0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım 2 yaşında mini etekli takım almıştım minicityden dün evde olmama rağmen giydiydim süsledim görüntülü aradık dedesi görmesin yok şimdiden alışmasın altına çorap giydirseydin fıtık etti beni akşamda annemle konuşmuşlar cıbıl cıbıl giydirmiş demiş annem kötü niyetle söylemedi ama öncesi olunca sinirlendim :( daha 2 yaşında ya inadına hep böyle yapmazsam :

13 Cevaplar

+1 oy
(1,439 puan) tarafından
Ben kisa etek veya sort veya kolsuz tsort giydirilmesine karsi degilim fakat etek giydirildiginde altina tayt veya kulotlu corap giydirilmesi taraftariyim etrafimizda pedofili malesef cok var kopege bile şevk duyan insanlardan cocuguklarimizi korumak taraftariyim tabi susleyecez giydirecez ama dikkatte etmemiz lazim  umarim kaynanan aciklik veya kapaliligi degilde cocuklarimiza zarar gelmemesini düşünerek demistir 
tarafından
aradigim yorum malesef ki o çocuğun mini eteğinden bile şehvet duyacak pislik ******** insanlar var benim kızım olsa dikkat ederdjm en azından kilotlu çorapla giydirirdim.
-Reklam-
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Sofi mi puhahaja yaa var var böyleleri 
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Benim de eşim dün kızıma kısa şort giydirmistim diye kıyameti kopardı 4 yaşında daha küçükler yani niye böyle yaparlar anlamıyorum
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Hevesi kursakta bırakıyorlar cnm
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Sen iyi tek kızına yapmışsın ben hem kızıma hem kendime giydiriyorum geziyoruz ahahshs
0 oy
tarafından
Ayy 2 yaşında ki çocukdan bahsediyoruzz ne kadar yobaz bir kaynanan varmış. Insan bir şeye heves ediyor ona da illa çomak sokuyorlar.
0 oy
(2,528 puan) tarafından
manyakk mi ya :D 2 yaşında bebek daha bebek :)))
0 oy
tarafından
Ne kadar saçma allahım yarabbim ya. El kadar çocuk yani
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnmde eşim ve kayinvalidem kızıyor ben yine de kısa kısa giydiriyorum daha 3 yaşında kızım şimdi giymeyecek de ne zaman giyecek diyorum .. .
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Yarın da kısa şortla askılı tşört giydir gene ara kaynananı ben olsam öyle yaparım onlara ne kızımı nasıl istersem giydiririm 
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Daha neler ya ayy valla şaşırıyorumm
0 oy
tarafından
Ne bos bi dusunce ya 2 yasindaki bebegin kiyafetine karisacagina kendi kirli zihniyetini temizlesin önce. Dedesi gormesinmismis kara cahil
0 oy
(6,852 puan) tarafından
Kız bı dahakine bikinili ara :)

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 656 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,355 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,129 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 561 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,746 puan) tarafından soruldu

413,459 soru

12,447,626 cevap

46,203 kullanıcı

Kategoriler

...