0 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ev sahibimin kızı bebegimin küçük gelen kıyafetlerini istedi bende birazını verdim bir paket de akramiz  yanlis numara bez almıştı onu da verdim ama bazı kıyafetlerini vermeye kıyamadım hatta onları bile verirken içim bir tuhaf oldu çorabını bile paylaşamıyorum 

Sizler bebeklerinizin kiyaflerini veriyor musunuz?

53 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından
O kadar ihtiyaci olan varki dagittim ben vaktiyle smd 6 yasinda kizim 2. Kizima yeňi aldm onlarida dagtrim insallah .. gerci 2. Buyutmeden 3. Dusunuyiruz oda kiz olursa lazim olur banada 
tarafından
Bence birazini sakla  erkek olursa da giyinebilcekler dursun gerisini dağıt
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayir hepsi oldugu gibi duruyo
tarafından
Insan kıyamıyor tabi benimde için gitti verdim ama bi tuhaf oldum
0 oy
(679 puan) tarafından
Tabikide veririm ne olacak.saklasam başka çocuk düşünürsem saklarım yakın zamanda bazanin altında bekleyeceğine yararı olsun 
tarafından
Verdim birazını ama bir tuhaf oldum bebeğim giymişti diyorum bi tuhaf oluyorum
0 oy
(502 puan) tarafından
Ben verdim baya ya. Ablam dogum yapcak ona da vercem. Kiyafet esya falan diger ablam vermisti bana da. Veririm ben ya
tarafından
Aslında çok değer vermem kendi kıyafetim olsa veririm ama ilk bebeğim heralde ondan birazda tuhaf oldum
(502 puan) tarafından
Kiz derler ya bebegin yedigi helal.giydigi haram diye.. yani cok çabuk buyuyorlar hep donusumli kullanilir kuzenler giyer ihtiyaci olan giyer.
0 oy
tarafından
Valla ben doldurdum koca bi valiz vericem ustelik ilkkez anne oldugum icin tecrubesizdim e bebekin kaliplari kucukmus bazilari hiç giyilmemis ben gjydiremeden bebek buyudu. Ama vericem bi bebegin onlari giyip nasiplenecegini dusundukce mutlu oluyorum. Bazi insanlar alamiyor kiyafet durumu olmuyor. O bebek mahrum kaliyor diye düşündüğümde üzülüyorum. Ben sadece anneanesinin babaanesinin örgü kiyafetleri var hediye onlardan sakladim bir iki tane 
tarafından
Ben hep büyük almıştım bebeğim E doktorlar iri bebek dediler o yüzden çok azdı sadece 4  tulumu ve eldivenleri kaldı kıyamadım onlara da bebeğim zaten 4 aylık
tarafından
Tabiki hepsini verme saklamak istediklerini sakla. Ama hepsini saklamak ne bileyim tüm pijamalarini vs bana gereksiz geliyor cocugun hani ozel bir iki guzel kiyafeti olur saklanir. Ama her pijamasini vs niye sakliyim bir yavru nasiplensin diye veririm
0 oy
(7,790 puan) tarafından
Vermem ikinciye kullanırsın kuzum verme başkasına verdm de vermek zorunda değilsin birde ev SAHİBİnin kızıymış 
tarafından
Yani durumları bence benim gördüğüm kadarıyla bizden iyi istemese vermezdim ama bana msj atıp istedi eşim de bende şaşırdık evleri kira değil eşi memur insan bir tuhaf oluyor ama bidaha vermem
(7,790 puan) tarafından
Başkasına verdm de ya da  de ki ihtiyaç  sahibi birisine verdim de
0 oy
(979 puan) tarafından
Bi kac tanesi duruyor. Gerisini vrmstm hep
tarafından
Bende ayirdım biraz
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Eğer fazlaysa ihtiyaç sahibi ne giydirecek olana veririm tabi. Ablama verdim o giydirdi kızına tekrar geri verdi hala duruyor elbiseler yepyeni eskimiyor ki .bende saklıyorum en güzellerini değerlerini giyilmicekbgibj olanları kumbaraya tabi
tarafından
Bende bikacranesini sakladim
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Bir güzel  ayırdım  hepsini  dağıttım  valla. Dağıttıkça da içim  ferahladi  yerim ferahladı ... tabi birkac özel  olanları  bıraktım. 
tarafından
iyilik yapmanın vermiş olduğu huzur  <3
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Canimm ben verdim.

Bir kere bilemedin 2 kere giyilmis 20 30 a yakim takim verdim. Bebegim 8 aylik suan 

Saglik ocaginda ebeme yazdim ihtiyaci olan biri varmi siz bilirsiniz diye durumu olmayan bir hastasi varmis ona verdim babynest verdim alt acma minderi verdim.

Tabiki hatira olarak da bi 20 takim sakladim. Ogluma ozel olanlari ismi yazili olanlari onemli gunlerde giydiklerini vs
tarafından
Iyi olmuş  ilerde baktıkça duygulanıp mutlu olursunuz <3
0 oy
(874 puan) tarafından
Canım bende senin gibi beklettim hep herseyini sonra ikinciye kızım olacak diye tüm erkek bebek kıyafetlerini gerçekten ihtiyacı olana verdim sadece mevludunde giydiği isimli takımı kaldı bende kızımın kıyafetlerini de dağıtıyorum ama onun guzel eşyaları var hatta resim çekip kaldırdığım onları kız kardeşime ayırdım olursa kızı giydirr diye valla şuan 0 fazlalık istemiyorum evde şuan kızım ve oğlum için büyük geken kiyaftlwr var kenarimda gerisi hep paket 
tarafından
Aslında cimri değilim ama çorabı bile bir başka diyorum içim gidiyor   
Bizim de daha giyilmemiş kıyafetleri var ayrı duruyor
(874 puan) tarafından
Yani ikinciyi düşünüyorsan verme tabi kuzum pahalı şeyler hem oğlumun pijama takımları zibinlari kızıma da giydirdim ne olacak evde spor ayakkabı mesela kızı erkeği mi var zamanla düşüncen daha şekillenir şimdilik kendine yüklenme
0 oy
tarafından
cocugunun saklanacak bir.kac parcasi olur gerisi verilir lakin 2. cocugu dusunuyordum ben mesela o yuzden vermedim kimseye dusunmeseydim saklayacagimi ayirir gerisini verirdim
tarafından
Yani bende ikinciyi düşünüyorum istemese kesinlikle kimseye vermezdim bir anda tamam veririm dedim çıktı agzimdan sonra da pişman oldum ama iş işten geçti
tarafından
agizdan cikinca mecbur cnm
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Ben kendi aldıklarımı ve çok yakın 2 arkadaşımın verdiklerini kıyıp veremiyorum kimseye. Ama onun dışında medrka eşimin kuseni verdi yıgınla kıyafet onları kullandık ams verecek yer bulamsdım yoksa vericem. Bende kesinlikle kıyamam çorabıns bile yavrumun. Hem belki ikinci erkek olur diye saklıyorum zaten 
tarafından
Kadın msj atınca tamam veririm diyiverdim bugün 1 poşet verdim ama içim gitti daha d vermem heralde birde ilk bebeğim
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Walla  ben hiçbirini  veremezdim  canım  hepsini  saklıyorum  2. Bebis  olursa  olmazsa  kardeşime verrim 
tarafından
Bend e verdim ama bi pişman oldum keşke ikinciye sakalamayi düşünüyorum deseydim diyorum ama neyse ki az verdim
(5,939 puan) tarafından
O an birşey  diyememisindir  ev sahibininde  istemesi  tuhaf  vermek  istesen  sorardın zaten
0 oy
(1,619 puan) tarafından

Vermeye kiyamayip 10 yıl sakladım oğlumun kıyafetlerini koli koli :ermm: şimdi de bi kızım oldu erkek olsa yine giyerdi verecek yer arıyorum yarın bi tanidiga vericem birazını sadece battaniyelerini saklamayı düşünüyorum geri kalan boşa kalabalik

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Bu kaç tane hatıra olarak alırım diğerlerini yengem görümcem kız kardeşlerime veririm
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Ilk hastane cikisi falan kalir dadigeri ihtiyacı olana verririm.
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Hatirasi olan çok sevdiğim bir kaç kıyafeti dışında hepsini verdim 
0 oy
tarafından
Kullanmadığım her şeyi veriyorum ben. Evde boşu boşuna durup sararacağına ihtiyacı olan birinin işine yarasın mantığındayım. 
0 oy
(12,835 puan) tarafından
Bikaç parça ayırdım hatıra kalsın diye gerisini isteyen olursa vercem 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,843 göst.
4 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 649 göst.
21 Eylül 2018 Diğer kategorisinde O bir anne❤ (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 571 göst.