bunksdar üzerine düşersen gizli saklı gider.
(2,349 puan) tarafından
Ya gezmesin demiyorum ben yanlış anlaşılıyor ki gezsin ama bizede vakit ayrisin ben yanlızım ailem uzakta kimsem yok burda ne arkadaş ne bsy bir eşim bir kızım vr arada birde olsa hafta sonu evde olsun istiyorum sadece
(677 puan) tarafından
Cnm bak bende gurbetteyim ne ailem ne kayinvalidemler var.ama sende arkadaş bul mesela o balığa gittikleri kişinin eşleri yokmu onlarla arkadaş ol yada komşu yap illaki arkadaş olacak birini bulursun.sen yanliz kaldığın için hep ondan bekliyorsun.ama başka bi açıdan da evet size zaman ayırması Lazım hiç mi zaman geçirmiyorsunuz beraber film izleyin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 138 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine S (16,898 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 300 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.