0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Hanımlar çoğunuz biliyorsunuz Benim iki tane arkadaşım benim arkamdan Kuyumu kazmıştı bir tanesi zaten süpürgemi bozmuştu öbürü Benim telefonda sesimi dinlemişti hamile halimle ben tabii ki bunlara karşı hiç sesimi çıkartmamistim ve diğer arkadaş  başkasına vereceğim deyip benden Hamileyken bebek eşyaları istemişti Ben onları vermiştim Başımdaki yazmama kadar istemişti  tepsime kadar vermistim O arkadaşıma Tabii ben bunları geri istemiştim birçoğunuz işte istemen Hata falan demişti  içeri bilmediği için Sonra söyleyince Hatta bana hak vermişlerdi arkadaşlar işte Sen gerçekten doğru yapmışsın oylelerden Uzak dur falan demiştiler Sağ olsunlar onlar kendini biliyorlar şimdi diğeri süpürgemi bozan Bayram ve cuma mesajı gönderiyor  güvendiğim arkamı yaslandigim kötü diye  WhatsApp'ta paylaşımlar yapıyor bana mesaj atıyor ama ne yazık ki benim kalbim o kadar çok kırıldı ki o kadar çok üzüldüm ki ağladım Hatta ben ne yaptım bu kadar diye Şimdi dönmeye çalışıyor ama artık şansı yok Çünkü eşim de biliyor ve eşim o kadınlar bir daha benim evime kesinlikle giremez dedi Ve  benim evime sokmayacaksın dedi eşim bu konuda kesin dilli konuştu Rabbimin hakkı hukuku çok adaletli olduğunu her zaman biliyordum kurban olduğum Yaradanım her iki tarafın birbirine ters düştüğünü görmemi sağladı  çok mutlu etti beni rabbim benim arkamdan Kuyumu Kazan Benim hakkımda yanlış düşünen benim Hani diyorlar ya şu olsun bu olsun diye Ben hiçbir zaman hiç kimseye Beddua Etmem Allah'a havale ederim ve meyve veren ağaç taşlanır misali çok mutlu oldum Ya kısacası hani böyle U dönüşü yapmaları Beni hani Tekrardan kapıma gelmeleri mutlu ediyor Allah'ın adaleti yerinde ve vaktinde oluyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Allaha havale etmk kadar iyi bisey yok cok şükür 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Barışma bence. Kaldığın yerden değil kandığın yerden devam eder arkadaşlığınız. Heheheh :D
tarafından
Asla o hakkını kaybetti bende yolda goruyom yolumu degistiriyorum
tarafından
Hiç güvenme bence de .
tarafından
Çünkü gerçekten o kadar çok kalbim kırıldı ki ve şöyle bir durum var diğer arkadaş ben Hamileyken bebek eşyası istedi Normalde istenmemesi gerekiyor çünkü hamile bir kadından Doğacak olan bebek yani var sonucunda Ve ben yine verdim benim kızım şu an 7 aylık doğum ettim Bundan 1 ay önce çocuk 6 aylıktı benim kız bayan halen da vereceğim deyip aldığı kıyafetleri yerine teslim etmemiş ben istediğim eşyalarımı biliyorum zaten bilerek sinirden hak eden istemiştim Hani bir daha Benle muhatap olmasınlar Hani benden daha fazla uzaklaşsınlar amacım  bir baktım ki verdiğim bebek eşyaları geri geldi bu beni daha çok üzdü Yani beni bir nevi apt.al* yerine koyup eşyaları alıp kendine muhafaza etmiş yerine teslim etmemiş
tarafından
Ayyyy çok tehlikeli kız aman aman aynı şeyleri yaşamaya hiç gerek yok. Bi kere arkadaş dediğin güvenilir olacak.
tarafından
Aynen öyle ve nedense benim etrafımda böyle çok oluyor ya Yani denk geliyor açıkçası ve ben yapılan haksızlığa kesinlikle zaten sesimi çıkarmıyorum tamam deyip yolumu kendim devam ettiriyorum Hani Niye konuşmuyorsun Neden böyle oldu Neden şöyle oldu değil hiç Altını da aynı aramıyorum Ben de yiyip içip hani tabiri caizse tabağıma pisleyen insanlardan artık nefret ediyorum desem yeridir O yüzden arkadaş edilmiyorum arkadaş çevresi kazanmaya çalışmıyorum benim arkadaşlarım Çocuklarım ve Eşim Çünkü benim yaşantım benim söylediklerim benim hayatım insanları yoruyor Çok göze batıyor yaşantım benim arkamda dağ gibi bir aile var ve eşim var o yüzden onların eşleri öyle değil eşleri bir hata yaptığı zaman onları eziliyor bağırıp çağırıyor ya benimkisi onu yapmadığı için haliyle beni kıskanıyorlar kıskanmaları da normal O yüzden dediğin gibi çok tehlikeliler benden uzak Allah'a yakın olsunlar
tarafından
Kız sen baya dolmuşsun ama hep bundan oluyor biliyo musun iyi niyetten kaybediyoruz hep. O yüzden biraz mesafe her zaman iyidir az insan çok huzur diye boşuna dememişler. Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin cnm kurtuldum yaa şükür rahtladim yaa resmen  şu 2 aydir
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Demek ki  kuyu kazma sezonu açılmış ki yanaşıyor 
tarafından
Aynn o buru slm vermiyordur ona şimdi arkdssiz kaldı bna yanasiyo ama avcunu yalar
0 oy
(844 puan) tarafından
Boşver hiç görüşme kafanı ağrıtma 
tarafından
Aynen öyle Çünkü ikisi birlik olup benim huyumu kaldı benim yaptığım iyilikleri gözardı etti ve hamileyken beni üzdüler şimdi ne oldu zaman geçmeden Rabbim adaletini gösterdi Şimdi diğeri diğerini istemiyor diğeri de bana dönmeye çalışıyor ama ne yazık ki benim kapımı kapalı evde yokum
(844 puan) tarafından
Ona küsüp sana gelior ise menfaatçi zaten her bakımdan görüşecek tarzda bi insan değillermis
tarafından
Aynen öyle şimdi WhatsApp'ta arkamı döndüm arkadaş değil bilmem ne Böyle paylaşımlar yapıyor görüyorum seviniyorum mutlu oluyorum belli darbe yedi çok belli daha çok yerler birbirlerinden onlar darbe iki şeytan bir olmuş benim arkamdan kuyu kazacak albuyur işte Allah nasıl sizi Size bırakmıyor
(844 puan) tarafından
Herkes hakettiğini yaşar işte
tarafından
Aynen öyle İnanır mısın Ben kimse beddua etmiyorum Sadece Allah'a havale ediyorum Rabbimin adaleti Rabbimin sopası kulunun sobasına benzemiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 704 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
31 Mart 2021 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 222 göst.