arkadaslar bilen bilir ben 5.5 aylikken eltimin dedikodulari laf soylemeri kiskancliklari nedeniyle sinir sitres sonucu bebegimi kaybettim. kac aydir konusmuyoruz o kadinla. smdi yeniden hamileyim kaynanama soyledim hayirli olsun kizim benim insallah saglikla dogumunu yaparsin cok sevindim dedi Allah razi olsun kaynanamla konustuktan 10 dk sonra telefonuma mesaj geldi o kadin. ben elif kaynanamla gezmeye gitmistik beraber basbasa o sirada duydum hamileymissin insallah dogurursun yazmis nasil sinirlendim nasil sinirlendim anlatamam sirf beni kiskandirmak icin kaynaanmla gezmeye gittik diyor yani icinde iyilik gran yok. gercekten beni bebegimi dusunse kaynanami falan karistirmaz. esime soyledim anneni ara soyle ona bisey demesin bizimle ilgili dedim tamam dedi esim aradi kaynanami anne o kadina bisey deme o kadin iyi niyetli degil boyle mesaj atti nispet yapmaya calisiyor daha onceki olanlari da biliyorsun dedi kaynanamda oglum soylemedim duydu konusurkwn dedi. cok sinir oluyorum ya...
Kıskanıyorsan sende git kayinvalidenle gezmeye ?
Şu kişiden bu kişiden diye birşey yok bence nasibi yokmuş Rabbim boyle uygun görmüş takdiri ilahi desen bence daha doğru olur. .
Hatice sen niye boyle ufak seyleri kafana takiyosun guzelim yahu kaynananlar geziyosa gezsin sanane o nisbet yapmak icin msj atmis o onun karakterini koyuyor ortaya engelle numarasini her yerden ulasamasin sana cok zor bisey degil..bide boyle insanlari kafana takip bebek kaybetmissin hala sinir oldum bilmem ne diyosun ne kadar hamile kalmak istedigini bilenlerden biriyim bak ne guzel rabbim nasip etmis yok eltiymis yok kaynanaymis birak allah askina kucuk hesap yapan insanlari kafana takmayi..
Bunun icin sinir yapman hata. Bebegini dusun bi kere yasamissin ders cikar bence
Ah canim.ben seni cok iyi anliyorum. Aynisindan bende de var... Ben hamileyim diye kendiside hamile kaldi. Benim oglum olacagini duyunca.nasil oldu bilmiyorum ama oglumuz olacak vs demis :D ustelik 9 haftalikken. Ben de kayinvalideme soyledim 9. Haftada cinsiyet belli olmaz dedim. O da biliyorum kizim kiskancligindan yapiyor dedi. Hayir beni ilgilendirmiyor. O kadar aglatti bagirdi bana ben sesimi cikartmadim. Ama artik altta kalmayacagim.
engelle gitsin eltini ne kasiyon bosver sen bebeginle mutluluguna bak.
Benim eltimde çok kıskanç efret ediyorum herşeyimizi kıskanıp laf ediyor pislik kadın ya ne kadar uzak durursan o kadar iyi canım
yirtik dondan çikar gibi cikmasalar olmaz
Canım sana nispet yapıyor takma kafana sende rahat ol İnşallah sağ salim olur bebeğin bende elti yok çök sukur
Kız hamilemisin çok sevindim inşallah sağlıkla gelir bebiş . O nasıl eltidir inşllah doğurursun falan sanki laf sokar gibi
Insaallah dogurursun ne kdar itici bi kelimee . Sanki bu sfer insaallh becerirsin gibi . Yada biz dusuk fln yapinca agirmi geliyo boyle seyler bilemedim .
Niye kiskandirmak icin öyle dedigini düşünuyorsun ki canm belki de kaynananla birlikteydik ordan duydum hayirli olsun gibi söylemistir , madem ilk bebegini onun sebebiyle.kaybettigni düsnuyorsun neden hla onun laflarina takiliyosun, kendine acimiyosan bebegine aci onu düsün şuan hassas dönemdesin nolursa olsun takmycaksin
Başkasının ağzından çıkanı kafana takip bebek kaybetmişsin canım bir kere burada hatalısın. Tekrar yapma aynı hatayı. Kocanla mesaj göndereceğine kadına mesaj atsaydın "bu sefer sen bile engel olamazsın" diye. kayinvaliden de üzülmüştür böyle.
Rabbimin takdiri oymus onu direk sebep görmek ne sana iyi ne bi baskasina.. Oyle düşünüp kendini de strese sokma. Kaynanan onunla gezse nolur o senin zayif noktani bilmis kullanmis belli ki. Aldırma. İnadına mutlu ol ki senin mutsuzlugunlq mutlu etme onu.
Cnm hiç kafana takma bebeğimi düşün hiç karşılık verme gerekirse numarasını engelle
Allah sabır versin canım sende huyunu biliyorsun ona göre davran
Bebeğin hayirli olsun canim, Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin, kaynanamla başbaşa yazması, çocukça ve nispet eder gibi olmus. Sen kayinvaliden ile dışarı çıkınca kendi cekememezlik yapıyor olmali ki nispeti bu yönde. Ben böyle insanlara, kızmak yerine üzülüyorum gerçekten. Sen böyle sebeplerden sıkma canını, eşin yaninda. Seni bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir. Hic kaynana ondan bahsetme, kendi degerinde bogulsun, numarasini spama al mesajlari gelmez.
Sakin ol cnm boşver niye takiyonki bak sen takma umursama zamanla yorulur zaten bu insani kafaya takiyosan değeri vardır değeri yoksa sende umursamayacaksin nefretde bu duygu biçimidir hemen içinde olduğun psikolojiden cik moralini yerine getirecek aktiviteler bul hiç umursama bu senin elinde hiç dusunme sıradan bir insanmış gibi davran
Tekrar hamile olmana çoook sevindim rabbim sinuna kadar nasip eylesin canım benim. Bak 5.5 aylik bebegini kaybetmişsin herkes hayatına devam etmiş üzülen sen eşin oldu lütfen birak yazsın hicccc umrunda olmasin takma kafana Allah a havale et evladin var karninda artik canim benim
1,491,791 soru
24,376,752 cevap
348,377 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın