0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından
Kaynanam kızımı almış seviyodu banada çok küçük keşke memeni emmseydi şimdi kilolu olurdu dedi bende emmedi işte yapicam bişey yok dedim kaynatamda ordan tiksinmiştşr senden ından emmemiştir dedi ben bir sinirlendim neden tiksinsin bi meme emmeyen benim çocuğummu zamanında sendende tiksinmişlerdir dedim sustu. O kadar sevimsiz o kadar kötü bi insandır ki köpeği bağla durmaz yanında öyle bir adam.

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hadi emme konusuna kaynana karışır anlarımda kaynataya ne. Kaç kere emzirdide konuşuyor acaba
(394 puan) tarafından
Karı bildiğin karı.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yav bu kaynatalara noluyo onu anlamadim kari muhabbetine daliyolar oylelerinin seyini kescen eline vercen simdi girbilirsin muhabbete diycen 
(394 puan) tarafından
Kendisi karıdan beter.
tarafından
Ekleme yaptim haksizssam haksissin diyin :)
0 oy
tarafından
Tövbe ya nasıl adam o
(394 puan) tarafından
Ölse bütün aile kurtulucak
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Ne kadar b.eyinsiz bı insan yaa bende sizden tiksiniyorum ama yapacak bişey yok deseydin ya
(394 puan) tarafından
Onun gibi bişey dedim zatwn
(1,863 puan) tarafından
İyi yapmışsın benim kızımda dört ay emdi sonra sütüm az diye emmedi şimdi tiksinmis mi anlamına geliyo ne cahil ne s.alak bı insan biz taşıyoruz 9 ay karnimizda acısını biz çekiyoruz kusura bakmasın da kimse oturduğu yerden laf söyleyemez öyle hiç üzülme kafana da takma çok biliyomuş kendi niye doğurmamis :D
(394 puan) tarafından
Ya adam öyle gaddar sevimsiz ki diyorum ya hayvani bağla durmaz yanında
(1,863 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(394 puan) tarafından
Amin sagolasın
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kaynananda hata kayinpederinin yanında meme muhabbeti mi yapılır
(394 puan) tarafından
Hepsi dangalak işte
0 oy
tarafından
Çok ayıp kocaman adam meme muhabbetine de giriyorsa hak etmis o lafi
(394 puan) tarafından
Daha neler söylicektşmde neyse
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Kaynatanin yanında emme muhabbetleri hiç hoş değil..  konuya onun dahil olması hiç hiç hoş değil..  zincirleme hoş olmaya durumlar
(394 puan) tarafından
Aynen zaten kaynanama da söyledim onun yanında bidaha söyleme anne böyle şeyler dedim
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Yav kaynatana ne oluyor gelinin memesinden sütünden.. tövbe yaa 
(394 puan) tarafından
Bende anlamıyorum
0 oy
(14,167 puan) tarafından
Oha bunlar nasıl konuşmalar nasıl ilişkiler benim kayinpederim surdan kalk şuraya otur demez bana gerçekten çok fazla şaşırıyorum
(394 puan) tarafından
Bizimkiler dangalak insanlar eşim duydu hepsine kızdı zatwn
(4,901 puan) tarafından
Aynen ya eskiler bir arada yemek yemeye utanırmıs, bunlar bı acayp
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Onun saygisizligi onun sevimsizligi onda kalsin sen karsindaki kopek bile olsa saygini ve kisilihini bozma derim ben insanlar gelip gecici cunku insanin biraktigi imzasi kişiligidir
(394 puan) tarafından
Valla bana öyle kelime ettiyse ben laf söylemeden duramam içim içimi yer kudururm
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ay erkek haliyle nasıl bu cümleyi söyleyebiliyor... Kayınvaliden ile senin o sohbetini bile duymazlıktan gelmeli şimdiki insanlar nasıl olmuş anlamiyorum iyi demişsin ama sende 
(394 puan) tarafından
Bende şasırdım zaten ama dayanamadım artık
(3,457 puan) tarafından
Yani canım senin göğsün hakkında konuşması gerçekten çok yanlış bu durumu eşine anlatmalisin
(394 puan) tarafından
Eşim duyduğu gibi onlara gitti zaten ne yaptı bilmem artık ama çok sinirli gitmişti
(3,457 puan) tarafından
İyi yapmış
0 oy
(478 puan) tarafından
Ne kayınvalideni ne de kayınpederini ilgilendirir bu durum. Seviyesizlik yapmışlar hiç alttan alma yoksa başka özel şeylere de burnunu sokarlar. Çok ayıp ya. Allah sana sabır versin.
(394 puan) tarafından
Amin amin doğum yaptığım hastanenin hemsileri bile allah yardımcın olsun dedi düşün yani
(478 puan) tarafından
Oo onlar her yerde belli etmiş kendini zaten.
(394 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(595 puan) tarafından
Deseydin al bide sen emzir belki sever tövbe estağfurullah ya. Şu meme mama muhabbetleri bayiyo bunların valla 
(394 puan) tarafından
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın
0 oy
(7,805 puan) tarafından
Kayınpeder ile meme muhabbeti yapmakta ne bileyim... Konuyu açan kaynana ayrı dangalak yorum yapan kocası ayrı ..  Allah sabır versin
(394 puan) tarafından
Amin ben çok biktim hepsinden
0 oy
tarafından
Karı kılıklı. 
(394 puan) tarafından
Karıdanda beter
0 oy
(968 puan) tarafından
Utanmiyor senle oyle muhabbete girmeye hc cevap bile vermeseydin bu seninle konusulacak bi konu degil deseydn hadsiz 
(394 puan) tarafından
Valla o an ağzına sinirden ne geldiyse söyledim
(968 puan) tarafından
Valla ben olsam kocama derim benimle boyle muhabbete giriyor diye ne demek emzirseydin falan cok cocuk dogurmus herhalde masallah herkeste ne kadar bilgili sinir oldum
(394 puan) tarafından
Valla eşime söyledipim gibi ısık hızıyla onlara gitti artık ne dedi bilmem
0 oy
tarafından
Ne demek tiksinmistir senden ya kendini ne sanıyor bu koskoca adam hiç mi utanmıyor dediği lafa bak
(394 puan) tarafından
Ne utanma ne çekinme ne merhamet hiç birşey yok adamda ölse hepimiz kurtulacaz
0 oy
(589 puan) tarafından
Aşkım memelerini açıp aşk olsun bunlardan tiksinirlir mi deseydin sende.. Hayır bu insanlara ne oluyo anlamadım. Ben emziriyorum anneyim sen mama veriyosun değil misin? Her çocuk meme emmek zorunda değil ben kendi isteğimle de emzirmeye bilirim bu benim kararım. Başkasına da çok afedersin b.ok yemek düşer
(394 puan) tarafından
Aynen ne güzel konuştun ya ama gelde anlat bunlara işte
(589 puan) tarafından
Ay valla bıktım bu insanların cahilliğinden
0 oy
tarafından
Terbiyesiz herif kaynananda normal değil meme lafını açıyor. Allah yardımcın olsun çekilecek insanlar değillermiş.
(394 puan) tarafından
Amin hiç kimse çekemez bunları valla.
0 oy
(136 puan) tarafından
Ya gerçekten **** oluyorum şunlara ya ne kadar ayarsız insanlar anneyi psikolojik baskıya maruz bırakıyorlar benimde 2 aylık bebeğim var herhangi birşey için ağlayınca açmı bu çocuk emiyomu anne seni aç mı bırakıyo ah anneye günah olmasa tarayacağım bir sürü adam var.. Sizene ya Annesi herşeyi düşünür hadlerini aştıkları zaman lafını çak büyük olsun bişey olmaz yetti beeee... 
(394 puan) tarafından
Aynen ya çocuk ağlasa kalk mama yap annen aç bıraktı seni hiç bişeyinden anlamıyo senin annem kuzum deli olucam deli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 420 göst.
0 oy
5 cevap 216 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu

412,152 soru