Bugun beni casiya birakicagini soyledi bende mesaj attim ne zaman gidicez diye baktim cevap vermiyor aksam oldu eve geldi bende biraz sinirliydim neden beni engelledimi yazmadi diye bana bilerek yazmadim evet falan yapti. Neyse kizima mama sandalyesinde yemek veriyodum agladi ben off kizim diyip ani haraketle cikardim megersem ayagi icerde kalmis mama sandalyesinde hemen cikarmaya calistim canini acitmisim aglamaya basladi o an esim bana kafama vurmaya basladi en son vurusunda kafam camin kenarlarindaki mermer varya oraya degdi yazarken bile gozlerim dolu o an agladim yapma nolur dedim. Arkamdan kizlari alip cikti o sinirle masada tabaklar vardi yere indirdim buyuk kizimi alip evden cikti annesigile gitmek iccin balkondan baktigi iki cicegi firlattim cunkuuu sinirimi alamiyorum artik herseyde vuruyor biktim artik polisi aricam diyorum aipem aklima geliyor uzuluyorum Allahim bana bi yol goster diyorum dayak yemek o kadar zoruma gidiyorki yemeinederim gucum yetmiyor kimseye biseyde diyemiyorum.asagidan erkekler demis 3.kattan cocek firlattilar diye gorumcemde bwni savunmus yalan atmis yani yengem evde degil demis .... dogrusu rezil olmaktan korktugum icicn bu eziyete katlaniyorum bana yaotiklari cok kotu kizlarimin onunde beni dovuyor yoruldum artik biktim .dovem aninda polisi cagirsam ne gibi seyle gelir polisler ne yapiyorlar bana akil verin nolur