0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kızlar ya eve kapandik malum dışarı çıkamıyoruz 10 aylık oğlumun canı çok sıkılıyor evde oyuncak da oynamıyor siz napiyorsunuz bebeklerinizle nasıl vakit geciriyosunuz hiçbirşeye ilgisi yok sürekli dış kapiya gidiyor disari cikmak istiyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi kendine oynuyor şarkı açıyoruz izliyor uyuyor .12 aylık kızım.
(274 puan) tarafından
Benim oğlum oynamıyor ya mutlu edemiyorum bir türlü
-Reklam-
0 oy
(9,943 puan) tarafından
Beniöde 19 aylık sürekli ayakkabısini alıp dış kpıya gşdip aglıyo evde çok mutsuz sbah akşam fılarıya çıkarıyorum bahöe var ev 2 katlı alt kattayım etrafım hepsi boş alan ev yok hayvanlar fln otluyo ama oğlum 7 24 dışarda olmak istiyor
(274 puan) tarafından
Ben 14 katlı bi apartmanda oturuyorum ve apartmanın arka tarafı araba park edilen boş bi alan cocuk dolu bende oraya cikartsam mi acaba ama çok kalabalık oluyor ya:((
(9,943 puan) tarafından
Vala bizimki çok sesiz hiç kimse yok ev sahibinin veletleri dışında çıkartmak istememin nedeni sürekli saldırıyorlar çocuklarıma bekçilik yapıyorum usandım
0 oy
tarafından
Demin çıkardım biraz kapının önüne benimkide 10 aylık kapının oraya gitmiş gi gi gi gi diye bağırıyordu keyfi yerine geldi 
(274 puan) tarafından
Bizim apartmanın arkası boş ama çocuk dolu oluyor kadınlarda çıkıyor baya kalabalik oluyor yani ben çıkmaya korkuyorum o yuzden
0 oy
tarafından
hem park bilmiyor hem arkadas daha birseyinn farkinda dill 10 aylik bebek canim daha, biz ne yapalim 5 yaslarla evdeyiz..
(274 puan) tarafından
Yasak gelmeden önce parka götürüyordum her gün çocukları seyrediyordu salincak biniyordu  o yüzden istiyor durdan sustan anlamıyor işte 10 aylık bebek 5 yaşındaki çocuk gene biraz anlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
+6 oy
21 cevap 369 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde A. idil T. (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.