0 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Annem le aramda iki saatlik yol var 3 ay önce gittim 1 gece kaldım sadece ondada annemi doya doya göremedim annem çalışıyor 13.00 da geliyo işten saat 1 den ertesi gün sabah 9 a kadar gördüm eşim tel başıma göndermiyor 4 gün falan kalıym diyorum 

Annemi çok özledim

56 Cevaplar

0 oy
(51,149 puan) tarafından
bugun gittim yakiniz biz. neden tek gondermiyo
(2,587 puan) tarafından
Otobüste emziremezsin bebeği diyo annemler özel arabayla alırız diyo ama gene göndermiyo bilmiyorum bi bilsem
(51,149 puan) tarafından
hadi otobus konusunda haklida diger konuya neden karsi cikiyoki
(2,587 puan) tarafından
Çözüm odaklı bi insan değil çünkü canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yarım saat var aramızda 3 gün önce sabah 10 da gittik 5 de kalktık, 2 yada 3 hafta kaldığım da oluyor yeri geliyor çok şükür 
(2,587 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(608 puan) tarafından
Pazartesi gidecegim inşallah 2 ay kalacagm Allahın izniyle 
(2,587 puan) tarafından
Maşşalah canım darısı bana inşallah
(608 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

Eşim işte olduğu günler haftanın 5 günü ordayım. Sabah 9 akşam 4 arası.  Hafta sonu çalışırsa yine ordayım

(2,587 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından

Salı günü gidiyorum 5 aylık hasret bitiyor :)gittigimde 1 aydan az kalmam

(2,587 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım darısı benım başıma inşallah
0 oy
(927 puan) tarafından
Annemler yakın 10dklik mesafe var aramızda bazen 1 2 gün kalmaya gidiyorum sık sık gidip geliyorum 
(2,587 puan) tarafından
Maşallah canım keşke ben de yakın olabilsem
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Iki yildir gitmyorum uzaklar bu yilda gidemcem galiba esim izin vermyor
(2,587 puan) tarafından
Sende bendensin desene canım eş konusunda kaç saatlik yol var cnm
0 oy
(4,676 puan) tarafından
İstediğin zaman giderim kimse karışamaz düğünüm oldu ertesi gün koşa koşa anneme gittim  :)) annem benim herşeyim en iyi arkadaşım aynı semtte oturuyoruz annemgilin yazlık köyde evleri var iki saatlik yol  baktım gelmiyorlar ben giderim iki gün bile olsa kalır dönerim zaten babam beni görmek istediği zaman kızım geliyinaliyim seni der kimsede karışamaz buna eşim nasıl ailesine gidiyorsa ki gider anne babası hakkı bende giderim 
(2,587 puan) tarafından
Kendi annesi babası yakın 2 dk uzaklıkta araba ile haftada 3 kez görür en az ben 3 aydır görmüyorum görsem bile 1 gece duruyorum
(4,676 puan) tarafından
Anneannem hastayken annemi babaannem hiç gondermemis annesine annemin içinde hala bu pişmanlıktır keşke eskiye dönsem de kimseyi dinlemezdim der ilerde bende pişmanlık yaşamak istemiyorum
0 oy
tarafından
1 sene oldu gitmedim 
(2,587 puan) tarafından
Mesafemi uzak canım
tarafından
Onlar ankarada ben bursadayim canım
0 oy
tarafından
Bende 2,5 ay önce gittim 3 hafta kaldım bu bir rekor benim için hamileliğimde çok rahatsızdım eşim götürüp bıraktı yanlız yapamam diye. Ama normalde tek gidip bende kalmıyorum canım beraber gidip 1 gün kalıyoruz 
(2,587 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(643 puan) tarafından
Ocak ayında gitmiştim 3 gün kaldım 
(2,587 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(165 puan) tarafından
Aynı şehirde oturuyoruz şükür 10 dk lık yol ona rağmen 2 haftaya bir gidiyorum sabah bırakır akşam alır eşim beni oda tek göndermiyor bir yere bu covid olmadan önce haftada bir giderdim salı günleri sadece izin veriyor haftada birdi 2 haftaya bir oldu hem onları hem kendimizi koruma amaçlı 
(2,587 puan) tarafından
Vürüs de normal canım ben 2 senedir evliyim vürüsün olmadığı zamanda oldu ama gene göndermiyo
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Gurbetlik zor  rabbim yardımcın olsun neden izin vermiyor  sana bı kaç günlüğüne olsun .en son bayramda gittim öğlen gittik ezana yakın kalktık aynı sehirdeyiz biz 
(2,587 puan) tarafından
Bizim 2 saat yol var aslında zorlanacagı bişey yok ben ütüsünü yapar koyarım yapmasam bile kayınvalidem2 dk mesafe de oda yapar yedirir yemeğini faln ama işte çözüm odaklı değil
(2,330 puan) tarafından
Evet kendinde bitiyor
0 oy
tarafından
Birbuçuk ay kaldım bugün eve geldim ama ayrılık çok zok kızlar
(2,587 puan) tarafından
Hemde nasıl zor canım bayramda bile gidip elini öpemedim
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Geçen yaz ağustosta 10 gün.ama gündüz hep fındığa gittiler. Akşam yorgun geliyorlardı.

1 saat anca goruyodjm
(2,587 puan) tarafından
O bile yeter kız ben bayramdada gidemedim o yüzden cok özledim
0 oy
(39 puan) tarafından
Arabayla 20 dakiak bile değil her gittiğimde kesin kalırım isim yoksa evde 2 3 gun
(2,587 puan) tarafından
Ben izin verse herşeyini hazırlar oyle gderim hem zaten kayınvalidem var yakın 2 dk onada gider ama işte çözüm odaklı bi insan değil
0 oy
(284 puan) tarafından
Bugün ordaydim canım eşim iş çıkışı gelip aldı bizi
(2,587 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Bayram da gittim annemle çok yakınız zaten 6 yıldır evliyim gece hiç kalmadım canm 
(2,587 puan) tarafından
Siz yakınmışşsınız canım yakın olsam bende kalmam 2 saat gidiş 2 saat geliş
(1,603 puan) tarafından
Evet kapı komşum anam uzak olmak çok zor
0 oy
(845 puan) tarafından
Aralıkta gittim 1 ay kaldım cenazeye diye gitmiştim şimdi cuma annem geliyor doğumuma 
(2,587 puan) tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsın canım inşallah
0 oy
(2,131 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
2019 da gttim .... ramazan bayramiydi 14 saat var aramizda  zaten sogum anneme karsii 
(2,587 puan) tarafından
Neden ki canım ne olursa olsun annenin yeri ayrıdır

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 211 göst.
0 oy
40 cevap 885 göst.
30 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❣️DenizAselnAnnesi❣️ (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 373 göst.

407,122 soru

12,219,231 cevap

36,812 kullanıcı

...