0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,451 puan) tarafından
Linçlemeyin Allah askına sıkıntıdan kafayı yemek üzereyim. Hamile oldugumu ogrenince hemen bıraktım sigarayı şimdi emziriyorum 4 aylık oldu. Amacım içmemek degil zaten içmedim 1 tane bile daha aklım gidiyor elim gidiyor sıkıntıdan geri atıyorum emziriyorum diyorum Allah askına amacım yak bir tane birsey olmaz denmesi degil lütfen beni içmemem için motive edin 

10 Cevaplar

+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Benim arkadaşım dogurana kadar içti emzirdi yine içti bırakamadı hiçbir şekilde. Ona bişey olmaması sana ve bebege olmıcagı anlamına gelmez tabi. Sigara içen bilir bu krizi bende 9 sene içtim bıraktım kriz vurunca gerçekten tutamıyor insan malesef içmeyen anlamaz öyle kolay konuşmak. Sakız falan çiğne meyve ye ağzın boş kalmasın 
(11,451 puan) tarafından
Elim gidiyor sonra masumum hala emiyor diyorum. Emmese var ya bu sıkıntıya günde 4 paket içerim
-Reklam-
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Bebeğe geçer sonra ardından ishal kusma görebilirsin sütünde kesilebilir
(11,451 puan) tarafından
Sütüm kesilmek üzere zaten o kadar üzülüyorum ki sapır sapır emen cocuga mama verdim bagırdı doyırmadı sütüm. Üstüm ıslanıyordu sütten ne hale geldi sütüm
0 oy
tarafından
Senin gibi bende hamile oldugumu ögrendigimde bıraktım şimdi 6.5aylık bebegim benimde bu ara canım istiyor eşimede dedim saçmalama içme nerdeyse 1.5sene oldu dedi içmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum sen emziriyosun bebeğin var barı onu zehirleme diyorum
(11,451 puan) tarafından
Elim gidiyor diyorum ki napıyorsun. Sonra sütüm iyice azaldı doyurmuyor
0 oy
tarafından
Zehir sutune gecer , sutunden de bebege.Sabredeceksin .Sigara seni kurtarmayacak .Dertlerini asla gecirmeyecek .Her sey bitmis olmayacak icince.
(11,451 puan) tarafından
Yazıklar olsun beni bu duruma dusurene inşallah annemin bankada 80 bini var gelme diyor bana
0 oy
(9,242 puan) tarafından
1.5 sene icmeyince bu böyle akla vuruyormu ya çok ilgin c vücudun unutması lazım aslında. Ama içme ne olur ne olmaz
(11,451 puan) tarafından
Sıkılınca oyşe bir vuruyor ki. Unutmuyor vucut
(9,242 puan) tarafından
Aaa bir kitapta okumuştum canan Tanin dünya miydi neydi uyuşturucu için nekadar zaman gexsede uzayilinca alınır yazıyordu ona inanmamıştım sigarada şok oldum.cekirdek ye kız içme sen genelde iradenle bırakmasın bak ne güzel.
(11,451 puan) tarafından
Gebe kalınca bıraktım
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende içiyorum maalesef ve çocuğum 5 aylıkken tek göğsümu emmeyi bıraktı bende ona bağlıyorum ve çok pişmanım azıcık kendime engel olabilseydim belki de çocuğum bırakmazdı 
(14,168 puan) tarafından
Yorumda okudum annen yine mi yan çiziyor
(11,451 puan) tarafından
Evet deli bu artık ruh ve akıl halinden süphe ediyorum
(14,168 puan) tarafından
Napacaksin peki
(11,451 puan) tarafından
Ona gitmiyorum simdi ev tutmaya calısıyorum
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Kuzenim içmiş hem hamile iken hem de 2bucuk aylık hala emzirirken de iciyormus bebeğinde gelişim geriliği var zavallı yavruma anne keyfi yüzünden Demir takılmış üzüldüm ki
0 oy
(404 puan) tarafından
Ah seni ben anlarim hamileligimi öğrendim bıraktım ama resmen aşeriyorum ruyalarimda içiyorum canım böyle çekiyor doğuma gün sayıyorum dogurayim hemen odada sogara yakacam  
(11,451 puan) tarafından
Bende aynen ruyalarımda gördüm hep içtigimi iste dogurdum 4 ay oldu ama ellerim titriyor
(404 puan) tarafından
Vallahi abartmayacagina eminsen iç günde 1 tane iç ama abartmayacaksan nefsin kuvvetli ise şahsen acı çekmekten iyidir ama bir içip devamını getirecek sen içme
0 oy
(3,836 puan) tarafından
6 7 yıllık günde ortalama bi paket sigara içme rutini ardından evlendikten bi kaç ay sonra plansız şekilde hamile kaldım. test yapana kadar da iciyordum öğrendiğimin ertesi günü bi kere de bıraktım sigarayı. kizim suan 19 aylik. nerdeyse 7 8 aydır tek göğüs emziriyordum ama şu son bi aydır bende 7 8 tane içtim sütümün de iyice azalmasını bahane ederek tabi kendince. 

sigarayı bırakanların sığınacagi liman sigara e hic içmeyenler ne yapsın kuzum oyle düşün bide. vazgeçilmez değil. 
(11,451 puan) tarafından
Eşim gidiyor cekiyorum geri diyorum daha rızkı kesilmedi benden hakkım yok buna bir taraftan sanki 1 tane yaksam azcık hafiflicem
0 oy
(595 puan) tarafından
Bende hemsireye sormuştum demişti ki icmememn daha iyi ama ille içeceksen üzerinden 1 saat felan geçsin öyle emzir demisti
(11,451 puan) tarafından
Yok kuzum kıyamıyorum masumuma ama adi heritif yuzunden azaldı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 340 göst.
3 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 610 göst.
25 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu