Kanım dondu. Annesi şehit olduğu için Allaha emanet eden mi dersiniz, çocuğu öldüğü için ağlayan kadınlar mı? Kim ne der bilmiyorum ama halimize çok acıdım. Çünkü Azerbaycan kardeş ülkemizin hiç sesi çıkmıyor. Neden Filistin ermeni savaşında onları tutmadı diye. İsrail Azerbaycani savundu diye. İsrail çıkarı için sizi savundu. Sözde herkes savunur ama icraat gösteren bizdik. Ve bu savaş bir bebeğin çığlığı, bir annenin feryadı en önemlisi ise Müslümanlığın baş kaldırışı. Bu savaş çocuklar ölmesin diye ilan edildi. Bu savaş annelerin yüreğine evlat ateşi düşmesin diye yapıldı. Evet Filistin sizi desteklememiş olabilir. Ama biz destek verdik ve siz Filistin için değil bizim için orda olmalıydıniz. Yüreğim kan ağladı o gördüklerimden sonra şuurumu kaybettim uykum gelmiyor. Bir çocuğun kalbine kurşun giriyor ve acısını hissetmediği için koşmaya devam ediyor yavrum evladım kıyamam hiç birine. Ne olursa olsun onlar bir melek. Ve Allah o meleklere yapılan zülme sessiz kalır mı sanıyorsunuz kim kimi tutarsa tutsun bugün kalbimiz o bebekler için kan ağlıyor. bugün o annelerin ocağına düşen evlat ateşi bizim de ocağımiz söndürüyor. Ve bugün İsrail o atılan bombalar sadece Filistine değil 80 milyonluk bir ülkeye atılıyor. Biz ortadoğunun savaş üssüyüz ipek yolu hattiyiz ve dünyanin en iyi savaş ordusuna sahip 11. Ülkesiyiz. Ben eminim ki o İsrailin kökü kazilacak
#ZulmeSessizKalma