0 oy
371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,851 puan) tarafından
Oğlum 17 aylık ve şuan 6 aylık gebeyim hesaba göre Ağustos ayında doğum yapacağım aralarında bir buçuk yaş olacak beni hangi zorluklar bekliyor çok zorlanır miyim ikisine bakmakta benim gibi olupta çocukları büyümüş olanlar acık akıl verin bana doğum yaptıktan sonrayi düşünüyorum sürekli acaba ne yapcam ben başa cikabilirmiyim faln diye 

7 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Doğan kadar 2 yaşına yakın olur korkma cnm ilk başlarda zorlanirsin ama alışırsın beraber büyürler
(6,676 puan) tarafından
Akışına bırak cnm hangi biri zaptoluyor ki
(4,851 puan) tarafından
Doğru diyorsun emzirirken gelip vurmazsa kardeşine iyi bize bile vuruyor
(6,676 puan) tarafından
Engel olucaksiniz ccnm bebekle tek bırakmayın sen emzirirken eşin oyalasin yada sevdiği birşeyler ver eline bir iki alışır kucağında görmeye
(4,851 puan) tarafından
Vallahi annem geçen gün büyük olanı ben alırım yanıma ben bakarım dedi ama.nereye kadar.bakacak bı şekilde alışmaları lazım birbirlerine şimdiden bize.vuruyor yapma hayır falan diye güzel güzel konusuyoruz ama hak getire sırıtarak vurmaya devam ediyor eşimin pek yardımcı olacağını sanmıyorum
(6,676 puan) tarafından
Zor olur ama olur yani takma kafaya :)
-Reklam-
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Brnimde çocukkarımın arasında 25 ay car çok iyi ankaşıyolardı bebekken hiç kıskanma olmadı birbirlerine sarıkarak uyurkardı 
(4,851 puan) tarafından
Oğlum o kadar hareketli ki birde azıcık uzansam hemen yanıma gelip yaramazlık yapar birazda hırçın vurması var doğacak olana da vurur eder diye korkuyorum tabi doğana kadar büyüğü birazdaha akillanir demi ya
(10,884 puan) tarafından
Brnim ilk oğlu aşırı ağlayan bi bebekti kriz geçirirdi biz her ağladığında hastanelere giderdik bi dr dediki bu 5vebek kendini anne karnında sanıyo dünyaya daha alışamadı 1 yaşına girsin anca alışır gerçektende yaşına girdi ve ağlaması kesildi bu seferde hiperaktivite oldu evde bişey kayboldumu Ömercik şu nerde derdik gider kuytu köşelerde alır gelirdi evim ayrıldı bi gün kaynanam aradı dedi Semra bizim fırın tepsisi kaybolmuş bulamıyoruz 1 hafta sonra kaynanana gittim kaynanam oğluma sordu oğlum gitti aldı geldi o derece yaramazdı 2.oğlum doğduğunda ilk başlar kıskanır gibi oldu  ben hiç bebeğimin adını söylemedim hep Ömer'in kardeşi çok tatlı Ömer'in kardeşi kaka yapmış Ömer'in kardeşi banyo yapsın hep öyle öyle önerimde kardeşine çok güzel abilik etti
İnşaallah seninde bebeğin kıskanmaz
(4,851 puan) tarafından
İnşallah yaaa bı şekilde bende başa çıkmayi öğrenicem senin taktiği uygularim artık :)
(10,884 puan) tarafından
Fayda görürsün inşaallah bide şunu söyleyim küçüğü şimdi bişey anlamaz sen karnını doyur banyosunu yaptır uyut buyüğüyle elinden geldiğince ilgilen kıskanırsa bi ömür başın ağrır
(4,851 puan) tarafından
Ablamın iki oğlu var biri 4 yaşında digeride benim oglandan 17 gün küçük benim oğlan erken yürüdü ablamın oğlu bir ay oldu yürümeye başlayalı sürekli vuruyo elindekini alıyor du aglatiyordu yurumuyordu o zamanlar ablamın oğlan ne zaman yürüdü benim oglanda ona vurmayı bıraktı sebebi nedir bilmem eğer kendi kardesinede yuruyene kadar aynısını yaparsa yandım ben
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.  Zorluğu vardır illa ki. Eşinin desteği önemli 
(4,851 puan) tarafından
Amin inşallah . Eşim pek destek çıkacağını sanmıyorum şuan karnım büyüdüğü için zorlanıyorum ama yine pek bı desteği yok doguncada olmaz heralde
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bnm kizlarimin arasinda tam iki yas iki hafta vardi hiic zorlanmadim cok uslulardi yemegi beraber yerlerdii beraber uyurlardii ablasi kucuk oldugu icin kiskanclik ne bilmedi hic zarar vermedi simdi biri 9 biri 7 yasinda kucukkendee simdide hic bir arakadasa ihtiyaclari yokk  kendi kendileri yettiler hep. Ins sennkilerde oyle olur. Cinsiyeti ne aynii cinsiyette olmalarida cok farketti tabi
(4,851 puan) tarafından
Annem geçen diyor alırım ben büyüğünü yanıma diye ama bı şekilde alışmaları lazım e eşimde pek yardımcı olacağını sanmıyorum ooofff akışına bırakayım en iyisi ,;)
(4,151 puan) tarafından
Kuzum annenn alirsaa daha cok kinlesir evden uzaklasmak iyi gelmezz ogluna daha cok hircin olur bnm gorumcem zamnnda yapmis kaynnasina vermia kizini kiz suan 18 yasinda hala der icimde o die annesine kardeslerine dusman gibiydi dune kadar
(4,851 puan) tarafından
Oooo o zaman annem benle kalsın daha iyi ay inşallah öyle birşey yaşamam yaaa
(4,151 puan) tarafından
Evet yannda durmasi daha iyii. Ins korktugun gibi olmaz herseyy guzl olur.
(4,851 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(80 puan) tarafından
Aynı durumdayız 27 haftalık hamileyim oğlum 2 yaşını dolduracak 15 20 gün sonra kardeşi dünyaya gelicek Allah izin verirse bakalım nasıl başa cikacaz buna zor bakıyorum çok yaramaz :D
(4,851 puan) tarafından
Ay benim oglanda çok yaramaz doğacak olanda erkek abisine baka baka buda yaramaz olmazsa iyi
(80 puan) tarafından
Allah verir kolayini canım sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
0 oy
(458 puan) tarafından
Maşallah canım senin oğlan büyümüş de benim ikinci kızım olduğunda büyük bebişim daha 11 aylıktı tabi ki zorluklar olacak ama bence güzel zorluklar ya zamanla düzene giriyo alışıyon tempolu hayata 
(4,851 puan) tarafından
İkisiyle dışarı çıkabildin mi
(458 puan) tarafından
Eşim veya başka biri yanımda varsa tabi ki çıktım ama emin ol herşey çok güzel olacaktır ben iki çocukla Beraber şuan eşimin köyü deyim yazlık işçiler gelecek günlük 15 20 kişi kaynanam belki arada bi küçük kıza bakar ve ben onların hepsine sabah ve öğlen sofrası hazırlıcam bu yüzden Allah kolaylık veriyo ynai
0 oy
(285 puan) tarafından
Kuzum benim oğlumda 31 aylık şuan 23 haftalık hamileyim ozmana kadar tuvaleti falan ogretirim diye düşünmüştüm ama öğretmedim bide taşınma olacak diye çok üstüne gitmiyorum 
(4,851 puan) tarafından
Allah kolaylık versin eşimde memlekete taşınmak istiyor ne yapicam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 546 göst.
0 oy
3 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 580 göst.