0 oy
622 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından

Arkadaşlar , malesef eşimden kaynaklı bir sorun yüzünden ne ailem eşimle görüşür ne eşim ailemle. Ailem uzakta ki ben de zaten yaşanan olaylar yüzünden birbirleriyle görüşmelerini istemiyorum.  Sorun şu ki eşimin ailesi yakınımda ve ben kaynanamgili sevmiyorum ama yine de haftada bir gidiyorum evlerine. Annem bunu bildiği için bana çok kızıyor.  Eşimin annesine gitmemi asla istemiyor. Ben de istemiyorum ama torun olunca her hafta görmek istiyorlar.  Huzursuzluk cikmasın diye ben de gidiyorum. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Annemi , ailemi üzüyorum diye çok üzülüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok yoruldum arada kalmaktan 

20 Cevaplar

+3 oy
(258 puan) tarafından
Evlendikten sonra kendi evinizin huzuruna bakın. Annenizde olsa dışardan yönetmesine izin vermeyin. Eşinizin hattı için gideceksiniz tabi büyük bi sorun yoksa. Ayrıca annen uzaktaymış kaynanan yakınında. Allah vermesin sana yada çocuğa bisey olsa ilk kim gelecek. Boşver annenin ne dediğini. Kendi mantığına güven. Ayrıca herşeyi annene anlatmana gerek yok bence.
tarafından
Kesinlikle katılıyorum Allah göstermesin birşey olsa ilk onlar gelebilir
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Konu ne belli olmadığı için haklı yada haksız diyemem. Ama iki tarafta torun görmek isteyebilir bu çok normal. Annen seni bu konuda sıkıştırıp üzmemeli. 
(19 puan) tarafından
Eşim haksız. Ama ailesiyle bir sorun yasanmadi. Yine de annem gitmemi istemiyor. Bu bayram günü ağliyorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Annen kaynanana gitmene karışmaması lazım sonuçta torun var ya sen gideceksin yada onlar gelecek

Annene gelini o şekil yapsa adalet olur mu sevmemen anlarım ama çocuk görmek isterler
(19 puan) tarafından
Ne yapacağımı şaşırdım. Ben anladım ki evlilik 2 kişi arasında değil aileler arasında oluyormuş
(3,675 puan) tarafından
Bu senin elinde cnm izin verme bana ne annem karışabilir ne kaynanam bizimkilerde hersey karışır söylerler bizde dinleriz o kadar asla uygulamayı sen eşinle iyi ol gerisini bosver
0 oy
tarafından
İşte hep aileler yüzünden sorun çıkıyor. Torunlarını görmek onlarında hakkı. Aranızda ne geçti annen neden kızıyor bilmiyorum sadece okuduğum kadarıyla yorumladım.
(19 puan) tarafından
Eşim haksız ama kaynanamla bir sıkıntı olmadı. Ha sevmiyorum o ayrı ama gitmemek olmuyor. İlla torun görmek istiyorlar. Ben anladım ki aileler evleniyor
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Keşke benimki de birazcık bunu istsee benimki de surkelı ara mesaj at yanına git evinde kal boğuluyorum artık bunda çok kötü sürekli söyler ama sindiim bozluyor 
(19 puan) tarafından
Ben gitmesem anneme dünyaları vermiş olurum.
(1,939 puan) tarafından
Haha işte ikisi içinde fazlası sinir bozucu oluyor
0 oy
(388 puan) tarafından
Peki sen ailene gidebiliyor musun. Haftada bir. Sonuçta annen de torununu görmek ister. Eğer gidemiyorsun sitem amaçlı kiziyordur bence
(19 puan) tarafından
Annem başka şehirde. Okullar tatil olunca 1 ya da 2 aylığina kalmaya gidiyorum
(388 puan) tarafından
Anladım cnm. Hayırlısı olsun
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Annen seni böyle bir şeyin içinde bırakmamalı bence ya 
(19 puan) tarafından
Eşimle evin içinde çok iyiz. Bu aileler yüzünden evlenmez olaydım. Üzüntüden 50 kiloya kadar düştüm. Üstelik 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Eğer eşin annen gile gitmene karışıyorsa götürmüyorsa haklı canım. Ama iki tarafa da gidiyorsan haksız
(19 puan) tarafından
Yok canım eşim hiç karışmıyor anneme gitmeme. Üstelik okul tatile girince 2 ay boyunca kalmaya gideceğim ailemin yanına
0 oy
(1,424 puan) tarafından
İyi ailen esinle snaa karismiyor el evindesin mecbur gidecen yine iyi haftada bir gidiyon sen o kadar da olsun yani ama esinin ailesi senin ailene asagilayip kotu davrandiysa sende yüz goz olmadan merhaba merhaba hesabi git gel 
(19 puan) tarafından
Yok ailesi hiçbir de demedi.  Zaten 3 -4 saat oturup geliyorum.
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Sorunun içeriğini bilmiyorum ama yüzeysel olarak bakarsak annen kayinvalidene gitmene karışamaz diğer taraftan da kayinvalidene ne kadar gidersen annene gitmek zorundasin buna da eşin ve onun tarafı karışamaz 
(19 puan) tarafından
Evet eşim karışmıyor.  Zaten ailem başka şehirde . Gittiğimde de 2 ay kalıyorum.
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Kayınvalidem kötü soz etmediyse elbette gidilir ama kırıcı vs bişi dediyse gitmemekte haklısın canm ama anneni de dinleme bu konuda bugün inan bende çok gerginim kaynanama hiçbir şey yapmadım kötü siz etmedim eşime bunu evime getirme dedi bende 2 aydır ne giderim ne de ararım annem tutturdu ara bugün bayram die ama aramadım aramam da anneme tatlı dille söyledim bu konu yüzünden kirmayalim birbirimizi die 
(19 puan) tarafından
Evlilik böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim. Ben sandım iki tarafın ailesi çocuklarımız mutlu olsun der kenara çekilir ama öyle olmuyormuş.  Bekar olunca da vay niye evlenmiyorsun oluyor
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Kuzum bende annenin yerinde olsam benimde canım sıkılır ama olması gerekeni yapıyorsun o yüzden canını sıkma eşinle kötü olmanı annende istemez emin ol 
0 oy
tarafından
Yapabileceğin bir şey var mı ki canım ayak diretip gitmem desen bu seferde eşinle kötü olacaksın olay dağ gibi büyüyecek el ile geçim etmesi dağ ile güreşmeye benziyor ne yeniyorsun ne yeniliyorsun mecburen idare edicez =//
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Annen haksız karışamaz buna kendi ne kadar konuşmasa da sana birşey dememeli eşinin ailesi illa gidip geleceksiniz sen kendi huzuruna bak annen seni düşünse zaten senin huzurunun bozulmasını istemez 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ben bu konuda annene katılmıyorum büyükte olsa yanlış yapıyor bence böyle yaparak senide kışkırtıyor aranızı kötü ediyor amacı ne seni boştmak  falan mı 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Eşim ailemle görüşmese ben de onlarla görüşmezdim. En azından sık sık gitmezdim. Ama sen daha iyi bilirsin eşini ailesini önemli olan senin ve eşinin huzuru 
0 oy
tarafından
Ah  beni anlatmışsın canım .ama kayinvaldem bana yakındır.esim ailem gorusmuyo..virüsten dolayı kimseye gitmiyoruz..ama annem gitsem bisiy demez.ayrica huzurun yerinde olsun bende çok yoruldum  her sene tartisiyolar..arada kalmaktan usandım valla bıraktım artık  bende ...ailelerin istekleri bitmiyo cnm..ben herkesi memnun etmeye çalıştım ama herkz memnun olmuyo malesef..o yüzden sende nasıl istiyosan öyle davran..boşver.
0 oy
(20,473 puan) tarafından
Doğrusunu yapıyosun dewamkee 
0 oy
tarafından
Yani kızması hoş değil sonuöta gitmesen daha büyük huzursuzluk çıkacak 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bende yıllarca aynı şeylerle sinandim. Anlatma duyurma sende. Annenlerdeyken esinin ailesinden bahsetme. Esinin ailesinin yanında kendi ailenden. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 324 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
22 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 1,850 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,376 göst.