+1 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 31 haftalık hamileyim bebeğim 1 kilo 63 Gr doktor bişey demedi ama sanki zayıf gbi sizinkiler kaç kiloydu ki :( acilde bakıldığı için acaba söylemedi mi felan diye şey ediyorm maruz görün ilk anneligim ve şu aralar hiç kolay şeyler yasamiyorm

10 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından
Hatırlamıyorum ama bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi 
tarafından
Ayy ne bilim ya acilde bakıldı ya işte pinpirikli oldum iyice
-Reklam-
0 oy
(329 puan) tarafından
63 mü 630 mu demek istedin cnm eger 630sa normş ben bayramda 30 haftalık dogum ypt.m 1470gram dgdu ama tek 63 se biraz zayıf geldi bna
tarafından
Zayıf galiba kuzum 63 Gr randevu aldım gidecem ins
(329 puan) tarafından
Aynn cnm sen kontrollerini ihml etme,
0 oy
tarafından

Ben hep referans degerleri ile karsilastiriyordum hep ayni cikiyordu hemen hemen seninki az gercekten iyi bi doktora gitmelisin birde opr dr banu ciftcinin uygulamasi var indir telefonuna orda hafta hafta boy kilo vs bilgiler veriyor ora ile karsilastir 

image

tarafından
Çok teşekkür ederim :(
0 oy
(454 puan) tarafından
Bazı şeyler genetik oluyor canım ya sende zayıf minyon biriysen veya eşin bebeğin de iri olmasını bekleme geçen hastanede yatıyorum annesi minnacık bebekte iki kilo doğmuş fındık gibi maşallah babası bir geldi oda ufacık boyu falan  ama sağlığı herşeyi çok iyiydi önemli olanda o zaten
tarafından
Tam tersi çok iriyim :(
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bebisin kilosu icin bol kasar ye canm doktorum onermistii bn hep erken dogum yapiyorum tehlikemde ildugu belli oluyodu hamileyken doktorum kilo aldirmaya calis kasar kuruyemis ye falan demistii . Biri 33 digeri 35. Haftalarada dogmustu
tarafından
Kuru yemiş ne alayım kuzum aynı en çok ne kilo aldirr
(4,152 puan) tarafından
Ceviz badem en cok bn bnu yedim canm. Bide kaşar peyniri. Ekmek hic yemek sakin. Aekmekle anca sen kilo alirsin
0 oy
tarafından
Son iki ay kilo alıyor zaten bebek sıkma canını ayrıca kilosu da iyi neden böyle bir şeye kapıldın ki? 
tarafından
Bilmem kaç gündür hastaneyle ugrasiyorm ya korkuyorm herseyden
tarafından
Böyle şeylere takilmamaya çalış kendi ruh sagligin ve bebeğin de sağlığı açısından
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Kız takma stres yapma kendine kilo yapcak şeyler yee muz kaşar ekmege çikolata sur ye:D ne bilim dolu şey var sağlıklı olsunda canım önemli olan bu ben kendiminkinide inan hatirlamiyorum
tarafından
Muzu hep yiyorm ama galiba az zayıf :(
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Benimki 34 haftalık 1.640 gr di

tarafından
Teşekkürler :(
0 oy
tarafından
Kuzum benim oğlum 32 haftalıkken 1890 du Dr zayıf demişti ama 3500 doğdu son haftalarda alıyor zaten kontrole gidince de hâlâ aynıysa Alim renkli doppler çeker. Kızım üç kontrolde aynı kilodaydi meğerse kordona kan akışında sorun olmuş beslenmemis ondan
tarafından
Ayyy şuan iyimi :(
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Benimki 27 haftada o kilodaydi ama her bebek farklı sağlıklı olsun yeter ki .. mesela ablam baya zayıf çocukları da zayıf doğuyor
tarafından
Ben kilo aldım hamilelikte çok :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 516 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu