0 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (425 puan) tarafından
Dogum yapali 9 gun oluyo sabahlari cok mutluyum gecleri bile uykusuz kaldigim halde ama aksamlari biseyler oluyo ev basiyo surekli agliyorum ortada bisey yokken olmek istiyorum resmen  surekli dia okuyoruz evde babam geldi suya okudu ictim eve okudu bana bebege ama gecmiyo varmi aranizda bemim gibi olan

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz mi canm lohusayken oyleydim ama sukur gecti gitti
(425 puan) tarafından
Sabah gece biseyim yok ama sadece aksamlari 5 8 arasi
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Canım beni de sanki biri sarsıyormuş gibi bir anda hoplardım icim kalkardı resmen 

Olur normal geçiyor felak nas oku 
(425 puan) tarafından
Okuyorum canim surekli ama gecmio
(940 puan) tarafından
Geçer kuzu gecer:)))₺
(940 puan) tarafından
Bol bol emzir bebeğini kucakla kendine de bebeğine de oku güzel kardeşim bebeğin sana yeter
0 oy
tarafından
Lohusalık işte canım benim akşamları evde rukye aç yalnız kalmamaya çalış kendini oyala başka şeylerle aklına kötü şeyler getirme 
(425 puan) tarafından
Nasil gecer ne zaman gecer allah dusmanima vermesin cok kotuyum
tarafından
Zamanla geçecek sen çocuğuna odaklan üzülme ayetel kürsi dinle kuran koy baş ucuna her duş aldığında gusül al tutmaz biliyorum ama en azından içine ferahlık verir inşallah
0 oy
(1,664 puan) tarafından

O akşam üstünleri hala hatırladıkca üzülüyorum...dediigin gibi gün içinde iyiyim sorun yok ama 5 gibi güneş batmaya yakın başlıyordu daralmalarim ağlama krizleri mutsuzluk... umutsuzluk sanki artık hep.mutsuz hiç biseye yetemeyen ,hiç bişey yapamayan biri olacakmışım artık eskisi gibi mutlu olmayacakmışım gibi gelirdi...aglamaya da çekinirdim sıkardım kendimi  ,eşim annem görüpte lahusa depresyonunda sanmasınlar ne ağlıyorsun deyip durmasınlar diye...

sonra çevremden normal olduğunu öğrendim o mutsuzluk yetememek yapamamak vs. Ağlamak bi rahatlama geldi depresyonda değilim demek ki diye.cunku ondan çok korkuyordum :)) sonra geçti yavaş yavaş azaldı evet hiç bir şey enerjisi gibi olmuyor ** yeni bir rutin oluşuyor, nasıl evelndiktensobra yeni hayata alışıyorum bebekli hayata da alışıyorum ve geçiyor,şimdi 6 ay olduk gayet Iyiyiz ama o ilk zamanları düşününce keşke sıkmasaydım kendimi o hislerin mutsuzluğun normal olduğunu bilip yaşayıp geçireydim diyorum..
Sizin kide geçicek merak etmeyin alışacaksınız hele bebek büyüyüp te sizi sevdiğini göstermeye başlayınca sabır  geliyo biraz :))
(425 puan) tarafından
Icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim  ayni seyleri yasiyorum  sizinle ayni korkular ama bugun  daha iyiyim cok sukur
(1,664 puan) tarafından
Kotu olmanızda normal işte ben bilemedim.aglama o yetememe nebileyim artık sadece bebeğe göre yaşayacağım hayatım bitti hisseleri geldiğin de sıktım kendimi..halbu ki doğalmış ağlasam ,normal bu duygular geçicek deyip kendimi telkin etsem daha kolay atlatırdım...siz kolay atlatırsınız unutmayın geçiyor  her şey :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 310 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,947 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.