Sadece yemek takımı al cnm kahvalti takımı çok çok çok gereksiz. Yemek takımının tatlı yapraklarını servis tabaklarını. Kahvaltı da kullana bilirsin. Ben misafir varsa kullaniyorum. Yoksa onlara bile gerek olmuyor
bak canım porland in ki bu
Ayrıca da bu yemek takımı no aldım tavsiye ederim Kütahya nin avantajı ne ben yemek takımlarında fincan takımı filan sevmiyorum kullanmıyorum bunda yok onu sevdim
Canim ben kahvaltı takımını günlük hayatımda da severek kullanıyorum 4 sene önce almıştım..yemek takimim da cok güzel desenleri belli olsun diye 3krani karartıp öyle çektim dantel baskılı gibi cok şeker duruyo tavsiye ederim yani
Beyaz olan çeyiz ile aldığım sevmiyorjm çok kullanmıyorumda hele o fincanlarla çay içmeyi sevmem şu yapraklı olanlar bimde indirimdeydi tanesini 3 liraya almıştım 6 tane kalmıştı diğer renkli olanıda trendyolda 50 liraya aldım 6 tane onlara uygun sade küçük zeytin peynir koymalık şeylerimde var bide 2 kişilik bambu setim var kendim oarça oarça aldım onları çıkarmaya üşendim kahvaltı seti yerine böyle tabaklar al
1,441,269 soru
23,690,951 cevap
310,947 kullanıcı