Okul bitsin rahatlayayim işe gireyim mutlu olurum evleneyim mutlu olurum dedim rahatken bile mutsuzum yani bunlar bir süre mutlu ediyor sonra alışınca geçiyor babaannem büyü yaptırıp duruyor biz cozduruyorz o yaptırıyor insanlar buna acıyıp para veriyorlar buda hemen büyüye koşturuyor bayramın iki gün eşimin ailesine gidiyoruz arefe mezarlığa gidilecek git bayram var git abisi koyun yaymaya gitmiş bugün yine gittik yine koyuna gitmiş bende soyleniverdim ben bayramı onemsiyorum diyor abin onemsemiyor diyorum onemsese evde durur diyorum karısı kızı dunurlerine bayramlaşmaya gitmişler boş eve gittik bende söylendim tamam babamın evinde oturuyoruz altlı ustlu iç guveysi hissetmesin diyorum sen baba tarafından hayır görmemişsin o yüzden hatır gönül bilmiyorsun diyor koyun yayılan yere git diyorum sen yürüyemezsin diyor gidelim dediğindede bende dayimlara gittim kızı gelmiş kadın başka ilçeden geldi bende sinir başladı hamileyim ya hamilelikten ya bu büyü yaptırdı onun sıkıntısi yine bu yani hayatta mutlu olacak bir taraf göremedim .. birde rahat evliliğim olmasına rağmen Allah çekenlere yardım etsin