0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (190 puan) tarafından
Kızlar Kaynanam 13 günlük bebeğime bal vermiş olay kısaca şöyle kahvaltıya çağırdılar indim kahvaltı yaparken ver de biraz sevim dedi tmm dedim parmağını bala baturmış verirken gördüm ne yapıyorsun dedim bal verdim dedi bnde kızdım bişe olur mi

32 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ayy hemen doktora git hemen kuzenin çocuğu öldü Allah korusun hemen gittttttt
tarafından
Nefes alamamış tıkandı gitti valla çocuk
-Reklam-
0 oy
(975 puan) tarafından
Bal verilmez ya 1 yaşından önce yaa Allah bildiği gibi yapsın bu kaynanalari 
0 oy
(2,775 puan) tarafından
Az biseyse insallah olmaz cnm kaynanan kafayi yemiş gozlemle bebeginiu Allah korusun
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Su ver az kaşıkla Allah'ım daha 13 günlük bı bebeğe bal vermek nedir yaa
0 oy
tarafından
Yani ***** bu insanlar o çocuk o balı nasıl yutsun
0 oy
tarafından
Yok artık ya şaşırmış mı bacım 
0 oy
(478 puan) tarafından
Of ya. Bıktım bu insanlardan. Ek gıda verince su vermen lazım. 1.2 çay kaşığı su ver. Insallah kusup rahatlar. Çok uyuyabilir bu durumda. Şekeri yükselmiştir. Anne sütü alıyorsa sık sık emzir.
0 oy
tarafından
Ay çok tehlikeli ya balda değişik bir madde var bebekleri tıkıyor Allah korusun hemen emzir bir şey olmaz Allahın izniyle 
0 oy
tarafından
Bi defadan olmaz  bnde ilk cocugumda  cok kavga ettim  laf  anlamıyor  yapacak birşey yok 
0 oy
(52,517 puan) tarafından
ne gerizekali insanlar var yok yani verdide ne oldu almiyo kafalari verme dedikce veriyorlar o kadardan zarar gelmez insallah dikkat et yalnız birakma bebeğini
0 oy
tarafından
Bişey olmaz yani kaşikla vermemiş sonuçta bidaha vermesin ikaz et 
0 oy
(2,528 puan) tarafından
1 yaşından önce çocuklara bal balık bakla verilmez kafası çalışmıyor mu bu kaynananin
0 oy
tarafından
13 günlük bebeğe anne sütü ve mamadan başka hiçbir şey  verilmez bal hiç verilmez. Doktor kağıda 1 yaşına kadar olan yasak olan yiyecekleri yazıp vermişti bana. Balın altını özellikle çizmişti. Kaynanan eski kafa belli şimdi kızsan biz sizlere verirdik hiçte birşey olmazdı diye kendini savunur. Bebeğini gözünün önünden ayırma canım kaynananla tek başına bırakma.
0 oy
tarafından
Bir hastaneye git istersen canım kontrol etsinler bir daha da o ***** kaynanana çocuk bırakma verme kimseye
0 oy
tarafından
Allah korusun yaa 13 günlük çocuğa... Kız seni asla korkutmak istemem ama bal aşırı polen içerir ve yoğun şeker var nefesi ani kesmesiyle ünlü bir gıda. Bence doktora koş. Şuan iyi olsa bile bugün en azından doktor görsün 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ya nedir bu Kaynanalar dan çektiğimiz cahil mi nasıl veriyor 13 günlük bebeğe
0 oy
(213 puan) tarafından
Kiz 13 gunluk cocuga bal verilirmi sasirmismi bu kaynanan tobe ya ne cahil insanlar var
0 oy
tarafından
Bal bir yasindna önce verilmez içini yakar su ver bence ya olmaz ki bilemedim yada sağlık ocağı ebenizi vs ara hemen sor
0 oy
tarafından
Kaynanan mal mı daha 13 günlük çocuk baldanne anlar dünyaya bile alışamadı daha o ben olsam büyük olay çıkardı 
0 oy
tarafından
Yuh ya 13 günlük bebek.bu kadar kafasiz olunmaz. Ben su bile vermiyordum 5 aya kadar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 483 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,045 göst.
3 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,039 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,124 soru

23,617,137 cevap

306,619 kullanıcı

...