0 oy
144 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (822 puan) tarafından
26 aylık kızımı sütten kestim zaten memede uyurdu bide gece emerdi sanırım 48 saat oldu göğsüm taş gibi dokunamıyorum agrım var buzluktan bişiler alıp koyuyorum ama geçmiyo pompa ile sağsam sütüm artar mi?

13 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yorum yapan herkesten Allah razı olsun kızımı gündüz sütten kesmiştim yani sadece geceleri ve uykuya dalması için uyuturken emziriyordum geçenlerde acillik oldum safrada taş çıktı sabaha kadar acildeydim kızımda emmeden uyumadığı için perişan oldu birde ameliyat olma durumu olursa die mecbur aniden kestim sütüm yok sanırdım ama bugün elimi vuramadım hiç tek göğsümü emerdi o taraf hala şiş hayırlısıyla kızı bi uyutayım artık masajdır duştur ne gerekiyorsa yapicam 
-Reklam-
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Offf yaa okurken bile ağrısını hissettim çok yaşadım o ağrıyı.. Soğuk suyla yıka canım 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Sağman gerkiyor yoksa mastit olursun bnd3 kizimi kestim sutten sag ama tamamen degil rahatlicak akadar sag
0 oy
tarafından
Duşa gir sıcak suyla ovala cnm biraz akar rahatlarsın. Sagarsan sütün aynı şekilde kalır azalmaz. 
0 oy
tarafından
Bebek bezine su kaynat dök biraz ılısın sonra onu göğsüne koy biraz beklet sonra sağ kuzum hepsini sonra dolaba at minik içsin
0 oy
tarafından
Bende gecen gun kestim ama hamile oldugumdan dolayi sanırım hic gogsumde sut birikmedi.gecmis olsun cnm. Genelde soguk suyla yıkarlar diye duymuştum
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Onun kendi kendine akması lazim sagarsan cogalir yine azalmaz birde kızın iyi emmiş maşallah :) 
0 oy
(9,446 puan) tarafından
Gecene kadar agrın elınle sağ rahatlayınca bırak adacayı iç ve gogsune lahana yapragı koy bı anda kestıysen ondan olmustur.
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Soğuk havlu koy ve sakın sağma 
0 oy
tarafından
Canım benim de öyle oluyordu biraz sağıyordu hepsini değil tabi acısı geçsin yeter öyle öyle duzeldi
0 oy
(38 puan) tarafından
Sıcak su hazırla havlu al içine koy çıkar süz göğsüne koy baya iyi geliyor sonrada biraz zeytin yağın varsa masaj yap yada eşin falan yapsın güzelce ovun anca öyle geçer benim kardeşim az çekmedi o ağrıyı bu yöntem ile düzel di 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım çok geçmiş olsun ❤️
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Post çıksın canım blmiorm ama YouTube falan video izle anlatan uzmanlar olablr

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
23 cevap 424 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (272 puan) tarafından soruldu