0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Kızlar bugün eşimle sohbet ettik havadan sudan. Benim annem kız kardeşim evlenince tek kalacak. Eşim diyorki sen bana desen annem bizle yaşayacak, ben yaşasın derim diyor. Ben dedim aileyle yaşamak istemiyorum. Aynı şekilde hastalık harici uzun süre kimseyi istemiyorum dedim. O da benim annem gelse yatılı ben nasıl git derim diyor. 6 ay kalsa göndereceksin aynı evde olmaz dedim. O da nasıl git derim dedi. Ama kesinlikle aynı ev istemiyorum. Boşanma sebebi. Baştan söyledim. Siz kalırsınız o zaman ben annemin yanında dururum dedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

25 Cevaplar

+5 oy
(3,727 puan) tarafından
Her zaman başımın üstünde yeri vardır annemin istediği zaman gelip istediği kadar kalabilir benim evim onun evi 
tarafından
Ehe aradığım yorum artı atacak puanım yok apla az dayan 1 kaç aya artı ataırm
(3,727 puan) tarafından
Hahaha tamam canım sorun değil :)
tarafından
:)) galpp
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yanlış bir düşünce Allah sana muhtaç etse mecbur bakacaksın
tarafından
Hastalık harici demiş kadın zaten.
(192 puan) tarafından
Hastalık harıcı saglıgında aynı ev ıstemıyorum
Çok konusuyor
(192 puan) tarafından
Dinimizde gelının bakma zorunluluğu yok. Ama bana iyi oldugu sürece hastalıkta bakarım nolcak
tarafından
Misal misafir olarak gelir kalır 9,10 gün sağlıklı iken çünkü her ann yavrusunu torununu özler, ama hasta olsa bakılır kuzum gerekirse ömür boyu gelin kaynanaya bakma zorunluluğu yok ama Sevgi evine gönderemeyiz :D normal zamanda o kadar sık gelmesin kalmasın ama hastalık olsa Allah korusun ömür boyu bakılır vicdanen kuzum, Allah yinede canlarını sağ etsin
(192 puan) tarafından
Canım misafir gıbı gelsın. Ama evıme yerlesmesın. Ben bundan korkuyorum ıste
+1 oy
tarafından
Yani bence gelebilir annesi sonuçta Allah kimseye muhtaç etmesinde ben birini yanlız ve kimsesiz bırakamam hele o anneyse
tarafından
Sevmem ama gidecek yeri yoksa kapımı açarım kiz
(192 puan) tarafından
Yok kendı evı maası var tabıkı
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ayy benimki doğumda 4 ay kaldı 
(192 puan) tarafından
Cok fazla ya
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Henüz yaşamadığım bir şey için bu kadar keskin konuşmam ben herşey için geçerli 
0 oy
tarafından
Ev ev ustunde okmaz herseyin bur sınırı var ama bizde esimle konustuk bu konuyu evlenmeden esim ben istemem dedi ama benim annem bebege bakmak bize yardim etmek icin 3 ay kaldi evine zor gitti kadin esim birakmak istemedi. Cok alistik annem sagolsun herseyimize yardim etti o yuzden.
(192 puan) tarafından
Dogru dur evet ama bızım ızledıgımız tv programı bıle farklı. Bı de annesı dızı izlerken falan hep konusur. Hanı hep konusalım ıster. Benım kafa kaldırmıyor
tarafından
Ha yok keyfi gelip aylarca kalma olmaz. En fazla gelip 1 hafta kaldilar bizde oda bi zarari yoktur kaynanamin kimseye. Yani bencede zorunlu haller dışında herkes evinde olsun iyi olsun
0 oy
(7,628 puan) tarafından
Uzun bı misafir lik  olur  da zaten ben esimim annesi yada Benim annemi misafir olarak görmüyorum. Benim evim onların evi 
(192 puan) tarafından
Aynı evde rahat edebilecegımı dusunmuyorum bu yuzden
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Ben de rahat edemem hastalık harici kalmamalı 
(192 puan) tarafından
Eşimde ben nasıl gıt derım dıyor. E dedım ben gıderım o zaman napalım
(7,929 puan) tarafından
Biraz duyarlı insan hasta falan değilse çok kalmaz zaten
(192 puan) tarafından
Evet ama yapışkan oldukları ıcın emın olamıyorum
0 oy
(154 puan) tarafından
Aynı evde çok zor ama eğer eviniz mustakilse gelsin üst kata iki oda yaptırın orda kalsın sürekli yanında da olursunuz gözünüzün de önünde olur iyi olur 
(192 puan) tarafından
Canım kiracıyız.annesınin evı kocası bır oglu daha var. Hanı mısafır olarak dıyorum öyle 6 ay falan. Ben sürekli ılgılenemem
(154 puan) tarafından
Yok cankm daha neler 6ay ne işi var yanınızda hastalık olur mecburiyet olur neyse ama mecbur değilken keyfi gelip 6ay yanında kalması ne alaka? Ay bı arkadaşımın kayınvalidesi öyleydi oglu evlenene kadar kadın soba yakmayı üşendigi için oğluna gidip kalırmıştı evlenince daha 1haftalik evliler gelinini arayıp gelmek istediğini söyledi kız da kusura bakma valla evlenene kadar karismazdim ama artık evliyiz öyle 3 5 ay gelip kalamazsin dedi kadın ağzını açıp bişey diyemedi tabi oğlan da kızın haklı olduğunu bildiği için sesini çıkarmadı
(192 puan) tarafından
Canım işte benım eşim ben nasıl anneme gıt derım diyor. E bu durumda benom evden gıtmem gerekır
0 oy
(501 puan) tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ev ev üstüne çok zor 
(192 puan) tarafından
Ve kendı evı maası varken gelıp kalmamalı bu kadar süre. Eşim yufka yürekli kabul edıyor herseyı. Tabı tüm gün ben aynı evde kalcam. Büyük konusmuyorum da olmaz yanı
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Benimkide her zaman der yaşlanınca 1 odayı böler 2 oda yapar ikisini de alırım yanıma diye annelerimiz için o böyle ince düşünürken bende kalkıp ben istemem demedim hiç sonuçta benim annemi uzun süre misafir edebilecek birine ben senin anneni misafir edemem diyemem 
(192 puan) tarafından
Canım ben annemi bu eve getirsem kaynanam annemı bu evde ıstemez emın ol
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Anne yani basım üstüne boşanma sebebini Allah aşkına
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Ortada olmayan bir şey için tartışmaya gerek yok bence ama bende istemem 
0 oy
(619 puan) tarafından
Anneannem 42 yaşındayken eşi dedem vefat etmiş 7 çocuğu var. Ama kış gunleri 3 ay coxuklarinda 1 er hafta falan kalır. Kadin 90 ina geldi. Evime bi gitsem diye gün sayar. Bazi insanlar kendi rahati için evlatlarina yük oluyor malesef. Hastalik dışında oyle kimsede kalmak istemez. Yanlız yasamak kötü bisey değil ki. Allah kimseye muhtaç etmesin bende istemem. Hele bi de ayri evin olup o düzeni oluşturmak, sonra pat diye o düzenin bozulması gerçekten zor. 

Ben olsam bende kabul etmezdim.
(192 puan) tarafından
İşte eşim yufka yurekli.Ben nasıl git derım dıyor. Ama eşime dedım 1 ayı gecerse artık ben gıderım bu evden bak dedım.
(619 puan) tarafından
Yuvamı dagitmaz kaynanamla uslubunca konuşur baska biri varsa ona yollardim yafa kendi evine.
0 oy
(135,940 puan) tarafından
bende istemem bana gore bosanma sebebidir seni anliyorum
(192 puan) tarafından
Canım kendı evı dururken bu kadar süre olmaz. Ha gelırse o kadar süre anlayıs sız ınsandır
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Herzaman söylerim ve annemden de öyle gördüm saygı sevgi herşeyi çözer oğlu yerden bitmedi bı anası var benimde annem gelse onunda annesi gelse kalır git demem.bu boşanma sebebi olamaz bu ataya saygidir
(192 puan) tarafından
Ben gelmesin demıyorum. Gelsın gıtsın ama gerı. Aylarca kalmamalı. Muhtac degıl maası evı var
(9,235 puan) tarafından
Senin düşünceme saygım var ne diyeyim ... Ben kendim çağırıyorum gel kal diye gelmiyor
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Sana karşı iyiyse neden olmasin ha yok Her şeye karışacaksa kalmasin daha iyi huzurun kaçmasın 
(192 puan) tarafından
Ooo tabıkı karısır. Telefondan karısıyor şunu şöyle yap dıye
0 oy
(2,460 puan) tarafından
Benim kaynanam kayınpederim tam tamına 1 buçuk sene misafir oldular bana :)
0 oy
tarafından
Hastalık vs durumunda iki taraf da kalabilir ama keyfi kabul etmem
(192 puan) tarafından
İşte gelınce nasıl gıt diyeceksin ki
0 oy
(344 puan) tarafından
Benim kayinvalidem gibiyse 1 sene de kabul ederim:))
(192 puan) tarafından
Vala benım kafa kaldırmıyor. Eşim sohbet edecekse her aksam, ben ayrı odada takılcaksam gelsın. Tabı eşimde bıkar
(344 puan) tarafından
Valla kaynanami severim kalsa çocuğuma da evimede bakar bende o arada eşimle gezerim 6 ay tabi ben demeden o der hadi bı gezin falan diye :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 457 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu

412,663 soru

12,424,140 cevap

45,385 kullanıcı

Kategoriler

...