0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Kizlar zayıf olduğum için üzerinde kıyafetler güzel olmuyor boyum olduğu için pantolon giymiyorum  onun dışında kıyafetler üzerinde güzel olsun diye nasıl giyinmeliyim 

14 Cevaplar

0 oy
(6,680 puan) tarafından
Valla bilemedim ki çok mu zayifsin
(523 puan) tarafından
165 boyunda 50 kıloyum
(6,680 puan) tarafından
O zmn dar giyinmemeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bol salaş modeller tercih et canım etek pantolon bı tunikler falan hem zayıflığını belli etmez hem bol rahat edersin 
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Bol salaş pantolon üzerinedir yine salaş şeyler giyin tesettürlü kadınlarda güzel oluyor 
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım bol giyiyorum normalde olması gereken de o olduğu için. Hayır güzel oluyor yani
(523 puan) tarafından
Bol giyince şapşal gibi oluyorum dar zaten giymiyorum ortasını buluyorum valla
(8,084 puan) tarafından
Bol ve omzu düşük kıyafetler tercih ediyorum ya da uzun gömlek elbiselerden giyiyorum canım. Şu zamana kadar hiç öyle hissetmedim ve herkes de kilomdan dolayı iyi giyindiğimi söylerler. Tam olarak kaç kilosun? Boyun kaç? Ben 155 boy 45 kilo
(523 puan) tarafından
165 boy 50 kilo canım
(8,084 puan) tarafından
Anladım. Salaş görünümlü giyersen hoş duruyor tecrübe ile sabit
0 oy
(78 puan) tarafından
Bol kesim tunikler veya artık son zamanlarda çok moda olan takımlardan giyebilirsin. Veyahut yine dar olmayan bol kesim elbiseler çok var onlara da bakabilirsin
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Valla bende öyleyim dar giysem olmuyo bol giysem çok kilolu gözükuyorum
(523 puan) tarafından
Zayıf olsan bir dert kilolu olsan bir dert
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Kapalılar için çok güzel elbiseler var günlük kullanımda uygun şekilde 
(523 puan) tarafından
Elbiselrim var ama üzerime yakışmıyor bi iki tanesi haric
0 oy
(6 puan) tarafından
Canısı bende 1.68 53 kiloyum. Bence giydiğin yakışır. Sen etrafındakileri dert etme. 
(523 puan) tarafından
Böyle belden kemerli olan şeyler aşağı doğru salaş gelen elbiseler pileli etekler yakışıyor ama kalem etek giyemiyorum gömlekler pek yakışmıyor bilmiyorum valla
(6 puan) tarafından
Canısı sen kendini aynada güzel hissettiğin sürece inan bana herşey yakışır zayıf insana. Sen kendini sev gerisi kolay zaten :)
0 oy
tarafından
Bol pacali pantolonlar yakışır diye düşünüyor geniş gömlek tuniklerle yakışır bence denemelisin 
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Canım kapalıysan dısarıda çokda güzel olmana gerek yok temiz ve düzenli ol yeter. 
(523 puan) tarafından
Dışarı derken kayinvalideme gorumceme falan gittiğimde
tarafından
Anladım. Peki canım
0 oy
tarafından
Elbise çok güzel.olur 
(523 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim kuzum bende kapaloyim ve elbise çok seviyorum basenlerim.var ama.belim.imce mesela.elbise hem boyu uzun gösterir hem basenleri kapatir  hem çok münasip hoş gösterir
0 oy
tarafından
165 50 kilo cok normal kapalilar zayif olubca daha avantajli bana gore oram buram belli olucak derdin daha az bence ne giysen olur
(523 puan) tarafından
Evet ama kalça yok vücut dümdüz elbise giysem içinde tahta gibi duruyorum 24 yaşındayım girenler 17 18 sanıyor
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Daha güzel hafif bol pantolonlar var elbiseler kemerle çok güzel olur Bizim de kilo var güzel durmuyo 70 kiloyum 1 65 benim boyumda keşle ben 50 olsam:))
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Yorumda olculerini gördüm canım bende senden az bı uzunum zayıfım uzun gömlek ya da tunik alta dar olmayan pantolonlardan giyiyorum boru ya da İspanyol ve ya elbise çok giyerim çok yakışıyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
22 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 542 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 291 göst.
29 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayperisi (3 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,500 cevap

37,733 kullanıcı

Kategoriler

...