0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
Şu anki karakteriniz tavrınız olmak istediğiniz gibi mi hanımlar mesela ben bu ara çok sinirliyim ama hep sakin ve kibar bir insan olmak isterdim 

30 Cevaplar

0 oy
(683 puan) tarafından
Çok panik biriyim daha sakin olmak isterdm. Bde şakayla karışık insanlarn hatalarını söylemeyi becermek isterdm biraz oyuncu ve kurnaz tiplerden 
(398 puan) tarafından
Aynen cnm hem uyanık hem zeki hemde sakin olmak isterdim
-Reklam-
0 oy
(9 puan) tarafından
Cok fazla relaks biriyimdir gulerken laf sokarım insana hiç tartismya gerek duymam
(398 puan) tarafından
Beni başka insanlar değil cnm oglum ve eşim sinirlendiriyo oglumun huyu çok.degisti ne yapicam.bilmiyorum
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Malesef hayıırr giyimim kuşamım bile istmedğim gibi 
(398 puan) tarafından
Bi yerden başlamak lazım.bnce yoksa mutsuz ölücez
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Tam olmak istedgm haldeyim valla cnm..en sevdigim yönüm kendimi cok guzel ifade edebilmem..herhangi bi ortamda konusma tarzimla mutlaka farkedilirim:) ayrica espri yetenegimi de severim..yani kendimi fazlaca severim:)
(398 puan) tarafından
Oh maşallah cnm ortamlarda Bnde sevilirim konuskanimdir ama evde çok bağırtlak oldum malesef
(3,902 puan) tarafından
Bunun farkindaysan degistirebilirsin o huyunu da cnm. Insan once kendini sevcek ki baskalari da onu sevsin..
0 oy
(247 puan) tarafından
Hayir diyilim bazen bakiyorum yapamadiklarima çok kızıyorum kendime ben yapinca neden qarib başqaları yapinca neden normal oluyor ya bilmiyorum həbsi benim gunahim
(398 puan) tarafından
Kendimize güvenmiyoruz bence
(247 puan) tarafından
Güvənmək diyil ben hep ailem ne dediyse onu yapdim o yuzden  canım
0 oy
(11,122 puan) tarafından
Şu gibiyim anacim millete göre sekilliyorum kendini asla.istediğim gibi birisi değilim 
(398 puan) tarafından
Millette istediği gibi yonetiyo eminim
0 oy
(64 puan) tarafından
Yaaaa bende hep ayni şeyi düşünüyorum hergun güne bugün ne olursa olsun sakin olacam die başlıyorum maalesef basaramiyorum bende sakin olmak isterdim nasıl başarıyorlar bilmiyorum
(398 puan) tarafından
Aynı ben her gece plan yapıyorum sabah soyle yapicam böyle yapicam diye ama olmuyo ya
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Evet olmak istedgim gbiyim kontrolluyum sinir olsun yeme icme olsun .. dogumdan sonra dagilirim sanmistim  
(398 puan) tarafından
Yeme içme de hic kontrollü değilim çok yiyorum Allahtan fazla kiko almıyorum
(1,737 puan) tarafından
Bende diyetteyim kiz ilk defa tutabiliyorum kendimi
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ne isdediğimi bilmediyim zamandayım
(398 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun cnm
(1,662 puan) tarafından
Amin kuzum

İlgili sorular

+2 oy
33 cevap 862 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 286 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 308 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,361 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (955 puan) tarafından soruldu

407,014 soru

12,215,960 cevap

36,805 kullanıcı

...