Kaynımla eltim ayrılıyor eltime son 4 5 seneden beri bişeyler oldu kaynımı istemiyor sevmiyor nefret ediyor kaynımda öyle kötü biri değildir işin de gücünde efendi kötü alıskanlığı yoktur evine cocuklarına bakan bi insandır evine de düşkündür abi siz neden bu duruma geldiniz dedim para gözünü kör etti paralandığı için böyle oldu dedi kaynımda eltimi çok sever aşık karısına ama karısı o kadar sevimsiz sinsi anlatamam ben konuşmuyorum kendisiyle herneyse . Bugün kaynım eşimi aramış karınla seninle konusucam demiş eşimde işte ne konısucn abi demis sen gelde konusurız demiş eşimde beni aradı abim böyle böyle dedi haberin varmı dedi var banada söyledi dedim 5 yaşındaki çocuğunu biz bakacakmışız eltimde 3 yaşındaki kızını alıp istanbula gidicekmis kaynanamda bakarız ama ben ile gidersem başlarsam sen bakarsın dedi bende bunu eşimee telefonda söyledim sen kıza zor bakıyosun çocuğa nasıl bakıcan dedi valla gel abinle konuş ben bişey demem sem şöyle son sözünü amcasısn ben el kızıyım bişey derim kalpleri kırılır dedim çocukta yerinde duran bi çocuk değil eğer bakamazsak eltime verecekmis çocuğu kaynım napiyim sizce