0 oy
331 göst.
Aile kategorisinde (774 puan) tarafından

Ben bu kadından bıktım artık ya evlendim eşimi kıskandı benden neler yaptı şimdide kızımı kıskanıyor haftada 3 gün bizdeler aramadan gelirler neyi yapma desem yapar bide çocuğu yürüteç e koydum gitmiş diyor ki annen seni attı mı sinirlerim bozuldu kızımı alır kucağından indiremez ondan bana sıra gelmez yok uyutmaya falan kalkar sanki o annesi ***** ***** hareketler yani başta eşim için yaptı şimdide kızımı kıskanıyor kendini zorla bize getittiriyor eşim köyde çalışıyor izin kağıdı var bayram da köye gitcek benim yok çocuğun yok aramış eşimi ki ben ona 5 kere dedim ki köye gelmiycem gelinle torunu da getir diyor eşimde ona kızdı ama bana diyor ki sende gel bende kızdım ona şimdi konuşmuyoruz nabıcam ben bu kadınla heryerden horltuyor :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşini değil seni kıskanıyor biri bna sarılmış kemiklerimi kırarcasna hissettim okurken
(774 puan) tarafından
Nasıl yani kuzum
tarafından
Seni de sahipleniyor gibime geldi sevgisinde sanki seni boğarcasına seni incitck kıracak hareketleri oldu mu bugüne kdr
(774 puan) tarafından
Ohoo saymakla bitmez ya eşimi doldurur ya kayınpederi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bence kızınla ilgilenmesinden zevk alıyormuş gibi davran otur dinlen kendine vakit ayır zaten bebekler durmuyor ki biz annesi olmamıza rağmen bi süre sonra yüreğimiz tükeniyor bırak bakalım ne zamana kadar bakabilecek
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ama beni rahatsız eden şimdiden annen seni attım diye çocuğuma beni kötülemesi
0 oy
(595 puan) tarafından
Benim kaynanacigimda sagolsun daha 1 buçuk aylık bebeme demişti ki büyünce annenin konuştuklarını dinle bakalım benim hakkımda dedikodu yapıyorsa gel bana anlat hayır bide aramızda iyidir ha ama bazen çok yersiz ve densiz konuşuyorlar gerçekten :))) ve kızım şuan 3 aylık ama onlara gittiğimiz zaman asla indirmez kucagindan kızımda bana bakar devamlı onun kucağındayken takip eder beni gözleriyle kadın ondan bile rahatsız olup diyoki hep anneni mi görcen bosver bizi gör :))) hep diyo bırak bana 1-2 gün bende kalsın ben bakıyım felan ama asla müsaade etmem böyle bıseye kaç yaşında olursa olsun benim kızımın yanı benim yanımdır. Velhasıl kelam sanıyorum ki bu tür davranışlar kaynanaligin hamurunda var yani kaynana olunca bu karılara bise oluyo bizde olcaz ilerde bakalım bize nolcak merak içindeyim :)))) 
(774 puan) tarafından
Evet ama kızıyorum da bizde şu kuşak çatışması bi bitmedi :-D
(595 puan) tarafından
Ay valla bende seviyom ama onun sevgisinden pek emin değilim seviyo gibi bazen ama bazende laflarına dövüyor gibide :)))) ilişki durumu karışık :))))
(774 puan) tarafından
Ahaha ay bizde öyleyiz kız yeşil ışık yakıyor sarıya dönüyor nasıl davranıcam şaşırdım :-D
(595 puan) tarafından
Vitesi boşa al nerde toslarsak artık gittiği yere kadar :))))
(774 puan) tarafından
Ahahaha öyle yapıcaz artık :)
0 oy
(399 puan) tarafından
Kz ne güzel kizinla ilgileniyor eşin çağırıyor senide çağırıyor seni dişlamiyor arada laf soksa da sen ses çıkarma buyugundur hem o çocukla ilgilensin sende rahatına bak 
(774 puan) tarafından
Aslında iyi oluyor ama bazı lafları çok rahatsız edici
(399 puan) tarafından
İnanki benim şuan çok ihtiyacım var biri ilgilensin de ben dinlenim kaynanam ilk doğum yaptığında geldi kadının her hareketi battı bana şimdi de hamileyim haftaya sezeryan olacam İnşallah gelmesini çok istiyorum yasak var belki gelemez çok üzülüyorum gelse çok yardımcı oluyor gece uyanmim diye sütümü sağıp ona veriyordum gece kalkıp bebeğimi besliyordu Allah razı olsun ondan sende arani güzel yap Allah eksikliklerini vermesin
(774 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 411 göst.
0 oy
4 cevap 147 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (113 puan) tarafından soruldu

407,872 soru