0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızım 14 aylık ve içtiği su bardağını yere çarpıyor eline ne gelirse her yere atıyor.evde ne varsa delik deşik ediyor.

12 Cevaplar

0 oy
(256 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oglum 14aylik. Kendimi kontrol  edemiyordum bazen ve sinirleniyordum surekli agresiftim. Baktim oglumda oyle olmus aman allahim başımdan kaynar sular döküldü. Bir aydir cok daha iyiyim kendime cok daha dikkat ediyorum oglumda iyi.
-Reklam-
+2 oy
(3,445 puan) tarafından
Yani ben hep diyorum çocukta psikolojik veya fiziksel bir rahatsızlık yok ise,

Yetiştiği ailenin kopyasidir.

Yani evde birinden görmüştür o hareketi,
0 oy
(2,349 puan) tarafından
Tepki gösteriyormusun
(16 puan) tarafından
Evet kızıyorum bazen bağırıyorum artik
0 oy
tarafından
Neden krndin oldugunu dusunuyorsun ki yani genetik olarakmi 
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Sebebini direk söylemek zor bence bunun sebebini en iyi gözlemleyen kişi sensindir. Konuşamadığı için olabilir canı yandığı için olabilir yada evde ki negatif tutumlar olabilir
0 oy
(14,358 puan) tarafından
Bence sinirden değil çıkan sesten hoşlanıyorlar 

Benjm kızım da 14 aylik çoğu şeyi atıyor oyun yapıyor ses çıktığı için 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Yapma dersen inat eder anlat bu düşerse kırılır elin acır falan güzelce anlat canım 
(16 puan) tarafından
Konuşmayı çok denedim olmuyor eşim kızım annemi üzme op onu dediğinde dediğini harfiyen uyguluyor
(4,060 puan) tarafından
Esin konuşsun kuzum sen attı şeyi gördüm an ağlıyor gibi yap üzüldüğünü görünce blki yapmaz yeğenime biz oyle yaptık hep oyuzden o huyu hemn bıraktı
0 oy
tarafından
Benimki 19 aylık çok hırçın hep inatlaşıo ver deyince vermez dur deyince kaçar 18 aylık aşısı dan sonra huyları çok değişti ide azı diş çıktı hersey değişti
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Çocuklar bazı dönemler de böyle hırçın olabiliyorlar geçici olarak ama eğer geçmiyorsa bu durum çocuk ailenin yansımasıdır 
0 oy
(16 puan) tarafından
O an sınırlı olsam evet hata benim derim ama suyu iciriyorum illa kendi içmek istiyor izin veriyorum içince bı bakmışım bardak param parca
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Acaba sizi mi taklit ediyor 
0 oy
(3,836 puan) tarafından
senin gerginliğin doğduğu andan itibaren bebeğine yansıyor. mutsuzluğun üzüntün sevincin hepsini fark ediyorlar. illa kızıp bagirmana gerek yok halinden anlıyorlar. sen elinden geldiğince iyi olmayı dene herkesin hayatında başka zorluk oluyor. seninde sıkıntıların vardır olabilir ama elinden geldiğince kızma sesini yükseltme daha sakin kalmayı dene. kizacaksan başka odaya geç bi süre sakinleş. ki çoğu zaman bilerek yapıyorlar bence o eşyaları atmayı görmezden oyuna çevir belki oyle oyle unutur 
(16 puan) tarafından
Evet bazen başkasına kızıyorum hincimi çocuktan alıyorum birde üstüne hamileyim doğuma üç hafta kaldı inanır mısın su jalde bile kucaktan inmiyor. Dişlerimiz mi çıkıyor anlamadım atesleniyor. İnanır misin oturup yemek yemek yerine o tabaktan o tabağa aktarıyor döküyor. Doğru düzgün yemek yemiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 162 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde İki çocuklu anne (2,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
1 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
11 Eylül 2023 Aile kategorisinde Pasaninannesi44 (498 puan) tarafından soruldu

404,944 soru

12,130,675 cevap

36,500 kullanıcı

...