0 oy
1,389 göst.
Diğer kategorisinde (4,691 puan) tarafından
Ya artık sıkıldım bulaşıktı süpür silmekti beni biraz motive edin lütfen hiç iş yapmak gelmiyor içimden çamaşır hiç bitmiyor ütü bitmiyor Bulaşık tan nefret ettim 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,663 puan) tarafından
Güzel evim olsa çalışmakda güzel gelicek (
(4,691 puan) tarafından
Vallahi öyle güzel bir evim eşyam olsa çok güzel temizler miss gibi otururum
(1,663 puan) tarafından
Aynen ya eski ve kötü inşa edilmiş bir evd3 temizlik yapsam bile zaten pek belli olmuyor
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Aynı ben ama bu benim genelimde vardı hep öyleydim :)
(4,691 puan) tarafından
Ya önceden severdim şimdi hiç içimden gelmiyor bunaldım
0 oy
tarafından
Kadinlarin yuzde 80i zaten istemez is yapmayi ama baskasinin bize yaptigi temizligi severler biz kadinlar acayip yaratiklariz :)
(4,691 puan) tarafından
Hiç temizlik için birini almadım eve ya böyle biri gelse kaldırsa evi ocağı bir temizlese ne güzel olur
tarafından
Bende cagirmadim valla bi annem temizleyebilir evimi baska kimseye izin vermem ben zaten
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Amannn yapma nolcak :)))) 
(4,691 puan) tarafından
Ya çocuğum var aşçıyım birde çocuğuma yapıp yediriyorum kendimize yemek yapmak içimden gelmiyor
0 oy
(14,063 puan) tarafından

Bütün kadınlar nefret ediyor ama yapmak zorunda oldukları için de yapıyorlar bu hayatta bitmeyen tek iş ev işidir:D

(4,691 puan) tarafından
Eşim diyor ki el işi olsa yapardın bunu iş olarak gör diyo yok yapamıyorum
0 oy
tarafından
Bende çok istiyorum evi baştan sona silip süpüresim var ama bebeğim durmuyor eski temiz düzenli evimi istiyorum ama olmuyor 
(4,691 puan) tarafından
Çok yorucu ev işleri artık bunaldım
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Al benden de o kadar valla sürünüyorum resmen yapmasam da olmuyo hele oglumun çadırı hic gitmiyo ütü olayı sonra yaz geldi bizim cmasrlarda gitmiyo süpür sil gene yapılmamış gibi hergun ne yapsam diye düşünmek  bu aralar bende o mordayım sanırım havalardan olsa gerek kendimi ormana atasım var şöyle çadır nurcan kafa dinlycen herşeyden uzak
(4,691 puan) tarafından
Benimde kendimi bir tatilde güzel bir otele ışınlayasım var :D
(1,741 puan) tarafından
Zaten şu pandemi hepten bunalttı bununla yaşamaya alıştık ama iyiden iyiye de bunaldık sonumuz hayır olsun
(4,691 puan) tarafından
Eşim evdeyken hiç yapamıyorum eşim işe gidiyor iyice dağılan evi toplamaya üşeniyorum
(1,741 puan) tarafından
Ayniyiz valla umarim atlatiriz bu durumu bi an once:)
0 oy
tarafından

Bende yapamıyorum kızım izin vermiyo motiveye olmak için Instagram da temizlik sayfaları izliyorum :D

(4,691 puan) tarafından
Ben o yolda denedim izliyorum saat geçiyor ev işleri duruyor yemeğe başlıyorum
0 oy
(876 puan) tarafından
Normal ki yapmak istememen. Zaten ev hanımlarının (bende içinde) yaptıkları tek iş evi temizleyip yemek yapmak. E hergün aynı işi yapınca illa bıkıyoz. 2 güne bir yap sende. 
(4,691 puan) tarafından
Kalktım süpürdüm yerleri camları silcem yemek yapmıycam bugün
0 oy
tarafından
Hep hep yapmaktandır , ben de bugün evi süpürdüm, sildim. 
(4,691 puan) tarafından
Bende kalkıp yaptım
tarafından
Ben ev işi değilde yemek yapmaktan tüm günüm mutfakta geçmesinden sıkılıyorum.
0 oy
(601 puan) tarafından
bende hic sevmem yapmayi bekarliktan beri 10 yildir evliyim hala bile iş aşkı yok icimde mecburiyetten yapiyorum yani
(4,691 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Sürekli aynı döngü insanı bunaltiyor evet ama halimize şükredelim beterin beteri vardır .sabah erken kalkınca işler baya yoluna giriyor . Makinaya doldur bulaşıkları asla yıkama elinde bide şu yeni çıkan bezler miclo silver vs bezlerden al süper gerçekten işler yatıya indi sil gec
(4,691 puan) tarafından
Bulaşık makinem yok o yüzden bıktım bulaşıktan eşimde bu evden taşınıcaz diyo o yüzden almıyoruz mikro fiber bez neymiş nereden alınıyor bu
(2,329 puan) tarafından
Mikro fiber değil bezim markası miclo    araştır netten ıslatıp sıliyorsun sadece 3tane var içinde camlar mutfak ve banyo için farklı renkte  kendi kendine kuruyor ve asla izbbirakmiyor
(4,691 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mrvnuraldan (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 338 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,833 puan) tarafından soruldu