0 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çok sevdiğim bir ablam yüz yüze hiç gelmedik ama daha önce ona çok örgü işlediğim oldu hatrı var baya kapı süsü yapayım dedim model atti 5 tane istedi bende malzemeleri ucuz olur sandim ki hala ne kadar bilmiyorum tanesini 35 den yaparım dedim sizce çok mu zarar ederim süs bu kızlar 

image

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
35 tl icin kılımı kipirdatmam piyasadan haberin yok herhalde 35 e ne var simdi ki bu tarz incik boncuk isleri cok pahali 100-150 deseydin bari
tarafından
Haklısın canım haberim yok gerçekten:/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abla malzemelerini sen al ben el emeği 35 alırım de çok pahaliyms madem
tarafından
Abla şehir dışında ama canım ya:((
tarafından
Doğruyu söyleyin abla böyle böyle inan kurtarsa söylemedim ama durum böyle sana da mahcubum oda halden anlar heralde
tarafından
Inşallah canim ne güzel yazmışsın
0 oy
(564 puan) tarafından
Bedavadan biraz pahalı demişsin canım. Yazık günah emeğine. Zaten malzeme 35 ten fazla tutar. 
tarafından
Aynen öyle oluyo canım şimdi gördüm ne biliyim bi kere ağzımdan çıktı dönsen ayıp olmaz mi
0 oy
(3,061 puan) tarafından
3 ay önce 50 yaptırdım ucuz demişsiniz 
tarafından
Hemde ne ucuz:((
(3,061 puan) tarafından
Yapmayın vazgeçin hastayim.suan yapamam de yaptıracak olan kişi bence biraz zekilik yapmış sizden toplu alıp 75 karla satacaktir kesin
tarafından
Yok canım gelinleri kızları vae baya akrabaları geniş onlara hediye ediyor
0 oy
tarafından
Pitikcan naptın sen kız bu paraya malzemesini bile alamazsın belki tüh
tarafından
Haklısın valla canim ne biliym piyasadan haberim yoktu kabaca malzemelere internetten baktım bobinle satıyorlardı baya gider diye düşündüm şimdi vazgeçsem nasıl yapicam:((
tarafından
Yapacak bişey yok canım hesap yaptım bırak kar yapmayı zarar ediyorum de ya fiyatı yükseltsin dada iptal etsin başka çare yok
tarafından
Haklısın canım:((
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Çok ucuz kuzum 35 değil 150 200 arası olur 
tarafından
Haklısın valla cnm:((
0 oy
(5,333 puan) tarafından
35 e yaparsan 100 tane de ben yaptırırım :D şaka bı yana da baya ucuza demissin
tarafından
Valla ne desem haklısın canım şimdi yana yakıla nasıl açıklarim kadına derdindeyim
(5,333 puan) tarafından
Tek tek malzeme fiyatlarını göster abla bilmiyordum malzeme fiyatı bu şu kadarda emek alicam ama tek sana böyle yapicam bilmiyorfum bu kadar yüksek fiyatta olduğunu kusura bakma de
0 oy
tarafından
kiz 35 e sen iyimisinn pleksilerin tanesini zaten en ucuz 2 tl ye yapıyorlar  su cicekler 5tl yapraklari desen ayri bir fiyat  ip de en fazla 2 metre vardir metresini 7. 8 tlden adagi bulamazsn altina yapmak icin birde ne uyguluycaksn onun fiyati silikonu vs derken baya zararin olur
tarafından
Haklisin canım vazgeçtim inşallah kadın anlayış gösterir
tarafından
mecbur göstermek zorunda canim yine yaptıracaksa söyle malzemeleri alayim ona gore fiyay biceym diye
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Çok zarar edersin canım ya sadece 2 top kordon ip alamazsın 35 tl ye 
tarafından
Haklisin canım vazgeçtim kadına diycem inşallah
(1,278 puan) tarafından
Bencede yoksa cebimden vermek zorunda kalırsın
0 oy
tarafından

Malzeme de sendeyse zarardasn 

Geçmiş olsun

tarafından
Vazgectim yapmaktan bakalım kadın anlayış gösterir insallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 451 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,004 göst.
9 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 919 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,673 cevap

37,704 kullanıcı