Kafam o kadar doluki. Öyle böyle değil. Anneme süt almaya gittim ablam ordaydi. Oda süt almak için çıkmış. Oğlumu sordu. Benim durumumu sordu sohpet ettik o ara eşimde geldi yanımıza. Konu beşikten. Bebeğin eksiklerinden bahsettik. Bize boşuna almayın. Acele etmeyin. Sonunu bilmiyorsunuz karşı komşunun gelini doğuma gitti ölü doğdu filan dedi bunları bende biliyorum. Yani 10 ay oldu bende kızımı kaybettim. Ama içimde hep Bir umut var oglumu saglicakla alıp eve gelicem. Diye ama bu akşam tüm umudumu yerle bir etti. Geçen aynı muhabbeti kaynanam da yapmıştı almayın filan diye neden sanki herkes benim hayatımın içine etmek için var acaba bendemi sıkıntı var anlamıyorum.
Annemi hava takılsın diye acile indirdim doktor bana sorduğu soruları cevap bile veremedim. Kafam allak bullak çok doluyum.
Herşey nasip canım. Her şey Rabbimin elinde kim ne derse desin her şey olacağına varır. Sen takma kimseyi sağlıcakla al kucağına inşallah. Boşuna strese girme
Sıkma canını sen aldırış etme böyle şeylere hep olumlu düşün rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin mutluluktan için içine sığmasın akacak tek göz yaşın bebeğini kucağına aldığın an olsun inşallah
403,974 soru
12,101,912 cevap
36,416 kullanıcı