0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar gogus ucum cok yoktu bebegim de cok küçük dogdu tutamadi silikon uc kullandım. Simdi de 11 aylik alıştı bırakmıyor. Az once esim göğsünü açıp şakasına meme nerde falan dedi oglum güldü  gitmedi sonra benden silikon ucu istedi verdim oglum emmeye yeltendi güldük falan ama cocugumdaki algıyı fark ettim çok üzüldüm memenin annede oldugunu anlamamis o uçta oldugunu saniyor kendini eksik kotu hissediyorum:(

7 Cevaplar

+1 oy
(670 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doyuyor ya başka dert etme canım. Aç kalmasından iyidir.bben 3 ay verdim. Eksik hissetmedim asla
(2,265 puan) tarafından
Ben de oyle düşüne düşüne silikon ucu biraktiramadim. Bugun garip hissettim iste. Tabiki cok sukur iciyor süt en azindan
(670 puan) tarafından
Oenecereye kuşlar için pirinç bıraktığım gün kaynan bana geldi memleketten. Dedi meme ucun büyümüş. Emzirsene silikonsuz. Emzirdim Aldi.
(2,265 puan) tarafından
Ne guzel ya ben de ara ara zorlasam mi gec mi kaldim
(670 puan) tarafından
Dene alır belki. Ben de zorlandım başta. Hemen kavramadi oldu ama bazen tutamiyordu da. Önce elimde uyariyordum daha da kabariyordu, büyüyordu. Ağzına giriyordu öylece.
Senin yavrun daha büyük. Yediriyorsan tatlı birşey sür, okşa memeni, dikkatini çeksin meme ucunu sevdiğini göster ki o da istesin.
(2,265 puan) tarafından
Cok sagol canim iyi fikirler deneyecem Allah razi olsun
-Reklam-
+1 oy
(140 puan) tarafından
kötü hissedecegin bişey yok canm ne mutluki anne sütü alabilmiş bu açıdan bak en fazla emzirmeyi bırakana kadar kullanırsın ne olacakki zaten yarılamışsın :)
(2,265 puan) tarafından
Oyle tabi cok sukur emiyor vitaminini aliyor  sagol canim
0 oy
tarafından
biz o ucu sadece alışana kadar kullandık öyle yapsaydın sende keşke 
(2,265 puan) tarafından
Ara ara denedim canim midesini bulandirdi almadi. Garip geldi. Isin aslı ben de cok zorlamadim
tarafından
önemli olan emiyor olması düşünme böyle şeyler
0 oy
(479 puan) tarafından
Canım benşmde meme ucum yoktu bende kullandım silikon uc ama bebek anlamadan ben ara sıra memede veriyordum çylr böyle bıraktık ucu senin erekn den alıştırman lazımdı
(2,265 puan) tarafından
Ara ara denedim ama agzina koyunca midesini bulandiriyordu garip geliyordu ben de cok ugrasmadim malesef
(479 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah çok zor bir durum
(2,265 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(254 puan) tarafından
Hiç öyle düşünme önemli olan beslenmiş büyümüş maşallah. Hangi ucu kullandın canım önerdiğin marka iyi dediğin var mı benim de göğüs ucum yok muhtemelen kullanacağım ben de deneyimini paylaşırsan sevinirim 
(2,265 puan) tarafından
Oyle tabi cok şükür yine canım.  Wee aldım hep gayet memnunun canım  sık sık yıkayıp arada kaynatıyorum ayda 1 ya da 2 ayda 1 degistiriyorum. Sana onerim gogus ucun çıktıktan sonra oyle ya da boyle birakmaya çalış buyudukce zor oluyir
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Allah baska dert vermesin canım bardağa dolu taraftan bak derim
(2,265 puan) tarafından
Haklısın tabi buna da şükür ama ne bileyim annelik soz konusu olunca her sey tam olsun istiyor insan
0 oy
tarafından
Keşke göğüs üçün çıkınca silikon ucu biraktirsaydin. Benimde uçlar yoktu 1 aydan fazla kullandık sonra zorda olsa meme ucuna alıştırdım 2. Aya kadar iyice cıktı uçlar 
(2,265 puan) tarafından
Ah keske keske. Deniyordum almiyordu bende ugrasmiyordum büyüyüp anlayinca nasilsa kendi emer sandim hic oyle olmadi ama
tarafından
Vallahi canım sütten kesmek kadar zor oldu çok ağlıyordu ama sonunda tuttu şükür. Olsun sonuçta emiyor cnm. Bazı çocuklar onuda tutamıyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
+2 oy
12 cevap 149 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 616 göst.

410,105 soru

12,331,003 cevap