Kızlar geçende post açmıştım nst ye girdirirler mi, açıklığa bakarlar mı diye.. Bugün muayenem vardı gittim doktora. Benimde ara ara belime, kasığıma ağrı giriyordu. Akıntımında şekli değişmişti, mukusumsu kıvamdan su gibi kıvama geçmişti. Doktor ultrasondan baktı, su sızıntın olabilir dedi. 2 saat içindr diğer hastaneye gidip sızıntı testi yaptır dedi. Sonuç pozitif çıkarsa yatış yapılacaktı. Ordan perinatolojiye gittim uzman doktor baktı. O da suyun var ama ihmal edilmesin testi yaptır dedi. Diğer hastaneye gittim. Acilde doktorlar testti yaptı negatifti ama suyun çok az bebeğin ölür yatış yapmamız lazım dedi. Elim ayağım tutmaz oldu, gözyaşlarımı tutamadım. Açıklık var mı diye baktılar yoktu. Bnm doktorum diğer hastanede dedim, sadece test için geldim dedim. Kendi doktoruma geldim böyle dediler dedim. Evet suyun az dedi. Ama tetkiklerini takip ediyoruz dedi. 32 haftalık oldum bu zamana kadar dile getirmedi suyun azlığını. Bana da ilk gelsen suyun az diye yatış yapardım ama baştan beri takiptesin o yüzden yapmıyoruz yatışını dedi. Öyle çaresiz hissettimki, bebeğime bir şey olacak korkusu mahvetti beni. 2 lt su içiyordum 4 lt ye çıkarcam. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Rabbim herkesin evladına sağlıkla kavuştursun.