0 oy
772 göst.
Diğer kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Neler alınıyor neler alınmıyor içeri bilenler söyleyebilirim kızımda olcak yanimd aonun bebek arabasını alirlarmi içeri sabah yürüyerek karakola gidicem

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaaa çok üzüldüm ağlıycam şimdi Allah ım dan dileğim biz kadınları bu hale düşüren eşleri bildiği gibi yapsın:'( 

(2,349 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
İllere göre değişiyor u bilmiyorum ama kendin gitsen bile diğer şeyler oradan temin edilir 
tarafından
Aa telefonu neden teslim ediyor giriste ?
(2,349 puan) tarafından
Alsınlar daha iyi kimseyle muhttab olmak istemiyorum
tarafından
Canim benimmm Allahim yardimcin olsun canimin ici ❤️
tarafından
Kurumların kuralı aslında giden kişiyi korumak adına yapılıyor dışarı çıkma zamanında teslim ediliyor
(2,349 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah  canım ailen yokmuydu 
(2,349 puan) tarafından
Var ama istemiyorum kimse bilsin istemiyorum sadece kızımla hayatıma devam edicem
(7,637 puan) tarafından
İyi düşün   olurmu.
(2,349 puan) tarafından
Düşünüyorum bı yanım dur diyor bı yanım biraz uzak ol diyor
0 oy
(5,568 puan) tarafından

Neler alınır bilmiyorum ama Rabbim yardımcın olsun :'(

(2,349 puan) tarafından
Amin canım sagol
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim ins bi bilgim yok  rabbim karşına  iyi insanlar cikartsin
(2,349 puan) tarafından
Amin canım inşallah sagol
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım eşinin haberi var mı haber vermeden mi gideceksin en azından burnu sürter inşallah postlarını okudumda onun seni kaybetme korkusuna ihtiyacı var o sanıyo ki ailen arkanda değil diye hiç bi yere gidemez ama öyle değil artık 
(2,349 puan) tarafından
Amin inşallah gidemesem bile sabah görürse falan onu eve almicam artik
(2,247 puan) tarafından
Alma canım seni bu kadar üzdüyse pişman da olsun gerçi pişman olsa da devam ediyo sanırım
(2,349 puan) tarafından
Evet dün pismandi bugün yine küfür etti bana senide çocuğunda atarım diyor bana bende kimi atiyon lan sen dedim kovdum evden gitmedi ama artık gerekeni yapmam lazm
(2,247 puan) tarafından
Kendi çocuğunu da gözü görmüyo desene
(2,349 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Ne desem bilemedim. Umarım kızınla mutlu bir hayatın olur. 
(2,349 puan) tarafından
Amin inşallah canm teşekkür ederim
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kesin mi kararın dün çiçek almıs diyordun
(2,349 puan) tarafından
Canım inan naptigi belirsiz burnumdan getiriyor çiçek aldı evden kaçtı ağzına geleni söyledi sustum smdide iftar acicaktm yine burundan getirdi çocuğunda senide atarım diyor tehdit ediyor
(2,321 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım yarın habersiz mi gitcen
(2,349 puan) tarafından
Habersiz gidecem inşallah farketmez
(2,321 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım kendi ilinde vr mı bilmiyorum ama mor çatı derneğine gitmeni öneririm bazı illerden ile değişiyor kadın sığınma evi benm yakınım sığınma evine gitti dediler ki cocugunu yurda göndercez sen burda kalacaksa kabul et dediler geri geldi gidemedi ama bizim burda mor çatı var oda kadın sığınma evi gibi bişey orası bu sığınma evlerinden daha iyi sıgınma evlerinde psikolojik şiddet uygulanıyor geri evine gitmeni sağlıyorlar + 6 ay kalabilirsinsonra gönderiyorlar  peki daha sonra ne yapacaksın en iyisi sığınma evi yerine mor çatıya git cnm  
(1,326 puan) tarafından
Tabi bu dediğim şeyler illerden ile değişir sakın dediğime takılma bazı kadın sığınma evleri iyi mesela değişiyor o
(2,349 puan) tarafından
Araştırim varsa oraya gidim
0 oy
tarafından
Eşin seni orda bırakmaz merak etme yarın barıştık yazarsin
(2,349 puan) tarafından
Barışmak yok ama mecbur kalırsam evimde dururum
0 oy
tarafından
Ben bekarken gitmiştim.üstünde kıyafetlerin hariç hiç bir şey bırakmıyorlar.telefon takı çakmak para vs.hiç bir şey.bir de ilk 2 hafta çıkış izni vermemişlerdi.kıyafet te temin ediyorlar pedine kadar şampuan vs onlar veriyorlar.ama sen götürsen kıyafet alırlar.arabasını falan da alırlar sadece onların yerinde kalır özel eşyaların  .çünkü hırsızlık vs.oluyor.telefonu da günde bir kere molada veriyorlar yarım saat falandı
(2,349 puan) tarafından
Anladm o zmn fazla bsy almim teşekkür ederim canim
tarafından
Rica ederim.ALLAH yardımcın olsun bacım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aysezeynpnur (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 875 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 105 göst.
3 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Gozdeh (11,780 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,941 cevap

36,675 kullanıcı

...