Eşimle 8 yıl sevgili sürecinden sonra evlendik. Hep hayalimdi bebeğimiz olsun diye. Ama benim adet düzenim hiç yoktu 5 gün atıyordu çok az kanamam olurdu. Ben olmaz diye düşünürdüm hep. 2. Hayalimde eşime doğum gününde baba olucagini söylemekdi. Biz evlendik geçen sene. 2 ay sonra eşinin doğum günüydü. 1 hafta kala adetime erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı üzülmüştüm :( aslında hiç belirtim yoktu sadece istiyodum. Eşimin doğum günü geldi. Alışverişe gidicem hediye alcam yeni evlisin izin vermedi oda gelmek istedi :) neyse iş dönüşü nedense tekrar hamilelik testi almak geldi aklıma adetime daha vardı oysakii :) hemde 2 tane aldım oda evdeydi gittim testi bir yaptım çift çizgi çok sevindim aşıri. Ama guvenmedik çok sabah tekrar yaptım yine çift çizgi :) iş çıkışı hastaneye gittik kan tahlili verdik 44 çıktı hamileymişim. Eşim ağlamaya başladı öğrenince o kadar güzel bir duygulu evlat sahibi olmak Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah bebeğim 2 aylık oldu doğduğu hallerini özlemeye başladım. Allah'ım herkese bu duyguyu nasıl etsin inşallah sizinle bu güzel anımı paylaşmak istedim:))