0 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Yıkama jeli ve losyonu önerisi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebegimin boynunda var sadece sebamedin ürünlerini kullaniyoruz
-Reklam-
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Bioderma atoderm vs vs kullandım 0 etki 
0 oy
(13,896 puan) tarafından

Triderm şampuan mustela stelatopia krem kullaniyoruz. Gecti ama hala kullaniyorum.

image

Gogsumuz boyleydi. Şuan pırıl pırıl
0 oy
(30 puan) tarafından
Bizim geçmedi cildiyeye gittik kortizonlu krem verdi yüzü için ayrı vücudu için ayrı onlar geçirdi şükür. Kıyafetlerini yıkadıktan sonra ekstra durulama yapıyorum kendi kıyafwylerimizi çarşaflarımızı bile sabun tozuyla yıkıyorum artık. Parfüm bile sıkmıyoruz eşimle. Ama bizim çok kötüydü yüzü yanık gibi oldu çocuğun özel kremler kullandık azalttı ama kesmedi çareyi kortizonlu keremde bulduk 
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Mustela stelatopia biz onunla biraz rahatladık.

Şuan 25 aylık ve sabun olarak farmasinin aynı sefa sabununu kullanıyodum. Uzun süredir hiç bişey yoktu vücudunda. Ama sabun bitince eski sabununa döndüm ve hemen ertesi gün bacağında çıktı. En kısa zamanda aynı sefa sabununa geri döncem. Şampuanınıda aldım ama henüz kullanmadım tabii.

Mustela dene bi bakalım. Benim oğlanın yüzünde de çıkardı mustela yüz kremi çok iyi geldi. Şimdi de aynı sefa yüz kremi kullanıyorum kızarmaya başlayınca
0 oy
tarafından
Allah çıkarandan bize öneren doktorda  razı olsun sadece hipokort diye bi ilaçla çözüm buldum neler denedim neler :( Allah yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Linola mustela  nemlendirici, hipokort bi krem daha var hatırlamıyorum yüzü çok yara olduğunda da bunları sur dedi, mustala  şampuan kullanıyoz hem alerjik oğlum 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ben kizimda yasadim yakin zamanda ama ben kendi sattigim keci sutlu sabunu kullandim onunla gecirdim sadece farkli bir urun kullanmadim.Genellikle pisigini falan da onunla geciriyordum
0 oy
(3,834 puan) tarafından
kızımda besin alerjisine bağlı gelişmişti o yüzden diyet + nemlendiriciler şeklinde ilerledik. kortizonlu krem kullanmadım hiç gerek kalmadı çok şükür. bioderma ürünlerini kullandim cokta memnunum. 1 bucuk yıl olacak hala devam edeceğim.  
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Mustela şampuan ve kremi trend yolda daha ucuzmus doktor yazdı ama bizimkinin alerjisi olduğu icin hala geçmedi 
0 oy
(376 puan) tarafından
Mustela ve bioderma kullanıyorum
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Mustela stelatopia ve impeteks krem kullandık 
0 oy
(898 puan) tarafından
Bioderma şampuan ve vücut nemlendirici kullanıyorum çok iyi geldi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.