Hanımlar çoğunuz biliyorsunuz Benim iki tane arkadaşım benim arkamdan Kuyumu kazmıştı bir tanesi zaten süpürgemi bozmuştu öbürü Benim telefonda sesimi dinlemişti hamile halimle ben tabii ki bunlara karşı hiç sesimi çıkartmamistim ve diğer arkadaş başkasına vereceğim deyip benden Hamileyken bebek eşyaları istemişti Ben onları vermiştim Başımdaki yazmama kadar istemişti tepsime kadar vermistim O arkadaşıma Tabii ben bunları geri istemiştim birçoğunuz işte istemen Hata falan demişti içeri bilmediği için Sonra söyleyince Hatta bana hak vermişlerdi arkadaşlar işte Sen gerçekten doğru yapmışsın oylelerden Uzak dur falan demiştiler Sağ olsunlar onlar kendini biliyorlar şimdi diğeri süpürgemi bozan Bayram ve cuma mesajı gönderiyor güvendiğim arkamı yaslandigim kötü diye WhatsApp'ta paylaşımlar yapıyor bana mesaj atıyor ama ne yazık ki benim kalbim o kadar çok kırıldı ki o kadar çok üzüldüm ki ağladım Hatta ben ne yaptım bu kadar diye Şimdi dönmeye çalışıyor ama artık şansı yok Çünkü eşim de biliyor ve eşim o kadınlar bir daha benim evime kesinlikle giremez dedi Ve benim evime sokmayacaksın dedi eşim bu konuda kesin dilli konuştu Rabbimin hakkı hukuku çok adaletli olduğunu her zaman biliyordum kurban olduğum Yaradanım her iki tarafın birbirine ters düştüğünü görmemi sağladı çok mutlu etti beni rabbim benim arkamdan Kuyumu Kazan Benim hakkımda yanlış düşünen benim Hani diyorlar ya şu olsun bu olsun diye Ben hiçbir zaman hiç kimseye Beddua Etmem Allah'a havale ederim ve meyve veren ağaç taşlanır misali çok mutlu oldum Ya kısacası hani böyle U dönüşü yapmaları Beni hani Tekrardan kapıma gelmeleri mutlu ediyor Allah'ın adaleti yerinde ve vaktinde oluyor